Trist

Tråkigaste helgen någonsin !  Är sjuk IGEN blir mycket less på att alltid vara sjuk ! Måste bli bra innan stadsfesten iallafall.. TAGGA TAGGA TAGGA !
Jag vet att ja är rätt dålig på att blogga.. men om man ligger i 39  graders feber så känns det inte så lockande att sätta sig vid en dator, Men nu har ja då börjat må bättre så nu ska ja sätta igång igen :)
Har varit hos tinas kaniner idag å gosat med kanin ungarna :) sen när jag tog dom i Norsjö så tror ni inte att en kanin var borta ? :O JOHO DU ! Fick paniken å ringde till tina och berätta., hon verkade inte så jätte brydd typ ojda ! :P
Men iallafall så gosade jag ju med jenka eftersom han ska få somna in imorron :( Så han fick lite extra uppmärksamhet ! :)
Plus att hennes andra kanin började typ jucka på mitt ben å shit :P men de va ju mysigt.. :/ haha
Sen när ja kom hem så duschade jag å nu sitter jag är och är trevlig på msn :)

Fest hos kelly ikv å ja kan inte va där :(  så de bli att sitta inne å smsa med bruden så jag ändå hänger med :)

Nu ha jag inget mer att skriva så ni få ha det så bra allihopa !

Pussah

/ Dumbo

Jofan

Shiit så trött jag är efter en hel dag med äventyr ! Detta kommer ta kål på mig !
Började med att kelly ringde och väckte mig vid halv två.. sen kom hon till mig ! då for vi till banken och tog ut pengar och köpte cigg ! :) Sen åkte vi till tina för hon skulle visa hur jag skulle göra med kaninerna i helgen ! Efter det drog vi till petras och åt lite god fika ! Sedan hem och hämtade badkläder och for ner till badstranden för att bada där sedan anna kom och socialade med oss! :) då for vi till uffes och köpte en slush.. sen satt vi oss utanför kommunen och schtekte där en stund! Sen hem och här är vi nu och jag är helt DÖD ! :O
Vet inte vad man skulle hitta på.. VI ska tydligen feta oss nu ! På badstranden ! :)


TAGGA PITEÅ IMORRON ! :P Shoppning :)


men vi hörs people ! Pussah

/ Dumbo

:/


Vet inte vart jag ska börja..
*Always gonna be another mountain, always gonna wanna make it move
always gonne be an upphill battle. Some time I´m gonna hafe to loose
*

Det är just det.. vill inte förlora! Vill inte ödsla mer tid på att förlora hela tiden.. Sitter å lyssnar på The climb och tänker som aldrig förr :/ Gillar inte när det blir så här.. vart finns människorna när man behöver dom ?
Jag vill kunna gråta i din närhet, vill kunna visa att jag är svag! Men jag kan inte.. Jag vågar inte!

Har alltid varit så att jag inte han visa mig svag.. när ska jag inse att man är stark om man vågar visa känslor ?  Det funkar inte för mig.. ta mig inte på fel sätt men jag orkar inte visa känslor längre. För när du visar känslor blir du sårad!

Hjälp mig förstå vad meningen är med det hela.. hur ska jag någonsin kunna gå upp iställer för ner ?
Tårarna börjar ta slut.. orken har tagit slut.. när ska allt sluta ? När ska livet gå som planerat ?

Jag kommer alltid vara den person ni kan gå till när det är något..för jag vill kunna hjälpa mina vänner ! för vännerna är allt ! <3
Men när jag behöver hjälp.. när jag behöver tröst ? Känns som att ingen finns där på riktigt ?!? går inte att förklara hur jag menar. Men en sak är säkert.. Kommer alltid finnas vid er sida ! Har aldrig varit med om finare personer än ni ! Älskar mina tjejer <3
Jag känner mig så sviken av dig.. att du ljög för oss.. för mig så länge ?
Har sagt att jag alltid kommer att finnas vid din sida.. men du verkar redan ha valt vem du står bakom ! Det sliter i mitt hjärta gumman.. Vill bara att du ska må bra ! Och jag är inte så säker på att du gör det när det blir så här.. Vill bara att du ska förstå hur mkt du betyder för mig! Och att ingenting kommer bli som förut. Fäller tårar när jag tänker på det här.. känns bara så fel. Allt vi hade planerat? Allt vi sa att vi skulle göra i sommar? Hur blir det med det.. kommer det verkligen att hända ? Tvivlar ju på det :(  Jag älskar dig så enormt mkt och du är den ärligaste personen jag känner.. därför detta kommer som en chock för mig.. ett halv år ?  Du har gått bakom ryggen på mig.. du har verkligen visat att du inte kan lita på mig när du gör så här ! Kommer alltid älska dig vad som än händer.. men vet inte hur jag ska orka det här ?!!



Inget kommer bli som förut ! :( </3


/ Dumbo

Men va fan ? :O

Jaha då är man bakis.. mkt nice ! Har varit på frasses och ätit med kelly och petra, sen dragit raggen runt med sebbe :)
Måste bara berätta vad det är som har hänt ! De va ju fest igår och vi var hos kelly ! sen kom de några turkar å fråga ifall vi ville festa med dom.. vi bara: joo men du vi möts här om en timma *fniss*! Och det gick dom med på sen drog vi iväg å vi hamnade hos hampe å pratajade där istället !
Sen imorse.. tror ni inte att nån jävel ha varit in i kellys lägenhet och snott hennes dator, plus hennes jacka med alla kort och pengar i ! PLUS mitt jävla smink.. visst fan borde väl folk ha bättre för sig än att smyga in i en jävla lägenhet ! Men de roligaste är att dummar människa/människor får man leta efter.. dom lämnade ett glas med sprit i och shit ! Ajja de ska polisanmälas ! Och vi ska ha tillbaka sakerna..


Mitt smink :( kasnke inte hela världen men JO för mig är de det ! Hur ska de gå ikväll ? inte har jag något extra smink precis.. ajja få se hur allting slutar !
Plus att kelly ha tappa bort sin telefon.. så ifall ni vill henne nå kan ni nå henne på mitt nummer ! För hon håller på att fixa till det här nu !

Det suger att dte skulle hända men what are u gonna do ? :o
AJJA fest ikväll igen ! Blir nice TAGGA TAGGA :P


Pussah
/ Dumbo

Midsommar

Glad midsommar allihopa :)
Sitter här och ska snart blåsa håret, sedan blir det att äta god mat med familjen. Kommer bli svin mys :)
Sen blir det att fara till kelly och festa osv... kommer bli FETT nice. Jaa jag har varit duktig och sytt om en tröja som jag hade beställt, den blev tusen gånger snyggare nu ! men jag hade aldrig klarat det utan min mormor :)
Vi få väl se ikväll ifall problemet med alkoholen löser sig.. men det brukar ju som göra det ! :)

Men nu börjar det lukta lite mat här.. så jag ska gå och blåsa håret och se till så att maten blir som jag vill ha den !
Men ni få ha en bra midsommar..kommer säkert blogga ikväll också :)
 
Cp kort men de bjuder jag på ;)

Puss på er
/ Dumbo

HA

*hemlig beundrare*
Lika många som tycker att du ser bra ut , dubbelt så många tycker du inte ser bra ut !
jaja , tjat om att jag ska komma till dig.Du är så jävla falsk ! Mot allt och alla , drf du och vikkie passar så bra ihop !:)
Men jadå , ska till norsjö . Men inte för att träffa dig, slösar inte tiden på dig . Du är bara värdelös.

JA TACK jag vet att jag ser bra ut.. skiter fullständigt i resten !
Jag är inte falsk..jag står för allt vad jag säger och gör ! Ge mig ett exempel på att jag är falsk ? HA du har inget att komma med bruden.. och TACK sluta slösa din "dyrabara" tid på mig och gå vidare då för fan.. tycker bara det är roligt när du kommer med sånt här.. Och JA jag och Vikkie passar ihop.. men du känner inte henne och du känner absolut inte mig ! Så du kan egentligen inte säga så mkt eftersom du varken känner hon eller mig. Men men jag ska låta dig hålla på med din lilla lek och du får fortsätta gå runt och tro att du är snygg ! Plattansikte vare va ? aah tror jag har hört det några gånger HAHA Och ja TACK jag vet vad det går för rykten om mig men ser jag brydd ut ? *Careface*
Jag älskar Vikkie mer än annat eftersom den personen är den ärligaste människa jag någonsin har träffat ! Och den dagen du börjar bråka med henne.. den dagen blir din sista. Och där skämtar jag inte ! Även små kul att du är inne på min blogg rätt mkt och läser ! Alltid kul med trogna läsare ;)

Lite roande att du tror att du känner mig..om du nu kallar mig falsk så kan du inte känna mig så bra ! Men vem vet.. jag kan ju ha ljugit om ALLT jag har sagt.. kanske inte ens har berättat mitt riktiga namn för dig :O Vem vet.. JO JAG!
Men fortsätt med din lilla lek och tror att du är bäst och störs i hela världen ! För jag har redan sagt att du finns inte i mitt liv längre.. och du har även kallat mig omogen ? tjaaah vem äre som är omogen eftersom en viss person inte lämnar mig ifred ? Jag har fler personer bakom mig än vad du någonsin kommer att veta ! Men fortsätt bråka med mig gör det.

Måste bara säga att värdelös är det sista jag är.. har faktiskt kommit på att jag är rätt värdefull ! Vet många människor som inte skulle finnas idag om det inte var för min skull.. även du ! OM du nu inte är FALSK och har ljuger för mig förstås! Men DU gör ju inte SÅNT HAH
Tack för skratten du ger mig.. det är sååå kul när man börjar inse att du verkligen är för liten för att kunna umgås med !


ÄLSKAR MIN VIKKIE <3


Men nu om en helt annan grej ! MIDSOMMAR IMORRON :D feeeest altså ;)

But i loooove it ! Blir att äta mat hemma sen dra vidare och börja partja ! Kommer bli awesome.. idag har de inte hänt så mkt. träffade Camilla gumman som äntligen har kommit hem från turklan ! Fick ett jätte fint armband av hon :) Tack sötnos <3 Och det kommer jag att ha kvar LIVET UT ! :) Vi tog även en ragg med min älskling (Saaben) till statoil, sen till dagis så satt jag där å rökte å tjoa på :) Efter de åkte vi hem och såg på tv.. och nu sitter jag här själv och väntar på att få sova ! Jag har blivit mkt mkt tråkig och har typ börjat med att gå å lägga mig tidigt :O Men det är nice som fan ibland altså !
Nu orkar jag inte hålla uppe mina ögon nå mer *gäääsp* SKA SLEEPA :D
ring om det är nånting för sms svarar jag inte på när jag ska sova!

Pussar
/ Dumbo

TJOHO !

Energi i massor och klockan är 4:35  och jag och kelly har varit ute å tjollrat runt ! :D Satt vid badstranden och gungade i typ en timma haha de va ändå legendariskt ! :)

Nu sitter vi och äter citron och lakrits glass..rätt god trots namnet !
Imorron/ sen idag så ska vi dricka med Petra å hennes tre kompisar från stan :) Så om någon är på att festa är de bara ni hör av er.. öppen för förslag :)  Ja sen vet ja inte ifall jag har så mkt mer att berätta ! Bara att jag och Kelly måste vara vänner resten av livet nu..för vi har TVÅ hemligheter ;)  FETTNICE !


Ah nu sitter vi här och försöker komma på va fan vi ska hitta på i 5 timmar ! Sen ska vi gå på banken och äta på frasses hade vi planerat..FETTNICE !

MEEEN nu ska vidra för vi sitter i en lägenhet och skapar magi !
Och kelly ska tydligen börja peta näsan fick jag nyss höra ! Hon funderar ifall det finns en kariär på det ! Börjar hon med det så börjar jag med att stoppa upp köttbullar i näsan !  Då har hon alltid något att peta :O HAHAHA

nej fy fan.. förlåt att ni behöver läsa det här.. men det är mitt natthumör och ingen kan förstå hur roligt vi har det ! Skrattar sönder min mage iallafall !
NEJ nu blri de ut på en cigg TJINGALING

Puss
/ Dumbo

Oh snap ! :)

Jaa du nu händer inte mycket ! Vet att jag har varit riktigt dålig med uppdateringen nu men jag har legat i halsfluss :/
Fast nu börjar jag må mycket mycket bättre så jag ska inte klaga ! :D

De va ju fest tisdag, onsdag de va nice :) Riktigt nice :D Vet inte om det hände nå speciellt som jag ska berätta om men alltid lika trevligt att fira med sina vänner <3 :)

De va även fest i lördags :) De va också riktigt nice :D Sen blir det ju snart midsommar ! :) Då blir det grillning och sedan fest :D


shiit börjar låta som en alkoholist.. men vetu? På sommaren så får de vara så ! :D

Just nu sitter jag då här och undrar ifall jag har orken för att gå ut och röka.. tror ja måste det ! Men det regnar ju som ett cp ute och jag blir arg när de ska vara sånt här äckligt väder.. har bullrar åska idag också! Så jag har mest legar på soffan och sett på filmer typ hela dagen :) Har varit riktigt nice faktiskt, sen har man ingen lust att fara nånstans när det regnar ! Blir bara så trött av det. Så då satt jag inne å såg film istället :)
Sitter och ser på Seinfield nu.. inte så himla bra men det duger iallafall :) Funderar på att slå igång nån film fast jag vet inte vilken..

Ingen som ha något förslag på en bra Komedi ? Få gärna skriva en komentar ifall ni har något att komma med ! :



Nu ska jag nog gå ut och ta mig en rök iallafall.. funkar ju inte att bara sitta inne ! :D

Pussar
/ Dumbo

sjuk :(

nu sitter man är i sängen och har halsfluss :( Vill bara dö typ.. fast de känns bättre idag för nu har febern börja sjunka och jag har inte lika jävligt i halsen som igår ! Så jag ber om ursäkt för min dåliga uppdatering här på bloggen, men jag har faktiskt inte haft ork ! Men nu är kelly här med sin dator för jag skulle hjälpa henne fixa grejer, så ja lånade den och då passar jag på att skriva ett blogg inlägg :)


En sak jag har börjat undra över efter jag och kelly pratade om saken.. vad säger ni om förhållande under sommar ? själv tycker jag att det är riktigt härligt att vara "fri" under sommarn, en sak är ju ifall man redan har ett förhållande.. för man gör ju inte slut över sommarn! Men skaffa tror jag inte på.. för på sommaren vill man kunna göra vad man vill :D Och det kan jag ;)

Men säg vad ni tycker, eller skriv frågor eller något så kan jag ju ta upp det senare :)
nu ska jag iallafall se på tv och vara social med kelly en stund till !

För senare ska jag sova ifall jag ska orka vara ute imorron :)

Ha det bra
Pussar
/ Dumbo

Avslutning :)

Skolavslutningen närmar sig ! Sitter här och har gjort mig klar, väntar bara på att Camilla och Petra ska höra avi sig så vi kan börja dra oss till skolan, och äta och träffa alla folk innan det är slut :(

Känns ändå skönt att inte ha jobb i sommar men jag vet inte.. kommer nog va ensam rätt mycket ! Fast det är rätt skönt ibland :) Sen är det ju bara typ tre veckor dom andra jobbar så jag överlever nog :)


Så här ser jag iallafall ut idag :)


Ha en bra dag alla :)

Pussar

/ Dumbo

Måste bara berätta





Hej, jag heter Maria och jag tänkte berätta om min knasiga kompis Viktoria. Jag tycker om henne bara för att hon är så söt. Vi brukar gå ut mitt i natten och kissa. Hennes pappa tycker att jag är en het prick, och det är ju ganska konstigt. En gång så var vi i skogen och då kom en häst och ett handbollslag och strippade åt oss, det tyckte Viktoria var jätte roligt. Nu ska jag och Viktoria gå och pussas, Hoppas att du har en lika utflippad kompis som jag har!


Hej, jag heter 1.______ och jag tänkte berätta om min 2.________ kompis 3.________. Jag tycker om henne/honom bara för att hon/han är så 4._________. Vi brukar gå ut 5.______ och 6.__________. Hennes/honoms 7.______ tycker att jag är en 8._____ prick, och det är ju 9.__________. En gång så var vi 10.________ och då kom 11._________ och 12.________ åt oss, det tyckte (Din kompis) var jätte 13.________. Nu ska jag och (Din Kompis) gå och 14.________ , Hoppas att du har en lika 15._______ kompis som jag har!

1. Ditt namn.
2. Vad har du för färg på tröjan?
vit - knasiga
svart - tråkiga
rosa - bögiga
blå - störtsköna
grön - bästa gul -
fula brun - bajsfixerade
röd - kärleksfulla
grå - överviktiga
turkos - skabbiga
annan - sinnesförvirrade
ingen tröja - flintskalliga

3. Din kompis namn.

4. Vilken månad är du född i?
Januari - känslokall
Februari - dryg
Mars - klockren
April - porrig
Maj - Omtänksam
Juni - poppig
Juli - rolig
Augusti - solbränd
September - deprimerad
Oktober - skrämmande
November - söt
December - tjock

5. Hur många piercingar har du?
0 - på krogen
1 - på långpromenader i skogen
2 - på helgerna
3 - på somrarna
4 - mitt i natten
5 eller fler - på torsdagar kl. 20.00

6. Vad har du för färg på strumporna?
blå - kissa
röd - lyssna på musik
gul - supa skallen av oss
vit - be till gud
svart - skära oss i armarna
grå - pilla varandra i stjärten
rosa - klämma finnar
brun - bajsa
grön - sälja oss
annan - vandalisera gravar
barfota - strippa

7. Favorit djur?
Katt - mamma
Hund - pappa
Groda - bror
ödla - Syster
Häst - husdjur
Fågel - kompisar
Ko - släktingar
Annat - idol

8. Favorit årstid?
Vinter - cool
Vår - härlig
Sommar - het
Höst - konstig

9. Vad har du för mobil märke?
Siemens - mindre bra
Sony Ericsson - fräckt
Samsung - ganska konstigt
Nokia - mysigt
LG - lugnt
Annat - lite dålig stil tycker jag

10. Vad har du för ögonfärg?
Blå - på kryssning
Grön - i skogen
Brun - på äventyr
Grå - ute i regnet
Blå/grön - på mallorca
Blå/grå - på festival
Annan - på en konsert

11. Vad har du för färg på dina underkläder?
Vit - en häst och ett handbollslag
Blå - en komet
Röd - min rektor
Svart - Paris Hilton
Rosa - en bäver
Brun - bajsmannen
Grön - Robin Hood
Annan - En pedofil

12. Hur gammal är du?
0-11 - lekte med barbie
12-14 - köpte ut cigg åt oss
15-18 - strippade
19-25 - dissade oss
26+ - körde förbi med permobilen

13. Vilken filmgenre gillar du bäst?
Komedi - roligt
Skräck/Thriller - obehagligt
Sci-fi - häftigt
Action - spännande
Drama - romantiskt
Äventyr - intressant
Tecknat - omoget

14. Hur många bilder har du på bilddagboken?
0 -100 - snatta
101-300 - pilla på varandra
301-500 - spela TV-spel
501-700 - pussas
701-1000 - förstora brösten
1001-5000 - kasta muffins på uteliggare
5000+ - kissa på varandra

15. Vad är du på för humör just nu?
Glad - Underbar
Ledsen - konstig
Trött - tråkig
Överlycklig - nördig
Arg - rolig
Kissnödig - utflippad
Uttråkad - fläskig
Kåt - omogen
Annat - grym

Tack

Tack för hjälpen igår flickor och pojkar :) Uppskattas även fast ingen tyckte som jag :(  MEEEEN få se vad det blir.. slutar väl med att jag går ut med en tjocktröja och mjukisbrallor :O haha nej nej nu skämtar jag bara !
Men iallafall idag vaknade jag kl 1 och strax efter det drog jag ut med vikkie för att köpa cigg och snus ! :) Sen satte vi oss på komunen å satt där och chillade lite grann! :)


Det blir iallafall talludden ikväll.. så om någon ska dit så får ni gärna hejja på mig.. kommer att vara nykter så :/ Men de kan va soft ändå ibland :)
Nu ska jag hur som helst fixa lite inför ikväll..sen äta sen börja göra iordning både mig och jessica gissar jag ;) Men det har jag som sagt inget emot :)
hmm.. har inte så mkt mer att berätta faktiskt ! Men jag kommer att göra en uppdatering innan vi drar ut så ni får se vad det blev för något ! :) Och som sagt jag ääälskar att få komentarer så va inte blyg å skriv ner vad ni känner fan ! :)


Älskar mina brudar <3
PUSSAH
/ Dumbo

Need hjälp !

Nu behöver jag eran hjälp här !
Kanske ska till talludden imorron, VAD SKA JAG HA PÅ MIG ?
Ni ska få några förslag                    
    Jeans leggings, högklackat, plus tight trekvarts ärmad glitter tröja?
   Jeans leggings, högklackat, plus ett vitt linne ?
  Jeans legging, högklackat, plus tight kort vitt linne ?


Komentera och säg vad ni tycker.. för jag behöver hjälp !
Tack på förhand gullungar :)

Pussaah
/ Dumbo

Bastu

Ja då sitter man här i bastu och gör typ inget alls! sitter mest å tjollrar runt. läser sista boken i twilight serien också!! BLIR GALEN vill se filmerna nu altså... helt otroligt så bra böckerna är ! Jag blir förälskad i boken, eller i alla böcker igentligen !

MEEN vikkie ligger då och pratar med linus i telen nu. HAHa lite skruvade historier! !
Men från en sak till en annan, ingen som vill låna ut en bil på lördag ?eller kanske skjutsa ? :D Jag och typ tre till vill till talludden men kan inte fixa skjuts, mycket enerverande! Men jag ska väl försöka fixa det där då om inte en VISS PERSON backar ur som förre gånger.. Tack för den !

Sen ikväll vet ja inte vad som händer.. kanske ta en bit kladdkaka ifall de finns kvar, annars duger det nog med en macka haha :D
Sen blir de väl ut på en rök också så småningom :) BTW måste berätta om i förrgår altså.. helt sjukt ! Skulle köpa cigg då, och då fanns de inte röd corner, så jag tog grön (och smarta jag trodde att det var nästan samma som dom röda! ) iallafall då när ja gick ut å skulle ta mig en rök så var det ju Menthol.. tänkte fy fan jag vill typ dö :D haha skit störande att jag skulle slöa pengar på sånt.. hur som helst, efter typ två cigg bestämde jag mig för att köpa nya, så då blev det Blåa Corner, och de smakar typ likadant.. så jag har varit mkt generös och gett bort en massa cigaretter till Vikkie och andra :)

Men nu gick jag och Vikkie till affären i bastu och köpa röda corner istället. MKT MKT bättre ! Så nu har jag inte så mkt att klaga på faktsikt, men men. Livet kan vara så ibland ! Speciellt för en föredetta blondin ;)


Ska typ chilla vid boken ett tag och smsa med Han och få han att gå med på att åka till talludden på lördag.. annars blir det ingen ro i kroppen för min del ! Men vi få höras senare läsare ! Måste faktiskt vara lite social med Vikkie också eftersom det är henne jag är hos :)


Ha det bäst snyggingar ;)
Pussaaah
/ Dumbo

Bloggen!

Hej alla läsare :)

Jag håller på att göra om min blogg som ni kanske förstår ! :D förhoppningsvis blir den som jag vill.. men man kan  ju inte alltid ha turen på sin sida.. eller? ;)

Men iallafall inte hänt så mkt idag, sket i skolan för vi hade tema dag, så de kändes lite ovärt. Sov till halv tre då vikkie ringde mig och drog med mig ut till varuhuset :) Så vi har varit ute en stund, sen kom vi hit å ja visa henne en massa länkar å shit på hur man kan skaffa pengar ! Och nu sitter jag och väntar på att Pizzan ska komma.. e hungrig som ett as !

Och efter jag har ätit ska nog vikkie komma hit å hjälpa mig med att fixa bloggen.. men oroa er inte ! Den kommer bli delicious :D

Ska dra nu.. maten är här ! :) Bloggar mer senare

Pusshej

/Dumbo

Måndag!

Jaa då vare måndag igen.. sry att ja inte skrev nå mer.. sovde som till 4 igår å bara tog det lugnt, eftersom jag inte kom hem förrän 7 på söndag morgon ! :)
Men iallafall, Jag och Jessica började hos mig och satt här ett bra tag till typ 9, sen gick vi till hampe? för att träffa Jimmy innan vi drog till Åmsele! Och de va helt okej där.. rätt lite folk för min smak men att va där i en halvtimme gick bra ! :)
Sen åkte vi till Åmsele och där gjorde vi INGENTING ! Kände typ inte en jävel å jaa.. gick omkring å tjollra, drack ofc. Och vi var där till typ 2 ?  Sen åkte vi hem till Norsjö igen då for vi till Jimmy, och där satt vi å lyssnade på musik och Simon kom förbi en snabbis. PLus att Jessica hann somna på soffan! Vilket ja tyckte va helt okej.. fick ja ju vara lite ensam med Jimmy, eller ja typ ensam ! Men iallfall så väckte ja henne å hon hann spilla ut en drink å shit, sen bestämde vi oss för att gå hem ! så vi började gå typ 10 i 7 från Jimmy då, och då tog de ju en stund innan vi va hemma !

När jag väl kom hem så åt jag vattenmelon och drack oboy, Sen somnade jag ganska direkt !

Vaknade typ 10 först, sen somnade jag om.. och vaknade två,, men ja orkade inte stiga upp då heller så jag lyckades somna ännu en gång och kl 4 kom mamma in å väckte mig för att vi skulle äta.. men de va inge smaskens med mat! Så jag satt mig ute i sommarvädret och tog en cigg istället :) Inget går upp mot en Corner i solen <3

 Och idag har jag som tagit det lugnt, for på skolan, första lektionen skulle vi bara få veta betyg! Sen andra lektionen skulle vi cykla till hastenborgen, så vi knallade in på Petras och köpte fika till utflykten, sen bar det iväg ! Tog typ 25 minuter att cykla dit, sen satt vi ju där ett bra tag, och hem tog de typ...15 min ? :O helt otroligt, när vi kom hem så la jag mig i sängen för att sova! Och somna gjorde jag.. senare vaknade jag med nackspärr och mamma sa att de var mat. Men de va kyckling så ja var inte så sugen på mat ! SEN kom camilla å petra över en stund å vi for ut å drog raggen och åkte å kolla på Huset!! Sen gjore vi inte så mkt, åkte till uffes för att köpa en glass, Sen dunka dunka genom norsjö !

Och när dom åkte hem så har ja typ bara legat i sängen å tagit det lugnt.. har så ont i magen att det inte ens är kul :(

Men ja funderar på att lägga mig snart.. börjar blir riktigt sleten.
Men vi hörs :) pussar

/ Dumbo

RSS 2.0