Hovslagare

Hovslagarn va i stallet idag, det hade jag då totalt glömt bort. Pappa hade sett han där när han körde förbi ! Så jag flög upp ut sängen, drog på mig kläder och for ! Tvär gick in på uffes för att köpa snus, då ringer tina å fråga om Kerstin ska skos, och det skulle hon ju ! Så Tina tog in henne sen kom jag just efteråt :) Sen stod vi i stallgången medan hon blev skodd, och hon va då så duktig. Även fast det var mycket folk där osv ! :) Sen när hon var klar ställde jag in henne i boxen och gav henne lite hö, sen plockade jag in Tildha för hon skulle också bli skodd, efter hon va inne och stod i stallgången släppte jag ut Kerstin, sen stod jag och väntade på att hovslagarn skulle bli klar med Tildha så jag kunde släppa ut henne och sen åka hem ! Och nu sitter jag här, hungrig som en gris ! Hoppas nån orkar följa mig på typ frasses eller liknande å käka ! :)

Ikväll blire ridning, så jag skriver sen :)

pöss



Framåt

Halloj ! :) Måste bara berätta att det går framåt på jobb fronten..väntar på ett telefon samtal som bekräftar allt bara ! :) Ikväll blir det mys med Anna och Idol. Men innan dess ska jag på stallet och rida Kerstin, hoppas det går lika bra idag som de gjorde igår ! :)

men men nu ska jag se en film å slappa lite :)


pöss



Videoklippen

Här har ni några av videoklippen jag lovade :) Själv är jag riktigt nöjd !
 






Som sagt ! Riktigt nöjd :)

En liten bild kan ni med få :)



Superduper !

Red Kerstin idag barbacka..gick skit bra ! :) Ska duscha nu för sen kommer anna <3
Kommer lägga ut videoklipp ikväll :)



howdy !

Goddagens ! En full dag har de vart kan ja lova..steg upp, åkte till stan för att hämta bilen, käka på krysset, körde hem den nya bilen ;) direkt då jag kom hem så åkte jag på stallet och mocka, körde hem igen för att skriva en lapp så att folk ska fatta hur man ska göra med Kerstin ! Tog in henne, borstade henne. Och sedan longerade jag henne ! hon blev lite busig och tog ett litet skutt här och där, men de va bara sött ! Sen tränade jag lite hur hon skulle gå i grimskaftet, hon är ju en ängel på att lyssna och förstå verkligen ! Stannade jag så stannade hon, backade jag så backade hon..ja ni fattar :) Så jag är nöjd med dagens bravader ! :)

Nu ska jag slappa lite och snart blire käk ! :) Lovely

pöss på er ! :)



I suck !

hej ! Vet att jag suger på att uppdatera för tillfället..men vart tror ni jag är om inte i stallet ? :) haha har inget liv förutom hästen nu ! Men jag gillar..eller nej ! Jag älskar det ! <3 Idag skulle dom skärma av hagen och frågade om det skulle vara ett problem om hon stod kvar, nej tyckte jag inte alls. Hon kommer nog bara va MED altså, undersöka vad ni gör och så, hon är ju en väldigt social tjej :)

Och som sagt så var hon med, puttade umkull stolen och stolparna som inte satt fast nog hårt osv ! :)
Men det roligaste, eller härligaste var när dom sa hur snäll häst jag verkar ha ! Och då fast ställde jag de faktat att jo Kerstin är snäll, mot allt och alla ! :) Underbaraste flickan i världen !

Fortsätter det att gå så här bra så skriver jag på ett kontrakt om 3 veckor ! :)

Men nu ska jag sociala med lite folk innan jag ska sova ! :) Ska förhoppningsvis följa med till stan imorron och hämta våran nya bil ! I like it ;)


pöss på er



dålig uppdatering !

Ha inte hänt så mycket idag, släppte ut hästarna imorse och det gick super som vanligt ! Somnade direkt då jag kom hem, sovde till 2. Och kl 5 kom petra, så jag kände att jag hade lite bråttom om att duscha och handla mat osv ! Men de fixade sig ! :) Myste lite med Kerstin ikväll eftersom jag inte va å red henne idag. Men imorron står ridning på schemat ! Få se om jag kanske kör till Magdalena för att hämta Kerstins vanliga bett, eller om jag tar det till veckan :)

Nu ska jag iallafall sova så jag orkar kliva upp imorron, antar att hästarna kanske vill ut ? :) höhö !

Godnatt alla :)


Ps, haft en härlig kväll med petra..känner mig dock tjockare än ever.. !

Pöss


Flash back

Började tänka tillbaka på mina gamla hästar. Och då ploppade förstås Pretoria upp i huvudet, och det blev jobbigt minsann ! Det går inte att förklara hur man kan ha skapat ett sådant band till en häst, eller ett djur över huvudtaget. Men hon betydde verkligen allt för mig då hon fanns kvar ! Så jag ha gjort en liten video som en påminnelse om hur bra vi hade det och hur mycket jag saknar henne ! Så här får ni se den, lite kass gjord eftersom jag inte är en hejjare på movie maker..men jag tror ni överlever !


Min älskade Pretoria ! Vila i frid gumman <3




Saknaden är stor ! <3





Nöjd !

Hallåå ! NU ha ja vart å ridit, även tagit in alla hästar eftersom jag har stalljour, lite mindre kul ! Tur alla hästar är snäll iallafall :)

Ja men som sagt..jag red ju ! Kanske 15-20 min..gick skit bra å hon va så himla duktig. Man märker att hon verkligen försöker, men funderar på att låna ett bett av magdalena och sedan hoppas på att royal har fått hem ett ütan gummi beläggning på.. men annars går de toppen ! :) Tror hon är lite ovan bettet som sagt eftersom hon kastar lite med huvudet ! MEN vad ja upptäckte grejer idag..tex, tar skänkel super bra, lätt i hand osv..åh måste ta å filma ett rejält klipp så ni få se vilken underbar liten tjej jag har här ! :)

Travade gode bra med henne idag, så ja hoppas att hon fick lite träning, jag vill knappt sluta trava när jag väl hade börjat ! :)

hon är så förbaskat underbar !
Och sen jag fick hem henne så har jag alltid haft ont i magen innan jag ska dit, altså lite nervös. Precis som när jag red på ridskolan ! Varför vet jag inte, det bara är så ! Men, efter idag tror jag minsann att det gick över ! :) ÅH längtar till imorron så jag få rida igen :)

nej nu ska jag dra mig, se lite tv och chilla :) så hare bra så hörs vi imorron :)

pöss å godnatt !



ojojojojojojojoooooooj !

Kan ju säga att Kerstin är världens mysigaste lilla pålle ! Har stått och borstat hon i jaa säkert 45 min typ, hon är så himla go´ ! Hade även tänkt rida men dom skulle hoppa på ute ridbanan, ska dit efter maten och rida hon istället :) Men jag var tvungen att borsta hon lite nu också ! :) Hade jag borstat mer kan ja lova att hon hade försvunnit ! :P


Såg även på då Julia hoppade med Cassandra, gick ju skit bra ! Även fast Julia va lite nervös och trodde att de skulle gå dåligt ! :) Så nu blir det att lägga ut nån av filmerna på youtube och sedan in på bloggen ! Så vänta ett slag så kommer dom nog upp om några minuter ! :)

pöss



Förändring?

Är det bara jag..( fast nej ! ) som har märkt den enorma förändringen med Rihanna ? Jag mena kolla detta

                                  
En av dom första videorna hon gjorde








Jag klagar inte..jag gillare som fan ! Men hjälp vilken stor skillnad..liksom från en tuff liten flicka..till en cool brud som visar brösten !

men rihanna är awsome ! :) Och gör grymt bra låtar verkligen, så inge klagomål alls..tänkte bara om någon mer har sett förändringen ? ;)


Och jag komihåg hur man gjorde nu med youtube grejerna..mycket nöjd ;)

pösss




Godmorgon ! :)

Hejhej..och god morgon¨på er alla :) Vaknade för ett tag sen..grym skönt med sovmorgon !  Nu ska jag se på lite serier sen ska jag börja göra mig klar för att åka på stallet och rida min lilla snutt ! :)

ja jag hade inte så mkt att skriva just nu..ska försöka ta med mig kameran idag och komma ihåg att ta lite kort på henne :)

men..ja jag skriver senare :)

pöss



Sovmorgon :)

Min första sovmorgon sen i Lördags :) ska bli jätte härligt att sova ut. Tror även Kerstin kommer tycka det är skönt att jag inte är där haha..nej men ja tror de är bra för henne att man gör hela grejen succesivt, jag kommer ju inte ta ut henne varje dag som jag ha gjort nu ! Så imorron ska en annan få ta ut henne, tror de kommer gå super. Så go´ som Kerstin är så blir det inga problem alls ! :)

Btw så va vi in i ridhuset en sväng och kollade vad som fanns där..först var pallen super farlig. Den kanske bits ? Men icket..de va inte alls farlig någon längre stund, vi gick runt lite sen släppte jag henne ! Och jag tror inte att hon märkte av speglarna förrän då..för hon sprang som ett tok sen stannade hon, tittade sig i spegeln och gnäggade lite :) Ur gulligt, hon hoppa och hon busa och kicka å ja de va ös i lill damen ! :)
Men imorron blir det iallafall ridning på uteridbanan. Blir nog en längre stund än första gången ! :) Hon är för härligt lill tjejen ! Längtar som ett tok till imorron så jag kan rida :)

Nu ska jag se om det är något värt i internet världen sen ska jag nog slagga..behöver sova känner jag ! :)

Pöss på er



halloj !

hej hej !! :) Imorse han jag inte släppa ut Kerstin själv, men jag kom dit just efter så jag tog på henne grimman och täcket sen kasta jag inte lite mer hö och gav henne vatten ! :) Borde börja dra mig till stallet för att rida henne idag med ! Fast jag undrar om jag kanske borde ta in henne i rudhuset så hon får kolla läget där, kan ju bli lite lugnare att rida där inne då det inte kör förbi så många lastbilar :)

men men får se hur jag ska göra. Nu ska jag iallafall se på One tree hill ! Om det kan ladda klart nån gång förstås :)

Skriver mer senare :)

pöss



ojojojojo

hoooppsan...fastnade lite vid datorn så nu måste jag verkligen sova..önska mig lycka till för att ta mig upp kl 7 imorron ! Godnatt



IIIIIIIIIIIIIIH

HEJ !!! :D Jag har nu kommit hem från stallet efter mitt andra försök med att rida henne ! Och jag måste säge..det gick SUPER BRAAAA !!!!!!! Hon va inte stressad inne, jag band fast henne i boxen, hon va skit lugn hela tiden. Riktigt mysig ! :) Sen när vi kom ut gick jag runt med henne lite så hon fick kolla läget..och sen stannade jag henne, tog ner stigbyglarna och hoppade upp.. MEDAN hon stod stilla ! :) Sen red jag runt lite i skritt och började arbeta henne lite, tror dock hon är ovan bettet då hon kastade upp huvudet nån gång. Sen körde en lastbil förbi så då sprang hon till lite..men jag satt kvar och berömde henne när hon sedan började arbeta då jag bad henne :)

Sen provade jag även att trava med henne, och det är så underbart..gick i stadig form och fokuserade på vad vi höll på med och brydde sig inte om så mycket annat. Sen skrittade jag av henne och gav mig eftersom hon hade vart så sjukt j*vla duktig ! :) OJ så stolt jag är..hon fick en massa pussar och godisbitar, sen släppte jag ut henne igen och gav henne lite hö ! :) USCH vilken härligt känsla kan jag bara säga :D

Nu väntar jag på att duschen ska bli ledig..sen ska jag dra vidare till Bastuträsk för att vara med Vikkie :)
hörs senare :)

Pöss


två videoklipp kan ni få ! :)


ajja nu minnsj ag inte hur man gjorde hehe..så här får ni iallafall länken :) http://www.youtube.com/watch?v=amjh3ZPCvk0

och här är andra då hon INTE blev rädd :)

http://www.youtube.com/watch?v=Dqw_hpSVtlQ


Hoppas ni gillare :)








God mornin

Halloj ! :) Nyss vart på stallet och släppt ut Kerstin, eller jag hjälpte till att släppa ut resten av hästarna med ! :) Hon börjar vänja sig vid allting nu, tittar inte lika mycket då vi går ut osv ! Känns skön...t !

Mineral stenen kom fram idag..den låg i 4 bitar, ena biten hittade jag i vatten koppen..hon har nog haft tråkigt och lekt lite på nätterna !

Ajja nu ska jag tok sova en stund till ! Får se ifall det blir bastu idag eller vad som riktigt händer ! :) Hare bra

pöss



Äntligen funkar blogg.se

Det ha vart nå strul idag så jag har inte kunnat komma in på blogg.se ! Men nu är jag här och skriver en snutt ! :)

Ha vart med Vikkie typ hela dan, skit mysigt :) Kanske blir hon imorron med ! :) <3

Emh..jag drog till stallet kl 5 och tänkte att jag skulle prova rida Kerstin igen..men då var det fullt med hinder ute, och en annan red inne ! Sen tänkte jag att för tillfället är det inte värt att prova rida inne då hon inte har varit där nån gång..det är nog nästa projekt, att ta in hon i ridhuset så hon då vänjer sig !
Men idag ha hon vart super lugn, båda inne och ute :) Hörde ifall Julia kunde prova ta in henne idag för att se hur hon reagerar..och det skulle gå bra ! Så jag ska höra med henne sen hur allt gick osv..Imorron blir det tidigt igen eftersom jag ska släppa ut henne och Jossan, hon fick stå inne i natt då hon ha blivit sjuk !
Fick även veta att jag har stalljour i helgen..kändes jävligt jobbigt. Men samtidigt tror jag det är lika bra när det är som det är med Kerstin ! :)  På tal om Kerstin så är det många som roar sig med hennes namn ! :) Spring Kerstin..tycker det är så charmigt och när man har umgåtts med henne så är hon en Kerstin :)

Längtar som bara den till att rida henne ! Går inte beskriva känslan ! :) Ska försöka vara duktig på att filma så ni får se hur hon är och lite så ! :) Och att jag även senare ska kunna se framstegen :)

men men..nu ska jag fika lite tror jag ! :) Hare gött

pöss






Upp med tuppen !

Hallå hallå ! :) Ställde väckaren på 20 i 7, 10 över steg jag upp...INTE bra ! Åkte till stallet direkt. Men Kerstin var då inne, hon hade fått käk så det var bara att ta ut hon. Och som vanligt ( Om man kan säga att det är vanligt efter tre dagar (A) ) så myste jag med henne enormt mycket i boxen. OCH nu kommer det roliga..mineral stenen är spårlöst försvunnen...hur kan det hända ? Det var en mycket rejäl bit kvar så hon kan inte ha slickat upp hela..mockade även nu och hittade den då inte i boxen heller..hmm ! Kanske finns spöken ? hehe.

Hon hade då inte varit så orolig i boxen i natt såg det ut som..förutom att hon har tömt ut vattenhinken. Undra hur jag skulle ha gjort..tvätta ur vattenkoppen och låta hon ha den ? Eller sätta fast hinken på boxväggen ? Ja jag måste nog komma på något !
Rullat sig hade hon då med gjort..var aldeles spånig ! Så jag lånade en borste och snabb borsta av henne så det inte var så farlig ! Släppte ut henne utan täcke idag eftersom solen sken..hoppas bara inte det börjar regna, då få jag åka dig och kasta på henne ett täcke igen ! :)

Ajja nu ska jag sova en liten stund tror jag. Ska prova rida henne idag igen..förhoppningsvis hinner jag sätta mig upp idag ! :) Försök nummer 2 here i come ;)

Ha en super dag nu alla så skriver jag senare :)

Pöss



Natt igen !

Hej måste jag nog börja att säga eftersom jag inte ha skrivit något idag ! :) Steg iallafall upp kl 7 och drog till Stallet för att släppa ut Pållen. Hon va sådär super duper mysig idag med..det är då jag bara vill ta vara på stunden och riktigt mysa till man blir less.. ( Om man nu kan det ;) ) iallafall så släppte jag ut henne och hon dök ner i hö högen direkt och skrek inte en gång..vilket jag tyckte var väldigt härligt ! :)

Åkte sen dit mitt på dagen för att prova rida henne och det gick ju som sådär..hon blev stressad och lite så ! Men grejerna satt på henne och jag gick runt lite i paddocken bara för att hon skulle på kolla läget.

Imorron blir det nya tag, fick mig ett litet pepp talk av Kerstins ägare vilket gav mig nya krafter för att försöka ännu mer ! :)

Men morgon mys med lillan är inte helt fel kan ja lova.. ! :)
Nu ska jag sova så jag orkar ta mig upp..har nämligen två hästar att släppa ut imorron, tog in Odina ( shettisen ) för att Kerstin inte skulle känna sig så ensam. Så jag hoppas de känns lite bättre för henne ! :)
Det hade ju varit lättare om hon kunde prata..men hon är smart så jag kanske ska lära henne de ;) haha !

Nej gud..jag skriver imorron och uppdaterar allt ! :) Ha en bra kväll/natt

God natt :)




Mineral stenen gillar hon ! :)






Ny header !

Halloj ! :) Nu har jag skaffat ny header som ni kanske ser..inte jag som har gjort den dock ! :) Sabbo hade lite göra så hon fick göra om min ! :)

HÄR har ni länken till hennes blogg :) så gå in och kika på den ! :) Ni kan även be henne göra eran header :P

Nej jag blev iallafall grymt nöjd med den !!

Från en sak till en annan...Moa ska hänga med på stallet för att vi ska prova på ett täcke till lilla Kerstin :) Hoppas det passar ! Hon hade ett över och sa att om det passa skulle Kerstin få det :)  Och det är ju aldrig fel med täcken ;)


men men nu ska jag dra mig och se om ja hittar en film att se !

pösss



GODNATT

Nu blir det sängen för hela slanten..fy fan för att stiga upp kl 7 säger jag ju !
Imorron blir det ridning, hoppas hon inte stressar upp sig allt för mkt i stallet bara..det skär verkligen i hjärtat när hon skriker, lill snuttan !

Nej men God natt..skriver imorron.

pöss



Tok slut..

Jag är trött som bara den..vill så gärna sova lite, men det är inte så värt eftersom jag måste dra mig till stallet om typ en timma. Men när ja kommer hem så kommer sängen att vara mycket lockande !
Usch för att stiga upp kl 7 varje morgon..fett jobbigt ! Men så värt det när man kommer till stallet och få mysa lite med lill gumman :)
Imorron är det ridning på schemat har jag bestämt..första gången sen hon kom till mig ! Hade tänkt vänta till på Måndag men eftersom hon är så lugn och anpassar sig så pass bra på hela stället så tror jag att jag ska prova lite imorron !

Men nu så ska jag se en film, och försöka att INTE somna.

Puss på er



Godmorgon..

Fan..visste inte att det gick att va vaken den här tiden typ, trodde alla va utrotade eller så ! Lite kul att köra genom samhället och inte se en jävel höhö...känner mig som Will Smith i I am legend. Så coolt !

Det blir snart att köra till stallet och släppa ut lilla Kerstin, ska låna ett täcke av stallet idag eftersom det tok regnar..vilket jag INTE tycker är OK ! Och jag vill inte att hon ska bli blöt och så..kändes lite onödigt faktiskt ! :)

Nä gud..vill att klockan ska gå till typ 10 -5 i  8 nånting så jag kan börja dra mig mot Schtaaallet !

Nej asså ni få ha en bra dag så kommer jag att skriva senare..om jag lever de vill säga ! :)

Pöss pöss



ÄNTLIGEEEEN !!

Äntligen äntligen är lilla Kerstin här ! :)
Hon kom ut ur transporten alldeles svettig och skummig efter åkturen, men hon är inte van att åka transport själv så det kan man ju förstå ! :)
Sen tog jag in henne i boxen och hon fick sig lite hö som hon då käka och det känns bra att hon inte är för uppstressad för att äta ! :)
Jag hängde kvar där från jatyp halv 6 till 8 då jag gav henne kvällsmaten och sa godnatt till min lilla stjärna :)
Känns så himla underbart att äntligen ha henne hemma hos mig..där hon ska stanna 4 ever ! :)

Jag såg vissa stunder att hon blev sitt vanliga jag, men de gick över rätt fort..men jag förstår henne. Liksom nytt ställe, nya hästar och framför allt nya människor ! Hon är ju inte trygg i mig ännu..men det kommer komma med tiden :) Ska inte stressa utan bara ta det lugnt med henne, vill ju att allt ska bli rätt ! :)


Nä fy faaaen så glad jag är ! :) Helt sinnessjukt att man kan må så här bra..det är ett under för mig att veta det ! :) Och inget..då menar jag verkligen INGET kan förstöra denna känsla jag har..ÅH ! Har inte orken till att sitta här och skriva ner allt vad jag känner..tror inte ni orkar läsa det heller haha ! ;)

Så jag snör upp en bild på lilla Kerstin å Jag ;) Puss på er och ha en UNDERBAR kväll/natt




Finaste pålen i vääärlden :) <3








Inväntar...

..min gumma ! Om lite mindre än 6 timmar kommer snuttan hit ! :) Och jag som har längtat..hade ju faktiskt planerat att sova lite längre så jag slipper vänta så himla länge :P

åh det känns helt overkligt !!

Och som ett extra minus på detta så är min lilla vovve sjuk..han bara ligger i mitt knä och tjuter ! Sätter man ner han på golvet tjuter han ännu mer, han kan knappt gå :/ Känns hemskt.
Plus att mamma åker på jobbet kring 3 så då bli jag ensam med honom till 5 ungefär, sen måste jag lämna honom ! Men jag fundera på att ta med han till stallet, fast de få vi väl se !

ajja nu ska jag prata på vidare med folket ! :) Vi hörs snart :)

pöss



Mega lycklig

ÄRLIGT !!!! Vet jag inte om jag ha vart så här glad i mitt liv förut...Kerstin gick igenom besiktningen och imorron kommer hon till mig ! :) Och om en månad skrivs hon över på mig så då är det jag som är ägare :) Om allt går bra förstås, vilket jag visst tror de gör ! :) USCH vad jag är glaaaaaaaaaaaaaaaaaad ! Heltl ofattbart att jag äntligen ska få min egna häst !! Nej måste coola ner mig lite nu...pöööööss som fan på er alla :) <3



Psykisk breakdown..

Halloj ! Nu är jag nervös utav bara faaan ! Kommer säkert gå skit..den tur jag har så blir det nog så..iallafall !
Skulle det nu gå bra så kommer jag att få hem Kerstin imorron. Och det är ju vad jag verkligen hoppas på ! :)

USCH altså inte förstår inte känslan att vara så nära något man alltid har drömt om..på en timma kan de va över..men samtidigt kan min dröm slå in ! bläääh har fett ont i magen, trodde att jag skulle kräkar idag men tydligen inte ! Har känts lite så..men men ! Det är bara att suck it up ! Blir det inte Kerstin blir det nog en annan häst..men det är ju hon jag vill ha !! BAAAAH orkar inte sitta här nu..nerverna går sönder och jag vet inte vart jag ska ta vägen !!


Puss hej leverpastej..



Nr 28

Halloj ! fy fan vilket väder det är idag..tok regna och blääh !! Ta sig ingenstans heller eftersom bilen är som den är ! 


Ajja imorron är den stora dagen, kommer att få veta ifall det blir något med hästen och om det blir det så får jag veta när vi kan hämta hem henne, vilket jag hoppas blir på fredag eller lördag ! :) Usch vad jag längtar ! Vi ska få låna farmors bil, så hon kommer med den ikväll !

Nej nu ska jag nog käka något..börjar bli lite hungrig faktiskt :)


pöss på er :)



Nr 27

Ni såg Idol va ? Det hoppas jag att ni gjorde..blev så gryyyymt kär i den där polisen som va med 2007 eller vare va ! Shiit vilken pudding ;) Rösten hans sög ju då verkligen inte. Ne han va bra som fan

Nu ska jag hoppa från en bro eller liknande, har sjukt jävla ont i huvudet ! Känns som om det ska sprängas snart. Aaah as jobbigt verkligen.. har tagit alvedon men de verkar inte hjälpa.

Imorron är det 1 dag kvar till jag får träffa Kerstin igen :) shiit va underbart att kanske få hem henne i helgen, då äre det en viss person ( altså jag ) som kommer leva livet! :)

för er som inte hänger med så är Kerstin en häst, så ni inte tänker att jag är pervers eller så ;)


Pöss på er






Nr 27

shiiit ! Kommer bli fett jobbigt den dan jag flyttar hemifrån.. liksom jag är nu ensam hemma å ska komma på något att äta och det är helt tomt ! Det enda jag kan komma på är en macka..men du super bra middag eller ? NEJ !
Fuck så jobbigt..tror jag ska ta och experimentra lite, fast det brukar ju sluta med att jag bränner mig eller att maten blir skit äcklig.

men blir den dålig får jag väl lov att kasta den och käka min dumma macka iallafall ! HJÄLP !!
Hade ju vart en grej om vi hade haft fulla kylskåpet med grejor, men icket..

ajja få prova mig fram och se vart det sluta ! Önska mig lycka till nu guys !

Pöss


Nr 26

halloj ! :) Det slog mig nyss att det bara är 4 dagar kvar till vet besiktningen på Kerstin, så om det går som jag hade tänkt så får jag nog tag i henne till helgen !  TOPPEN bra :D
Idag har de då inte hänt så mycket, har legat i sängen och kikat på Idol repriserna, vissa är ju bara för korkad !

Ikväll äre möte på stallet, det är ju något jag INTE har saknat med att ha häst, att måste fara dig och tjafsa om massa grejer typ. Men men det kanske ha blitt ändring, man kan ju alltid hoppas ;)

ajja, vi hörs senare sötnosar :)





Nr 25

Halloj ! :) Hoppas ni har haft en härlig dag  ! Här hemma ha de vart solig, men senare på kvällen blev de mulet och svin kallt. Så varför inte kura ihop sig framför datorn med en filt och en film ? Just vad jag gjorde..och nu har jag suttit och lekt med photoshop..hade glömt hur kul de var ! :) Här får ni en bild 


 

Vill jätte gärna ha blå ögon..



kattfan..




farlig farligt ! :)

pöss på er :)



Nr 24

usch vad jag hatar att ha tråkigt..roa mig någon ?

Va och hälsade på Vikkie idag..de va härligt att träffa henne igen, vi pratade om allt mellan himmel och jord. Så skönt :) Ha verkligen sakna att prata med henne så de va skönt att träffas och så ! :)

Nej nu ska jag nörda tv..pöss

ps..anonyma komentarer raderas dirr ! Vågar du inte stå för vem du är, behöver du inte skrive..chicken !


Nr 23

Jaha då var denna vecka slut ! Ni vet vad de betyder ? Snart är det torsdag ;) usch längtar nå fruktansvärt mkt !
Nu tror jag dock att jag ska hoppa i sänge, blir nog att köra till burträsk imorron och hälsa på Vikkie en stund :) Som jag har saknar henne var det på tiden  ! :)

Så god natt på er. Sov sött :)



Nr 22

Är detta skönthet..så får ni gärna kalla mig ful !




fy fan säger jag bara !









Brist på annat

Fem frågor om förhållanden
Är du singel? - jo
Gillar du någon nu? - Jao..
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Frågan är om ja tror på kärlek överhuvudtaget
Har du varit kär i någon? - Ja
Isf, hur många? - riktigt kär har jag varit en gång !
 

Tio frågor om dig själv
Ditt namn? - Maria
När fyller du år? - 26 November

Några utsmyckningar på din kropp, isf var? - öronen, läppen och tungan
Vad har du på dig just nu? - Blå mjukis brallor och en tjocktröja
Vilken årstid är bäst? - Sommar helt klart

Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Vakna med någon man älskar och käka god frukost typ :)

Vad tycker du mest om hos dig själv? - Att jag vågar stå för allt jag gör
Vad är du bra på? - Ställa upp för folk kanske
Vem älskar du mest på denna jorden? - Mamma !

Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - med någon

 

10 frågor om dina vänner
Vem är din allra bästa vän? - Anna
Vem vet allt om dig? - Tror inte nån gör de, möjligt vis vikkie

Vem är roligast av dina vänner? - Tina
Vem är snyggast av dina vänner? - Elin ;)
Vem är mest partynisse? - Petra södermark ;)

Vem är den du helst har filmkväll med? - Anna och gänget :)
Vem av dina vänner är mest "evil" ? - Anna helt klart !
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? - Anna tror jag :)

 

10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? - Mamma
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Joda
Vem är farligast i din familj? - Jag
Vem ser roligast ut i din familj? - Pappa
Vem är coolast? - Jag
Har ni något husdjur? - en vovve och snart har jag en häst !
Vem har du mest gemensamt med? - ingen..
Vem står för underhållningen? - Helt klart jag !
Vem sover du oftast med? - min hund !
Roligaste kvällen med familjemedlem? - oj, finns så många !

 

10 frågor om idag
Vad har du gjort? - hämtat mamma på busstation
Har du varit glad idag? - sådär
Har du varit ledsen idag? - nej
Har du gjort något bra idag? - Ja
Vad ska du göra nu? - Se film
Har du gjort något dåligt idag? - nja
Vad har du ätit idag? - lasagne
Har du duschat idag? - Jopp
Är du trött nu? - Jao
Vad händer imorgon? - Ingen aning

 

Skolan
Går du i skolan? - Nix
Har du varit i skolan idag? - Nej har gått ut !

 

Telefon/Mobil
Vem ringde du senast? - Elin
Vem ringde dig senast? - Mamma
Vem sms:a till dig senast? - Julia
Vem sms:a du till senast? - Julia

 

Övrigt
Är du hungrig just nu? - Inte de minsta
Vad är klockan nu? - 18,49
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Facebook och blogg.se

 

Familj
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - 2 min sen
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - snart en vecka

 

Musik
Lyssnar du på musik just nu? - Jopps
I så fall, vilken låt för tillfället? -  Maroon 5 - She will be loved

Vad gillar du för musik? - de mesta typ

 

Kärlek
Har du kysst någon idag? - Nej
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? - ja
Har du ett förhållande? - nopp
När går gränsen vid otrohet? - Vara på nån annan brud !
Har du varit otrogen och om ja, varför? - Aldrig !

Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? - Nix
Vem hade du senast ett förhållande med och varför tog det slut? - Frerik, för han var en idiot !
Är du romantisk? - ibland kanske
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - tror inte de
Är du svårflörtad? - beror på
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Jo
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Erik
Hur länge höll det? - 8 månader
Har du nångång slagit någon? - jopp
Har du lekt med någons känslor? - nej
Länge höll ditt längsta förhållande? - lite mer än 1 år !
Hur länge var ditt kortaste? - 2 månader kanske
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - emh..nej !
Är du en bra pojk/flickvän? - Tror det !

Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? - Mister X

Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Mister X

Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? - Ja
Har du haft en KK? - jopp
När fick du din första kyss? - typ i trean..
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - ingen aning..
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - nix
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Never !
har du mest blivit dumpad eller dumpat? - Dumpat

Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Jeans och en skjorta är alltid nice


Hoppas ni orkar läsa ! Vet inte vad som hända med teckensnitten men ni överlever :) PÖSS


Nr 21

Jag har nu skaffat mig en dröm..eller inte lika mkt en dröm som ett mål ! Och det är att jag ska löra mig att sminka ordentligt ! Liksom jag trixar och klurar lite men det blir inte alltid så bra som jag vill..så det första jag får pengar så ska jag iväg och shoppa smink i massor ! Fast samtidigt är det så att jag har så fin hy som den är..inga finnar osv..så jag vet inte om jag behöves foundation osv..men å andra sidan blir det ju ändå snygg ! så det är då nånting jag ska tänka på !

Sen ska jag börja träna..vet att jag har sagt de flera gånger..men det är dags för en drastisk ändring i mitt liv ! Hoppas bara jag inte ger upp ! Nån som vill vara min tränar kompis ?

ajja..pöss på er


Nr 20

God morgon :) Hoppas ni har sovit lika bra som jag ! Vaknade av mig själv flera gånger i morse däremot men jag lyckades somna om..var inte så mega sugen på att stiga upp kl 9 idag ! Så jag lyckades sova till kl 12 ungefär :)

Vet inte riktigt vad dagen väntar, men mamma håller på att laga lunch nu. Blev hamburgare med pommes hah..nyttigt och bra ;)  Ska nog hitta på nå bus med anna idag också !

Jag är så himla förväntans full. Den 16/9 är det veterinär besiktning för Kerstin, förhoppningsvis går hon igenom så jag kan plocka hem henne den helgen :) Längtar så sjukt mkt efter henne !

Men nu kallar maten..så jag skriver lite mer senare idag kanske :)

Puss





RSS 2.0