Nr 19

Fick en komentar av en tjej som var en mycket bra vän till mig förut ! Och jag hoppas du vet vem du är för jag vill säga att jag saknar sommaren vi hade ! Har nog aldrig haft så rolig i hela mitt liv. Vill mer än gärna ta upp kontakten med dig igen..men det är upp till dig !

Sen en fråga till er alla..är kärlek en myt ? För jag börjar stenhårt tro på det..


Kan inte..

Okej..nu är de så att jag inte kan hålla mig längre..Jag ska bli häst ägare, och här är min lilla snärt :)






Min lilla Spring Kerstin :) <3


Nr 18

Inte så lycklig längre..bara att börja om nu !


Nr 17

På lördag kl 2 händer det grejer ! :) allt jag kan säga är Lycka <3


Tack tack tack :)

Måste säga tack alla underbart söta bloggläsare som har komenterat mina bilder och inlägget jag skrev innan att jag är överlycklig !! :) Älskar att få såna söta och stöttande komentare..so ceep it up sweeties :)
När ni liks håller på får ni mer än gärna ge förslag på vad ni vill att jag ska skriva om. Har som lite blogg torka för tillfället :)

Puss på er !!




Och där fick ni en crazy bild :)


foto bomb !

Jag Tina och Anna lekte fotograf och modell..så här har ni resultatet ! :)













I LIKE IT ALOT !!!


Nr 16

JAG ÄR NU MER ÄN ÖVERLYCKLIG !!!! VARFÖR ? De få ni veta på lördag eller på söndag ;) Hoppas jag fick er nyfikna nu ;) PÖSS



Nr 15

Imorron blir det party..äntligen !!! Som sagt ha ja vart vit i två helger.. INTE kul !
Det kommer bli kräftor, pajjer och efterrätt, och sprit ofc ! :) Så nu taggar jag jävel genom att sova tror jag..dom tror också att jag ska vara med och spela paintball..de kan dom fet glömma ! :) Godnatt söta läsare :)



Nr 14

Halloj ! vet att jag är mega dålig på att skriva på bloggen. Men jag har legat sjuk i princip hela veckan och det suger svettig balle ! I helgen blir det äntligen party..som jag har längtat, har varit "vit" i två helger nu. Börjar bli tröttsamt haha !

För nån dag sedan skickade jag ett mail till Elin och sa att jag saknade henne, fast jag inte ha velat sagt något. Men jag orkade inte hålla de inne längre..så hon svarade tillbaka att hon saknade mig med och jag fråga ifall vi inte kunde träffas och prata, samma dag skickade hon sms och vi träffades ! Måste säga att de va störtskönt, även fast jag var sjuk, så var det så  värt att fara ut ändå ! Har saknat våra galna tider och de kommer vi nu att börja ta igen  ! så förhoppningsvis kommer mitt liv att börja ta form igen..allt som saknas är kärlek ! Och det kommer jag nog att få vänta med ett tag till..hur som helst känner jag att jag kanske har sån tur att äntligen få börja må bra igen ! Om det är något som får mig att må dåligt så är det att bråka/inte prata med någon som betyder nånting för mig.

Jag har fortfarande saker jag kommer att måste ta itu med innan jag når toppen. Men förhoppningsvis kommer det snart ! jag har haft mkt tid att tänka nu dom senaste dagarna, jag har gråtit floder eftersom jag har känt att mitt liv bara har gått neråt ! Men så är inte fallet ! jag har bara tittat på allt på fel sätt..jag kanske tror att jag har förlorat något som jag verkligen vill ha, när det i själva verket visar sig att jag har fått en riktigt bra vän !! Som finns för mig i alla lägen också ! 

Sen måste jag få skriva en rad eller 10000 till min kära underbara bästa vän anna sjögren ! Vi har inte alltid haft det lätt jag och hon, vi har bråkat en jävla massa. Men när man bråkar visar man att man bryr sig..right? 
så väljer iallafall jag att se på saken, iallafall så har vi på nått sätt alltid lyckats hitta tillbaka till varandra, och  det visar mig att även om jag eller hon gör ett misstag så finns vi alltid för varandra! Det är de vänner finns till för ! 
Jag kommer aldrig vilja förlora henne, eftersom hon visar så tydligt för mig att hon finns där, och jag finns för henne. Så jag ska bara skriva en sista grej ! Jag älskar dig gumman, och jag hoppas att vi kommer vara vänner för alltid ! Det finns ingen som du. Och jag är så lycklig över att ha dig i mitt liv <3 


Jag undrar om någon kommer att orka läsa detta inlägg haha ! :) Nej nu ska ja nörda The secret life of an american teenager ! Puss på er







Nr 13

Det bubblar i mig..behöver verkligen få prata med någon om detta ! Kommer explodera om jag inte får ur det snart.. fett jobbigt när ingenting går som jag vill längre !
Kände ett tag att livet började gå mot rätt håll..men nu vettefan. Ska försöka lägga mig och sova nu, kommer bli en tuff och jobbig natt känner jag ! Men försöka borde jag..


Nr 12

Kom nyss hem efter bad med anna i bjur ! Va skönt i vattnet..kallt första doppet men efter några hopp från bryggan blev det as skönt. Vi lekte även med blålera..de va inte igår kan ja ju säga ! Men min hy blev mjuk som fan :)

Nu ska jag ta och käka lite sen ska jag vara bollkarin ( eftersom jag är tjej ) när Anna och Willy spelar tennis !
Hörs senare :)


Nr 11

Gick väl sådär att fiska idag..så här ser det ut  !



Lyckades skära mig på vassen när anna hade varit så duktig att kasta rakt in i den ! Så ja skulle fixa allt..gick de bra ? neej !!
Vem visste att vass var vasst ?


Svar !

Tjalloj ! Nu ska jag ge er svar :)

Fråga 1 Sofie om Fråga på !:

Hej..söt blogg du har :)
Jag undrar bara vad som hände med din häst, har du kvar den eller inte ? Tänkte du bloggar aldrig om den länge xD
Kram

Svar: Jag har inte kvar min häst. Det som händer var att jag bara var fodervärd på honom, och ägaren besluta sig att hon ville ha honom tillbaka. Så de fanns inte mkt för mig att göra så hon kom och hämta de han ! Saknar han som fan..men så fort ja få stadig inkomst blir det att köpa mig en alldeles egen ! :)

Fråga 2. Sofia om Fråga på !:

hej hej ! :) Vad lyssnar du på mest just nu ?
Älskar din blogg

Svar: Hmm..hetast just nu för mig måste vara Airplanes - B.o.B med eminen och Love the way you lie - Eminem och Rihanna. Har dock börjat lyssna på riktig gamla låtar..så som we will rock you - Queen. Jump - Van halen osv! :)

Fråga 3. Krille om Fråga på !:

Tjo !
Du är så söt..måste fråga, har du opererat dig för något ?

Svar: haha tack du ! Och nej jag har verkligen inte opererat mig för något, inte ens ett benbrott ! :) All natural ;)


Fråga 4. Sabrina om Fråga på !:

hejhej.
Jo jag undrar..om du har någon tatuering, eller någon mer percing än den du har i läppen ? kramis


Svar: hejdu ! OJ..ha ja inte lagt ut en bild på min tatuering? Jag har iallafall en tatuering i nacken där det står Faith, och även piercing i tungan ! :) Och om jag har glömt så här kommer en bild



Fråga 5. Anonym om Fråga på !:

jag undrar hur din barndom var..tacksam för svar !

Svar: Jag hade nog den bästa barndomen du kan tänka dig..var väldigt bortskämd. Fick nästan allt jag ville ! Hade/ eller har fortfarande bästa föräldrarna osv..bråkade mkt med min bror men det är så syskon gör ;)

Fråga 6. Victoria om Fråga på !:

hej ! jätte fin blogg för de första :) Jag har tre frågor, hoppas du orkar svara :)
1. Hur lång är du ?
2. Vad är/var ditt längsta förhållande
3. Hur många hästar ha du haft ?

Tack så mycket för svaren ! xD


Svar: åh tack så mycket :) klart ja orkar..får inte så många frågor ändå så haha !
okej ! Jag är 1,64 cm..frågan borde va hur kort jag är ;)
Mitt längsta förhållande varade i 10 månader tror jag
och jag har haft tre hästar..sen vart medryttare på 2 och även hyrt häst på loven :) Än har jag inte ägt någon ! :)
Hoppas du blev nöjd över svaren :P

Fråga 7.  Robin om Fråga på !:

tjena bruden ! tycker din blogg är bra..men mer frågestunder ;)
när hade du sex första gången ? :P

Svar: HAHa okej tack för det, ska försöka ha mer frågestunder :)
Ja det har väl egentligen inte du med att göra..men jag är en öppen person så ! Första gången jag hade sex så var jag 14 år ! :)


De va alla värda frågor faktiskt ! :) Hoppas det rasar in fler nästa gång ! :)

har kommer en bild på varje foderhäst jag har haft ! :)


Pretoria..varmblod, 14 år. Var tvungen att avliva henne tyvärr :/ Annars hade vi köpt henne !


Zebulone, tinker/fjording, 4 år. Hade han 7 månader sedan skulle han hem igen ! Saknar han varje dag ! </3


Mr.Jetset, Varmblod, 12 år. Hade honom i ett halvår tills ägaren beslöt att ta tillbaka honom !

De va allt för idag ! PÖSSSSS



Airplanes

B.O.B - Airplanes ( feat eminem & Haley ) LYSSNA PÅ DEN ! FETT SKÖN <3


RSS 2.0