Nu är det lördag ! :)

Godmorgon alla söta :) Och alla mindre söta (A)

Nu sitter jag är i min nya rosa tröja och bara morgon myser :) Ska snart bränna en skiva eftersom jag kommer att måste sitta i bilen i typ...2 timmar ? :O jobbigt läge altså, meen folket får ju mer än gärna ringa och smsa med mig :) För det gillas !
Ja jag vaknade nyss så jag har inte hunnit göra så mycket, var tänkt att jag skulle fara till Novicom med pappa men då hade dom inte öppnat än, dom öppnar inte förrän 10. Så det blir att åka iväg då ! Men nu lät det nästan som att mamma kom hem, det hoppas jag för jag behöver pengar till cigg :) Helt slut :(

Men iallafall idag ska jag duscha, sminka mig, fixa håret, klä på mig osv, sedan sitta i bilen i två timmar till Umeå för att käka middag med kusinerna på pappas sida sedan köra hem igen, och då blir det TALLUDDEN! parteey ;)

Men nu ska mamma skjutsa mig på konsum så jag får köpa cigg, är röksugen som F*n altså !

Men jag kan skriva när jag kommer hem igen :)

pussar bitches



It´s all about me
/ Dumbo

Fredag

Halloo :) förlåt att jag inte skrev i morse innan jag åkte till stan ! Men jag var inte levande när jag steg upp..HUR jävla trött som helst altså, men jag överlevde dagen och köpte en MASSA nya kläder (A) ME LIKE big time :)

Iallafall nu ska jag ut och träffa simone och fet och några till :) Sen kanske petra s kommer och schteeker med oss :) Jag kommer att ta kort och lägga upp på kläderna senare :) är fett nöjd iallafall :) Men ha det bra så länge så ska jag börja fixa mig :)

See you later bitches ;)

It´s all about me
/ Dumbo


hihi :*

Jag såg idag att min stumpis har varit inne och skrivit ett sött inlägg på min blogg ! (A) Hon är för söt min älskling ! :)

Idag har det inte hänt så mkt har vart på skolan och fått schemat och så här ser det ut !! :D









Blev ingen träning idag ska ta det imorron istället ! Och imorron blir det stan, träning, mat sen fara till augility banan med ante och rocky :) Ska bli kul och se ifall ante kom ihåg nånting sen kursen :)

Men nu ska jag hitta någon som vill vara social i telefonen med mig !! NÅN ? :D

BTW träffade signe och Jecca idag, vi fikade på petras med min MAMMA sen satt vi utanför och prata medan mamma va inne på blomsteraffärn :) Så vi har pratat rätt mycket och de va skönt, har saknat dom :) <3

men NU ska jag fara :) Ha det så bra.. pussar på er bitches ! ;)


It´s all about me
/ Dumbo

Godmorgon

Godmorgon alla söta :)

Har nyss gjort mig klar för skola så jag tänkte hinna skriva ett snabbt inlägg innan jag ska börja gå mot skolan ! :)
Imorron blir det shopping för min del :) Sen efter det så ska jag nog vara med William, Dennis och Carro :) Eftersom killarna kommer hit ! :)
Vet inte riktigt vad det blir men jag tycker norsjö folket kan höra av sig och schteeka med oss ;)

Jag kommer inte hinna träna idag tror jag :/ Eftersom mamma börjar jobba fyra och sdär.. men vi ser väl annars får ja träna hemma eller nånting :)

Men nu ska jag ut och röka sedan börja gå till skolan !
 Ni få ha en bra dag, och jag ska försöka uppdatera bättre idag (A)

*Talk to you later bitches ;)*





It´s all about me
/ Dumbo

vikkie was here

thihi, kan ditt lösenord gumman ;)

vill bara säga att jag älskar dig mest av allt på jorden, du är allt för mig.
utan dig, ingen vikkie.
du finnas alltid därför mig, som jag finns för dig.
du förstår dig på mig, jag hoppas du alltid finns för mig.
för jag vill aldrig förlora dig gumman, du är min bästavän!
även om vi inte alltid är överrens, det kan man inte alltid vara.
men om jag skulle förlora dig, skulle jag inte se någon medning längre.
du är den som får mig att orka, den som får mig att stiga upp på morgon.
jag är så glad som har dig, vem vill inte ha någon som du?
glöm aldrig bort hur mkt du betyder för mig.
för om någonting någonsin händer mellan oss,
så vet du att jag alltid finns för dig.

Segt

hej hej :) Idag har det varit mycket segt på skolan, jobbade med projektarbetet i fyra timmar ! Sen gick vi till fågeltornet för att dricka en festis sen gick vi tillbaka till skolan..FETT onödigt ! Bara för att fylla ut dagarna eftersom vi inte har fått vårat schema än ! Hoppas det blir soft med lite lektioner ;)

Får se ifall det blir träning imorron, det beror på när jag slutar för mamma börjar jobba kl 4 och hon vill träna före det förstås. Men ska se ifall vi inte slutar tidigare eller nånting sånt så jag hinner träna ! Annars får jag ta och göra nånting annat här hemma, typ fara ut och gå eller nånting :)
Men vi ser ju ! :)

Ska iallafall se på tv nu så ni få ha det så bra ! Pussar bitches

It´s all about me
/ Dumbo

På skolan

sitter på skolan med petra och vikkie, får höra om projekt arbetet !!

BORING :P snart mat :)

puss påre er bitches

It´s all about me
/ Dumbo

Vaken again ! :)

Hej hej :) Altså sry för igår, haha men jag hade verkligen ingen ork till att ens starta datorn så det blev bara ett morgon inlägg igår ! Men ska göra allting bättre idag och ska skriva en massa inlägg :)

Just nu har jag iallafall gjort mig klar för att fara på skolan :) Fast jag var snabb idag så jag behöver inte fara förrän om typ 20 min.. men de blir nog bra, då hinner man ju softa en stund ! :)
Igår var de inte så händelserikt på skolan, de va upprop på medan, efter det gick vi till klassrummen för att prata med våran mentor osv.. efter det åkte jag vikkie och petra till petra för att hämta valpen som vi tog ut på en ragg med bilen ! GRATTIS PETRA ANDERSSON TILL KÖRKORTET om jag inte har skrivit det redan (A) Iallafall så körde vi till mig för vikkie behövde skor, då passa vi på att släppa ihop hundarna och min vovve ( Ante ) Blev typ rädd för lill valpen :P sötnosar <3

Sen åkte vi tillbaka till skolan och gick och åt.. BLÄ kötbullar.... efter det så hade vi däck brännboll, så jag passade på att sola lite grann eftersom det var himelskt väder :)
Sen slutade vi och direkt efter vi hade slutat åkte jag och Mami till gymmer för att träna, och när vi kom hem så låg jag bara i sängen och prata i telefon med en massa och smsa och bara hade de trevligt :)

Idag vet jag inte vad som väntar.. vi ska tydligen ha vanligt brännboll idag.. funderar på att va med fast, njaa :) får se hur det går ! :)

Men nu ska jag ut och röka sen kanske jag kan börja röra mig sakta framåt ! :) Ha en bra dag iallafall :)

*Talk to you later bitches*

Facelook ! :)




It´s all about me
/ Dumbo

Skola

Godmorgon :) Klockan är nu 10 i 7, och jag ska börja göra mig redo för skolan..FÖRSTA skoldagen.. Jobbigt värre ! Men iallafall, Vikkie kommer efter 8 nån gång, för vi börjar inte skolan förrän 9 :)

Men ni få ha det så bra så länge, ska hoppa in i duschen :)
 Vi hörs snart bitches

It´s all about me
/ Dumbo

Fredag

Hej hej bloggen ! :)
Då vare fredag och jag och vikkie har absolut inget att hitta på.. RING OSS !

Ska se vad vi kan komma på, är för seg för att sitta vid datorn, hare gött

Puss på er bitches


en gammal goding !

It´s all about me
/ Dumbo

Gummi anka !

Jaaasi.. jag tror att Vikkie börjar ge vika och känner för att sleepa lite grann, kan väl vara trevlig och låta hon göra det då ! :)

Vi har btw nyss sett The Pacifier :) HUUUUUUUUUR bra som helst..  Vin diesel är en rigktig hunk ;) Vill ha han i min säng! Raawr

Men iallafall. det är gonatt från våran sida nu, skriver imorron

Sleep tight bitches ;)

 HJÄRTA <3

It´s all about me
/ Dumbo

Hej hopp

Tjenare :)
Nu sitter jag här i mitt rum och får lockigt hår av vikkie.. skönt är det INTE, meen har man tråkigt så måste man ju fixa det på någe vis :) Min bror åkte iväg för att köpa glass till oss (A) han är för gullig ibland :) Vet inte vad kvällen inehåller men när jag vet lär ni få veta ! :)
Har iallafall inte hänt så mkt idag, vaknade kring halv 12, och då var det us möte, sen direkt efter det åkte jag och mamma till jump in och tränade ! Sedan när vi nästan var klara så kom Vikkie och mötte mig där :) Så jag snabb duschade sen åkte vi hem och åt mat :)


Och bara för en stund sen satt vi i min älskling ( Saab ) Och dunkade musik och drömde oss bort till körkortet :) Vi har tillochmed gjort en pakt, att när den första tar körkort blir det att åka till dollarstore direkt och handla till lägenheter :) Kommer bli mkt mkt mysigt ! :D Måste bara sluta lata och börja ta i tag med det hära körkortet dåra ! :) Men det löser sig nog ! Brukar då göra det ;)

Men nu vill inte jag sitta här längre för jag kommer snart att börja gråta så ont gör det altså.. thihi..nej allvarligt ! Det GÖR ont !

Snacka med er senare bitches ;)



It´s all about me
/ Dumbo


Nu så

Det enda jag har att säga nu är... GODNATT ! :)

*Puss på er bitches*






It´s all about me
/ Dumbo


TJOCKIS

heej alla sötnosar ! :)
Har kommit hem från Vikkie och har nyss klämt i mig en pizza.. börjar fan få ångest igen :/ NOT good..Nån annan som brukar få så ? Att man äter och tycker det är svin gott och kanske äter för mkt och senare får ångest ? Det får jag..det har varit bra nu jätte länge men nu börjar det komma tillbaka :( Vill inte ha så igen !

Men iallafall.. Vikkie kommer till mig imorron och stannar nog till på söndag eller måndag..får se vad det blir. Vi ska iallafall dricka lördag eftersom det är sista helgen innan skolan börjar :( Fast det kommer typ ändå bli skönt att börja om skolan, att allt kommer bli normalt igen :)
Simone kanske också kommer i helgen, så jag ska se ifall hon inte är sugen på parteey :) Så det kommer nog bli rätt nice i helgen :) Men nu ska jag iväg till mormor och tjäna pengar ;)

Vi få höras senare :)

puss på er bitches ;)


It´s all about me
/ Dumbo

Bortgång

Godafton ! :)
Jag sitter här och lyssnar på mjusik, och ska snart iväg till bastu till min älsklings vikkie <3
:O DE SPÖKAR ! Mina högtalare har börja fitta sig enormt, de skiftar typ mellan höger och vänstar om ni fattar ? Sen kan det bli jätte tyst och då höjjer man ju ofc.. MEN då tvär spränger det och då kommer ljudet tillbaka.. skit skumt ! :S
Men iallafall :)
Vet inte riktigt vad vi ska göra men någonting kommer man ju på :) Jag vill se twilight igen (A) thih, ska se ifall hon är på :)

Men ska gå och packa klart nu så ni få ha det så bra och då bloggar jag sen idag !

*Talk to you later bitches*


 kärlek <3
It´s all about me
/ Dumbo

Goodnight !

Nu har jag sett på *True lies*  en ganska rolig film med lite action i :) Helt klart se värd ! Men nu hade jag inte tänkt göra så mkt mer för jag ska nämligen sova nu ! :) Har bara varit en slappar dag och tro mig det behövdes.. Sov gott  sötnosar !

*See you later bitches*



It´s all about me
/ Dumbo

Sådärja

Halloj ! :)

Nu har man kommit hem från gymmet och ätit :) Det var skit kul där, men de va ju så klart jobbigt :) Men jag kommer att fortsätta där så länge mamma göre, eftersom det är hon som betalar ! ;)

Nu ska jag lägga mig framför teven och se vad kvällen har att erbjuda :)
Skriver sen, pussar

*Talk to you later bitches*



It`s all about me
/ Dumbo


God

Godmorgon :) Vaknade först kl 7 imorse, steg upp och såg på en film osv :) Vid nio så somnade jag om och så vaknade jag nu :) Jag ska väl snart börja packa och lite sånt för jag ska ju och träna idag :) Faktiskt något jag ser framemot ! Ska  bli skönt att komma igång med det, Vet inte vad som händer sen idag. Men jag kan skriva senare för nu måste jag börja röra på mig :)

*Talk to you soon bitches*



It´s all about me
/ Dumbo

Film

tjaah ! Nu äre dags för film med folket ! Simone, fredrik, och josse är här och vi ska se på 17 again,, AGAIN haha men det är så bra så det gör absolut inget alls ! :)

Vet inte om ja ska skriva så mkt nu, kan skriva sen när fredde och josse har dragit, för simone ska nämligen sova hos mig ikv ! :D Så det blir nog nice :)

Men ska se film nu HARE bra

*Talk to you later bitches*

 ME WANT <3

It´s all about me
/ Dumbo

Jobb

Halloj ännu en gång :)

Nu har jag tittat igenom några kändra bloggar.. och jag måste bara fråga en sak !
Vad är det som gör deras bloggar speciella ? Det är ju bara en massa fjortisar som berättar om hur snygga dom tycker att dom är och tror att världen kretsar kring dom ! HA väx upp för fan ! Inte en enda ärlig blogg.. eller jag gillar Kenzas blogg, den känns äkta det är liksom hon ! Men dom andra är ju bara roliga altså.. och deras video inlägg låter ungefär så här

*hej bloggen, thihi..mm *smack*..mmM.. idag har jag shoppat thhihi mm *smack* menne.. hih aah puss*

? :O whoooot ? haha ojoj ja ska börja med sånna inlägg jag med.. vad skulle ni då tycka ? :P Fine att alla är olika det förstår jag ju, men så överdriver ? nej jag blir bara galen altså.. och när dom snackar om att dom har haft en svår uppväxt ena dagen, nästa dag får dom vad dom vill av sina föräldrar.. MM kan förstå hur tufft det är !

Jag ska inte säga så mkt för jag får i princip allt jag vill jag med, men jag skryter inte om det ! Plus att det inte syns på mig, jag går inte runt och tror att jag är bättre än alla andra.. vad hände med alla är lika värda ?

Ajja ska sluta klaga på alla nu, men jag måste ju få visa alla mina sidor ! Hur ska ni annars lära känna mig ? ;) BTW så sitter jag och lyssnar på *Afasi och Filthy - 1990 nånting* så jävla skön låt altså := lööv it ! <3
Ska se film nu sedan blir det ett telefon samtal med simone baby men ni få ha det så bra ! :) Ni kan gärna skriva komentarer eller frågor som ni vill veta osv..alltid lika roligt :) Svara på allt, *I Promise*

See you later bitches ;)



Ger er en gammal en, och nej jag sitter inte naked ;)


It´s all about me
/ Dumbo

Tjarå ! :)

Heej alla cutisar :)

Nu har detta gått överstyr tamefan hah ! Vaknade halv 4, körde och mötte Louise och fixa :)
Efter det kom jag hem och då hade mamma vart klart på gymmet, och de tyckte hon va skit kul :) Sen åt vi lite mat och sådär ! Och nu ikv typ vid 7 kom jag på att jag hade värdens sug på jordgubbar, så jag fråga ifall mamma kunde hänga med mig på konsum och köpa det, och det gjorde hon ! MEN de fanns inga jordgubbar på konsum, så jag köpte cigg och tuggummi, sen åkte vi på ica då och skulle se ifall det fanns där.. men NÄ ! Jag visade mamma ett nytt bröd som jag vill ha så hon köpte det, och i stället för jordgubbar så köpte jag en melon :) Plus två tidningar.. Knep och knåp och OKEJ !
Så nu har jag då iallafall lite att göra :) Plus att mamma köpte glass (A) Så tråkigt ikv kommer jag nog ej ha :)

Sen har de inte alls hänt mkt idag, tog ett bad sen med sån peeling kit typ ! HUR skönt som helst :) Kände mig som en prinsessa efter hihi (A)

OCH IMORRON KOMMER SIMONE BABY TILL MIG  <3 äntligen :) Kommer bli hur kul som helst :)
Vet itne riktigt vad vi ska göra.. va lite sugen på att dricka men vi får se hur det går :)
Sen på måndag så kommer jag och mamma att fara på gymmet tsm och börja vårat nya liv, som mamma då säger :) Men det kommer faktiskt bli skönt, har verkligen försummat mig själv, och nu måste jag börja göra något åt saken !

Nu hade jag tänkt dra mig från dator ut på en rök, sen ska jag fortsätta att se tv :)
Men ni få ha det så bra.. pussar <3

*Talk to you later bitches*



 <3

It´s all about me
/ Dumbo


Börjar gå framåt ! :)

Godafton kära läsare :)

Idag har det inte alls hänt så mycket. Vaknade vid två och då åkte jag och mamma på Petras ( ett litet café ) och satt där och fikade och bara hade det bra :) Efter det så åkte vi till sko affären och kollade runt, jag hittade ett par skor, en handväska och ett bar mjukis byxor som jag ville ha :) Men mamma hade inte med sig pengar så det blev inget av det :( Fast jag skulle tro att jag kommer att få dom där skorna :) Mamma tyckte också att dom var fina, så det blir nog så ;)
Men jag blev helt kär i handväskan (L) vill ha !
Efter det så drog vi om på ica där mamma köpte lite mjölk och bröd, efter det så åkte vi hem. Och jag gick och la mig framför tvn :) Hittade inget bra precis så jag somnade hehe ;)

Sen har det inte hänt mkt mer idag, Men jag måste få berätta om filmen jag såg igår ! Om ni gillar Zac efron så borde ni se den :) Den heter 17 again, och den är så grymt rolig och han är såå snygg i filmen så det finns inte altså :) Så den borde ni hlet klart se :)

En annan sak ja kan nämna är att jag och mamma ska börja gå på gym en dag i veckan :) Sen ska jag börja äta nyttigare och så.. för jag känner att det är dags nu :] Så mamma ska dit imorron för att hon ska ha ett tränings schema, jag kommer typ att springa och träna mage och ben ! :) Så det kommer nog bli fett nice tror jag, längtar faktiskt för att börja med de där :)

Meen nu ska jag försöka hitta en film som man klarar sig igenom :) Är så trött så jag skulle kunna däcka redan nu, och det funkar ju inte !
MEEN min simone bejb kommer hem imorron, och då ska hon förhoppningsvis vara hos mig från lördag till måndag :) Det kommer bli nice :)
Nej men vi få höras senare :)

*Talk to you later bitches*



It´s all about me
/ Dumbo


At home ! :)

Hellu sötisar :)
Nu är jag hemma igen, kom hem rätt tidigt ändå men jag har varit så trött så jag har legat och sovit :) har ju vart hos vikkie sen i måndags, vi har inte gjort nåntingt..typ busat :]thihihi AdrenalinKICK kan ja säga ! :)
Ananrs ha vi bara vart med Petra, philip  och Bark typ och spelat kort och så ! Mycket trevligt :)

Och nu vet jag inte riktigt vad jag ska säga för något, för det ha rinte hänt nånsting speciellt ! Eller igår var vi ute till halv fyra på morgonen och letade efter Vikkies hund Kira som hade sprungit bort, men i morse kl 6 hade Gunnar farit ut och letat efter henne och då låg hon och sov på filten som han hade lämnat ute till henne :) Så allting löste sig ju till slut !

Men nu ska ja höra ifall mamma vill köpa en glass till mig, grymt sugen på det just nu :)

så.. see you later bitches ;)



It´s all about me
/ Dumbo


VAKEN

Godmorgon läsare :) ja JA jag är vaken nu :) Har hört ett litet rykte att min vikkie bejb har lagt ut en UNDERBAR bild på moig när jag sover..... MÅSTE kollas ! :) hihi sötnosen bara skämmer ut mig, (hon ska få igen) vet varken hur eller när men hon ska få igen haha ! :D
Iallafall som de flestar förstod så är jag hos vikkie nu, och har nyss vaknat :) Vi ska väl snart ut på min morgon rök förhoppningsvis :) än så länge har det inte hänt något idag eftersom jag har nyss vaknat ! Oj vad jag upprepar mig känner jag, men iallafall !

Igår satt vi hos philip pch petra, och bark var även där, och vi satt typ och spela kort :) och bara prata, å skratta osv :) Sen cyklade jag och vikkie hem och jag trodde att jag slog sönder..jaa min underdel HAHA för jag körde ner i en stor jävla grop mitt på vägen som jag inte såg eftersom det var lite väl mörkt hihi :]Don´t blame me (A)

Men iallafall så nu ska jag sluta sitta här å fjolla runt.. nej jag skojjar bara jag ÄLSKAR att sitta här :] Me njag ska hursomhelst sliiiita mig från denna blogg och gå ut och röka ! Sen kommer jag in igen och berättar vad vi riktigt ska hitta på idag, om vi vet det själva då altså !
MEEN puss hej och hoppas ni har haft en bra morgon :)

Talk to you later bitches ;)



Jag och Simone <3

It´s All about me
/ Dumbo

Upp upp and awaay ! :)

Nu har man varit vaken i 2 timmar och 14 minuter :) hah mycket bra att sova till 4 !
Så med andra ord har det inte alls hänt nå mycket :) Ska till vikkie snart, eller om nån timma sådär :)

Ja om ni gillar att skratta åt andra och höra roliga grejer så borde ni kolla in
Alphalavie på youtube, det är lisa lavie och alphacat som nu är tillsammans som gör ett video upplägg varenda dag och berättar saker som har hänt underdagen och sådär :) Skit kul det ska jag också börja med fan ! huur roligt att se som helst :) Så det bore ni kolla in :)

emh.. ja jag har städat mitt rum idag :) Jag är ju bara för duktig :) oj jag är stolt över mig själv altså hehe !
Och nu sitter jag och väntar på att Vikkie ska höra av sig, och då ska jag hoppa in i duschen, sedan kommer dom om och hämtar mig så drar vi iväg till bastuträsk thih :)

Har inte mkt mer att berätta just nu, men jag skriver ett inlägg senare ikväll och berättar vad jag och Vikkie har hittar på :)

Talk to you later bitches ! ;)



Ser ut som ett troll idag ! :)

It´s all about me
/ Dumbo

Nattuggla

Hallå alla som är vakna ! :)

Sitter och pratar med Simone just nu pratar vi om vad hon ska välja för gymnasium, jag försöker få hon att gå i Norsjö :)
Går dock inte så bra :( Just nu pratar vi om vad vi gör på våra lektioner haha :) GOOODE spårat !

Idag har det inte hänt så mkt har mest varit hemma, typ varit med familjen ! :)
Mormor kom hit och åt med oss :) TACOS ofc ;)

Igår blev de nånting fel med pappa för han fick för sig att vi skulle köra till malå bara för att ! :O Så anna följde med och vi åkte till en pizzeria och satt där å käka middag sen körde vi hem igen.. värt ? HAHA NEJ ! :D Men alltid roligt att bli bjuden på mat ;)

Jaadu har inte mkt mer att prata om faktiskt, inte hänt så mkt i mitt spännande liv :O Ska försöka vara med Vikkie iveckan, sen kommer Simone hem på fredag kanske så då blire nog hon helgen eller nånting sånt :)

BTW ! Jag har börjat inse att killar är verkligen ingenting att ha ! Dom bara kommer in i ens liv och sårar ! Ända killen man kan och bör lita på är Pappa resten är skit ! Förutom min bror då (A) thih

Men iallafall ska nog ta och sleepa nu börjar bli redigt trött, fast jag vill ju ha hem den där filmen :/ tjaah vi få se hur jag gör :)
Men sov så gott alla läsare :)

*Talk to you later bitches*



It´s all about me
/ Dumbo

Trött

Går dagen var en succe till jag kom hem.. då börjar J ringa å vara så förbannat jobbigt, gjorde mig ledsen och förbannad ! Men han förstör bara för sig själv !!

Mår ändå bra idag :) Har vart till Malå å åtit med mamma och pappa :) Anna följde också med men åt inte med oss :)
Sen har de inte alls hänt mkt idag, har legat och sett på två filmer som gick på femman :) Fett bra ändå :D


NMu ska jag se ifall det bli nånting ikv eller om man bara ska vara hemma :)
Ha det så bra :)

*See you later bitches*



                                                                                                                

                                                                                                                 It´s all about me
                                                                                                                / Dumbo


Altså

SKÄMTET Ni få höra mer imorron It´s all about me / Dumbo

Nagelfil

Tjena hallåå på mina läsare ! :) Som nu börjar bli en hel del faktiskt :P MYCKET braa ! :)

Igår var jag anna, jim och FetN ute å gjorde samhället osäkert ! De var fett skoj i lekparken speciellt ;) Har några kort om jag kommer att lägga upp :) haha ojoj legendariskt ! :D Sengick vi och satte oss på frasses där vi att i typ 2 och en halvtimme :O haha lite att göra i norsjö kanske ? OJA..Men nellie och gabban kom förbi en sväng så vi satt där och bara va social :) Sen hände de inte mkt spännande.. men det va kul som fan.. speciellt när fetN började fnissa åt absolut ingenting :O heelt galet ! :D

Men iallafall här är bilderna ! :)

rolig story, när vi lekte här när jag gick i typ trean, så fick jag mig ALDRIG upp på stenen! MEN NU äntliiiigen fick jag mig upp, och jag gick inte ner förrän typ efter 15 min ;)


Lätt roade ungar ! :D



Minen på min dam ;)<3

Lekte även i klätter ställning ! :D



Jag låg altså över henne ;)


'
Hon är söt min baby ! :) <3

THAT`S ALL ! :D

Se you later bitchees ;)
 
It´s all about me
/ Dumbo

Mat

Nu ska jag och anna fara på frasses ! Eftersom mamma vägrar ge mig god mat hemma eller pengar till mat så ska jag inte äta alls ! Eller det är vad mamma tror, kommer snåla pommes av anna ;)

Men det mamma inte vet mår hon nog rätt dåligt av faktiskt ;)

talk to you later bitches ;)

Äkta kärlek kallas det <3

It´s all about me
/ Dumbo


Godmorgon

Godmorgon alla läsare :)

Sitter här just nu och har nyss kommit ur duschen och lyssnar på Lisa lavie - The climb helt underbar låt :) Lisa lavie har bland dom bästa röster jag har hört :) Men hur som helst ! :)

Dagens att göra:
Ska ut med Anna idag och Schteeka med FetN å Jim :) Det blir nog nice skulle jag tro ! :)
Men nu ska jag börja sminka mig och torka håret å fixa det osv :) Men jag lägger upp en nyvaken bild som ni kan skratta åt :)

see you later bitches ;)



It´s all about me
/ Dumbo

The nootebook !

Godafton mina kära läsare ! :)

Nu har mina tårar tagit slut... älskar the nootebook ! Att inte verkliga livet kunde vara som den filmen, killen bara kämpar för att få behålla en, får en att känna sig speciell och djupt älskad ! Vilket underbart liv om det kunde vara så !
Som dom säger i filmen *Do you think our love will take us away together*  en helt underbar film, för ni som inte har sätt den så är det ett måste ! Bästa kärleks filmen någonsin gjorts, ett tips är att ha vattenfast mascara, för man börjar gråta troo mig ! (A)

Iallafall så skrev jag ju att jag skulle pimpa mina naglar ! Och det har jag gjort, så här blev resultatet ! :)


Sry för kvallan, men använde camen ;)


Och så här ser jag ut just ikv !



Osminkad och allt ;) Enjoy


Talk to you later bitches ;)

It´s all about me
/ Dumbo

Pimpade naglar!

Hallå alla läsare :) Hoppas allt är bra med er denna natt ! :)
Jag har nyss sett filmen *Bedtime stories*  en film värd att se :) den var magisk bra faktiskt :) Så nu sitter jag här och funderar på vad nästa film ska bli.. håller på att ta hem några så jag får väl välja mellan dom senare :) Ska iallafall pimpa mina naglar lite nu när dom äntligen har växt ut ! :D Tog bara 5000000 år typ ;) Men nu när dom är tillbaka är det dags att börja pimpa ! :D

Jessica sitter just nu och säger att det tar 20 minuter för henne att käka upp en piggelin, plus att hon vägrar tugga för att det är kallt :O Jaa vart är världen på väg, haha !

*Jag*: Om det är bra väder imorron kan vi ju far och köpa en glass
*Jessica*: Joo kanske, men av glass blir inte magen glad (eftersom både jag och jessica är laktosintolleranta! :O)
*Jag*: Men köp en piggelin då ?
*Jessica*: Orka suga i 20 minuter :O
*Jag*: haha ? tar väl ändå inte såå lång tid
*Jessica*: Jo om det är jag
*Jag*: Men tugga då?
*Jessica*: Kallt ju :O

haha ja inte lätt alla gånger ! :) Vissa kan skapa problem av INGET ALLS ! :D

Men iallafall, på fredag kanske det bär av till umeå för mamma och pappa va sugen på att fara på Nolia, så då tänkte jag haka på och passa på att träffa mina kusiner :) Det var som rätt jävla längesen faktiskt ! Så vi ser väl hur det blir med den saken, jaa mamma var då inte positiv på att jag skulle med :O undra varför^^  Aldrig för att jag blir less på att gå runt efter typ 10 min, och börjar tjata på att vi ska hem ? :O NOWAY. Meen om planerna går som jag vill, så ska jag inte ens in på nolia området :) så HA på dig mamma ! :D

Meen nu ska jag vandra vidare och pimpa mina naglar som sagt ! Men ni få ha det så bra alla !

*See you later bitches*


It´s all about me
/ Dumbo


                                                                                      Ps. Lägger nog in bilder på mina naglar senare ;)


Tävling

Tja tja ! Det är en tävling som håller på, kolla gärna in på http://whatevergirl.blogg.se/ för det är hon som håller i tävling !
Skulle ändå vara fett soft att vinna de priserna, eftersom de flesta vet ju att mitt smink blev STULET :O så ja behöver haha ;)

Nä ja funderar på att ha en tävling själv faktiskt, typ lotta ut stuff osv, skriv om ni tycker det är en bra ideé !



It´s all about me
/ Dumbo

Natt

Nu säger jag bara godnatt !


Förlåt att jag inte kan vara den du vill att jag ska va !
Vet precis vad du tycker om mig, men jag vill att du ska veta
att jag aldrig ville såra dig ! </3

It´s all about me
/ Dumbo

Helgen

Helgen har ändå varit nice, har vart mkt roligt att umgås med mina tjejer !

Mindre kul att polisen skulle jävlas med mig och hällde ut MITT ALKOHOL = en halv kvarting plus en cube !

Så på lördan blev det att dricka upp ALLT innan vi gick ut ! Och jag lyckades :) Sen blev det hotellet och där inne blev det dans och sång :)


Hatar gammla minnen som hela tiden ska ploppa upp för mig ! Vill inte tänka på den tiden.. vill verkligen inte tillbaka !
Eller ? Jag kanske tänker på den tiden så mkt för att jag vill tillbaka ? Ja vet itne vad det är som har tagit åt mig, kan iallafall inte få DIG ur skallen och jag hatar det ! Men älskling.. jag HATAR dig!  
If i could turn back time

It´s all about me
/ Dumbo

RSS 2.0