Halloj

Ja nu var det lördag ! Vaknade runt 12 i morse, och då började jag med att äta, sen ringde jag till jessica i sinne för att hon skulle vakna så vi kunde fara iväg å handla saker till ikv  typ cigg osv :)
Så då åkte vi iväg och va ute till typ halv tre, sen va vi tvungen att åka hem eftersom jessicas öl fick en liten olycka och började läka :/ Men de var bara en så tur var väl det !
Sen åkte vi till frasses å åt lite gran sen satt vi ute å tog en rök :)
Efter det så åkte vi hem igen för att duscha å göra oss iordning, så ja gissar att jessica kommer hit snart eftersom jag måste sminka henne ikv ;) Men det har ja då inget emot, tycker bara sånt är roligt !

Hoppas verkligen att det blir Åmsele ikväll då, annars få man fan hitta skjuts på annat vis, för ja vill diT! Och nu har ja inte tänkt ge mig.. Så jag hoppas verkligen att det blir ivkäll så man får skjuts!

Nu skicka då Jessica ett sms om att hon skulle komma så jag ska väl ta å sluta va data nörd å kanske ta på lite kläder så jag inte bara sitter i T-shirt när hon kommer ! Inte gör att jag tror att hon bryr sig så hårt, men jamena ändå ? :)

Men jag kanske skriver innan vi far, eller när vi kommer hem ni ser ju :) 
 BTW ingen som har lust att hjälpa mig med min blogg ? typ göra om den lite å så, hargjort en egen header men behöver hjälp med att he dit den osv! :) Men skicka mail om ni ställer upp :) Tack på förhand :)
PUSSAH

/ Dumbo

 Mitt Varmblod Pretoria! R.I.P <3

Fredag! äntligen helg:)

Nu är det fredag och det betyder altså helg ;) blev inge drickande ikväll.. men förhoppningsvis blir det åmsele imorron då blir de fet fest :D Ska bli svin kul.. så om någon människa ser mig få ni gärna prata med mig :) Kommer annars vara med Jimmy, Simon, jessica å några till typ :) Men de kommer nog bli kul !
Idag va jag och moa om på stallet för att kolla ifall man kunde låna stolpar från stallet, och Annelie skulle höra med folket på stallet ifall man fick göra så ! Annars så ska vi typ på jula å köpa, för pappa hade typ sett nånstans att de fanns billigt :)

vad mer ? Jaa jag och vikkie gjorde  jätte fina tröjor idag på bilden ;) Jag har en bil på Vikkie på framsidan å på den så står det bästa vän :) Och på baksidan står det "It´s better to walk with a friend in the dark, then walking alone in the light"
Men jag ska ladda batteriet på kameran å börja ta kort så ni ska få se snart ! :)

Men nu ska jag springa iväg ! Eller nej men jag hade tänkt sätta igång en film eller nånting eftersom jag har så tråkigt och jessica orkar inte komma än.. DissarN ;)
Men jag skriver mer imorron, och sen kanske jag lägger upp bilden ikväll! Ni ser ju !

Puss
/ Dumbo

Idag

Idag har de inte hänt så mkt !
vart på skolan å tjollrat! Efter skolan slutade så va jag hemma en stund, sedan tog jag en sväng på stallet där jag blev erbjuden att ha sommar häst! Jaa why not ? Så jag sa att jag skulle kunna ta john så de blir förhoppningsvis så isommar :) Och då ska jag ha i tjärnliden med moa (som ska ha jossan)
Det kommer bli kul som fan :)

Sen ha ja inte så mycket mer att berätta.. är rätt tråkig idag, men imorron kanske det blir lite drickande men vi får se hur det blir med den saken ! :)

Ha det bra pusss puss
 
/ Dumbo

10 saker du inte visste om mig!

Nu ska vi se om det är någon som visste det här !

* Jag måste alltid fixa till underlakanet innan jag kan sova !
* Jag hatar människor som gömmer sig bakom andra, som inte våga stå för vad dom säger !
* Har varit gravid två gånger!
* Hatar killar som tror att dom är bättre än vad vi tjejer är!
* Jag ÄLSKAR vitlöksbröd.. det är min fettisch !
* Jag hatar mitt utseende !
* Jag är rädd för fötter, tycker det är så äckligt!
* Jag har aldrig däckat på en fest !
* Jag älskar vikkie mest i världen, och jag överdriver inte! Min bästa vän<3
* Jag har enormt svårt att lita på killar, speciellt äldre!



Så därja nu ha ni fått veta grejer om mig ! Hoppas de va nånting som fick er att haffa till ! ;)
Komentera gärna ! :D Svara på frågor helt klart ! :D



/ Dumbo


De kokar!

Jag blir så galet förbannad på folk som tror att dom kan styra och ställa å göra va fan som passar dom!!
När ska sådana personer ta och växa upp ? Jag har varit likadan har de inte gått som ja ha vela så ha ja satt mig på tvären å skitit i andra! Men de kommer en dag då man förstår hur mkt man har sårat en person. Och då HATAR man sig själv, så för gudsskull ändra på ER innan ni går under!

Tycker du är så jävla självisk så det går inte att beskriva, ofta man bara skiter i en familj som ställer upp till 100% ? NEJ
Men fine du gör vad du vill.. Men sanna mina ord att till MIG ska du aldrig komma till igen, för jag är inte en sån som ställer upp sedan få ta skit för det ! Aldrig altså.


Ska se hur länge de går innan de blir en ny grej!!
Blir så less menniskor som inte förstår sånt här!! ÅH VÄX UPP för i helvette!! Bara för att jag har börja bli smartare å inse rejer så verkar det som att jag är ensam i världen med att tänka så !

Ja är så arg att ja kan fan inte skriva mer..



Puss på alla ANDRA älskar er enormt <3
/ Dumbo

Jahadu

Så det är så här de ska sluta ?
 
/ Dumbo


Bakis!

Ja då är man bakis då.. så jälva trött! Skulle kunna sova hela dagen altså.. Men hade kul som fan igår, riktigt roligt var det :)
Hade inte med mig kameran :( så inga bilder tyvärr! Men vi ska ut ikv igen å då ska ja nog ha med kameran så de blir några bilder :D



Min kära Morfar lämnade oss kl 9 imorse <3 Kommer sakna dig moffah. Du var som ett litet busfrö minsann.
Kommer sakna dig jätte mycket Morfar <3 Hoppas du vet att jag älskar dig kommer alltid göra det också <3 Rest in Peace ArneNilsson <3 Fäller en tår när jag tänker på dig <3 Kommer alltid ha minnena kvar!


Puss
/ Dumbo

Rosa nagelack

Rosa nagelack, solbrillor å en smirnoff ? INTE helt fel för fan! :)
Så blir de ikv, förutom nagelacket å solbrillorna, eftersom solen inte ligger på min sida idag å vill inte komma fram ! Den kanske är blyg eller liknande! Hur som helst så blir de då fest, kanske! Annars blire imorron :D

De bli nice hur som helst! längesen man festa är goode sugen nu altså :D håller på att spricka fan ;)
Ja vad mer? idag medan de va sol så spelade jag vikkie å linus kubb! INTE kul kan ja ju säga.. som mest fick jag och vikkie ner tre st medan linus tog en efter en, jaa va kan man säga.. aningen tur han hade ! kan inte bero på nå anne :D
Sen skulle vi spela krocket, å ja leta fan igenom hela huset, tillåme vinden :O men inge krocket där inte.. så då for vi ut å cykla å köpta dricka! eller ja ja blev bjuden, Tack baby (A) <3
Sen satt vi utanför komun å chilla å först kom Sanda å Robin å snacka en stund ! :) Och när dom hade farit kom Hadez å Frida, och en liten stund efter kom Jens å Dempa :) så satt vi å prata å så.. och då skulle tydligen alla dricka ikv, så ja å Vikkie bestämde oss för att byta dag ifall de funkar för Camilla å Petra förstås! :) Annars måste vi ju ta de imorron ändå :) Spelar hur som helst ingen roll bara man få dricka i helgen så :D

Sen är de ju ett litet problem kvar.. vart ska ja få tag i pengar till cigg ? :O Annars få ja väl snåla av alla ikv :) Hoppas nån är snäll som bjuder!!!! :D


Kul kommer det att bli iafl ! Hoppas jag då :)

Nu sitter ja som och vänta på att kvällen ska komma så Caritha kommer tillbaka å så man få äta :) Sen blir de att duscha å fixa till sig å sen blir de PARTEEY ;)
Sen ha ja som inte mkt mer att säga, hoppas ni tycker om att läsa min blogg iafl :) Om de e något som ni vill ja ska ta upp får ni ju gärna komentera å komma med förslag ! För de e klart, man vill ju att dom få som läser ska gillare ;)

Puss på er å hare bra :)
/ Dumbo


igen ? Verkligen ?!?!?

Du är duktig på att göra mig besviken !
</3 :(

helg!

Oj fan ursäkta! Nu var det redigt längesen ja skrev.. sry brudar / bruschor ;)
Men iallafall, sitter härå chillar å lyssnar på Nickelback - How you remind me ÄLSKAR den låten altså :) Caritha är ju här hos mig som de flesta vet !
Vi sitter å väntar på att vikkie ska komma hit så hon kan klippa oss å sätta fast mitt löshår igen ! :) skjutsar rätt mkt känner jag :P måste åtgärdas !
Ja ha tänkt lägga upp en bild här på bloggen så ni få se hur de ser ut, inte helt fel faktiskt! Kanske liiite mörkt, men ja ha då bara fått fina komentarer så ja hoppas folket inte ljuger för mig :O ;) Men de tror ja verkligen inte !

Ja för en liten stund sen ha man då smackat i sig en pizza, sedan ut på en rök. Så nu sitter man här mätt och belåten :)
jaa vad mer ? fest på lörda kanske ifall de ordnar sig  med pengar ! :) då ska vi små dricka å spela tennis osv :) Hur det ska gå att spela tennis samtidigt kan ju bli gode roligt att se menne vi klarar allt fan ! :)

Nu är de även Promoe - Svennebanan som man lyssnar på ! Inte heller helt fel :D

Nej nu ska ja dra mig å se ifall vikkie är död eller vad som riktigt har hänt ! :) Men bilden kommer upp som ni snart ser ;)
Ha det så bra pussar
/ Dumbo
                                   




..

Du gör mig ledsen när du ska hålla på så här mot mig !

Säger då bara det!

Vissa är så korkad !

Till alla killar som blir förvirrade i olika situationer !

När hon går ifrån dig och är arg .... Gå efter henne!
När hon stirrar på dina läppar .... Kyss henne!
När hon puttar dig eller slår dig .... Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig .... Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst .... Fråga vad som står på!
När hon ignorerar dig .... Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig .... Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst .... Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta .... Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå .... Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd .... Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel .... Lyft upp hennes huvud och kyss henne!
När hon tar ditt favoritplagg .... Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig .... Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag .... Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig .... Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig .... Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand .... Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon "bumps" in i dig .... "Bump" in i henne också och få henne att skratta!
När hon berättar en hemlighet .... Håll den hemlig!
När hon tittar dig i ögonen .... Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig .... Är hon sårad på insidan!
När du krossar hennes hjärta .... Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över .... Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!
När hon laddar upp den här texten .... Vill hon att du ska läsa den

ladda upp denna texten inom 2 min annars får du otur i kärlek resten av ditt liv


Nej ja säger då bara det, vissa är så förbannade korkad så de går jälvar inte att beskriva !!


Åh blir en trög dag imorron.. undra va vi ha för idrott ? :/

SKA chilla nu, C kommer snart ut ur duschen..
Ha de bra vi hörs !

Pussar
/ Dumbo

Galet!

Ja nu har man fått en inneboende ! :) Carro kommer bo här hur länge hon vill! Har jag bestämt iallafall :)
Vi kommer ha kul tsm, blir jobbigt i helgen med stalljour! Men ändå mys att det  är med vikkie baby ! :)

Nu har iallafall ja å caritha kommit hem från stallet, kollar på när vikkie har ridit osv ! Hon är så duktig min lilla stump, även fast hon har lust att tappa temperamentet ibland! ;)

Glad att du är här gumman ! Du vet att jag finns i alla väder för dig, vi kommer ha kul och allting kommer att lösa sig !! Älskar dig nå enormt mkt <3 <3


NU ska vi göra nå vettigt ;)
pusshej hare bra
/ Dumbo

Tankarna!

Ja nu har ja ju som vanligt börja tänka som ja nu har tendens att göra på kvällarna ! MEN denna gång är de inte några sånna dumma tankar mot mig själv..utan ikväll är det mer djupa funderingar, Typ ska ja ta så jag bara ha en cigg kvar imorron ? eller ska ja vänta så ja ha båda två imorron ? :O OSV

Orkar inte dra upp allt, har fått lita klagomål för att mina inlägg är långa, MEN VADÅ ? :P kul att läsa är de ju.. måste ni ju nästan erkänna!
Lite roligt att lära känna mig bra/bättre genom internet huh ? Tycker det är lite små läskigt att skriva vissa grejer, så ibland kan ja skriva i kod så bara vissa förstår vad jag menar ! :) Men det kommer en dag då jag ska berätta allt för alla.. men den dagen är mkt mkt långt bort! När allt har gått ur, när allting har blivit bra då kan ni förvänta er att höra en massa saker som har hänt mig ! Men för tillfället är det en secret!


Och nu ha jag verkligen inget mer att skriva... SKÄÄÄMT! har mkt kvar men ja skulle ju hålla mig kort, så ni ska se framemot morgondagens inlägg, FÖR DÅ ha ja grillat med mina brudag å sett film.. mkt mkt mkt skvaller brushcan ;)



Älskar min Vikkie extra mkt idag :) <3

/ Dumbo

Oj!

Lästa nyss ett blogginlägg om självförtroende ! Och Denna brud som ja pratar om har inte lite självförtroende. Men som ja sa till henne så ska man inte börja trycka ner folk bara för att man gillar sig själv ! Man ska älska sig själv, inte dyrka!!

Jag är på väg att börja älska mig själv.. men komigen? gå igenom alla saker ja ha vart med om och försök älska er själva då.. rätt omöjligt ! Har kommit så långt på bara2½ år! Är hur stolt som helst över mig själv. Nöjd med hur jag ser ut, och speciellt nöjd med vem jag är, jag är precis som jag vill vara, visst att ja kanske vill kunna prata spanska tex, men min attityd å allt! Hur nöjd som helst! Men jag skulle aldrig ha klarat det utan mina vänner, tänk på det ? Vad är man utan sina vänner ? En sån person som bara sitter inne på kvällarna å inte vågar gå ut för att dom är rädd att få höra något ? Ja sån va jag förrut. men nu ? Åh ja vågar gå vart jag vill och jag får aldrig höra nå elakt längre ! Och om ja får det så låter jag det inte bara gå, utan jag frågar vad problemet är osv.. ni vet ta itu med saken ? !
Fine om någon tror att dom är nå och står i en grupp på 15st å skriker nåt!! Det låter jag gå, för det visar verkligen hur feg en person kan vara.
Det är något annat ja vill ta upp, om något stör mig så säger jag ju det ! Vem det än gäller och VAD.. men då finns det vissa som inte vågar säga något om dom inte är i en grupp, eller åtminstone inte ensam ! Vad handlar det om ? Finns det verkligen personer som är så fega att dom inte vågar stå för vad dom säger ?
Tycker bara att det är synd.. är det någon som har ett problem med mig är de ju klart att jag vill att det personen ska ta det med mig å inte med ALLA andra liksom! :/ Men det tar ju ajg som en självklarhet, vissa gör tydligen inte det.. tycker bara det är så konstigt att det verkligen finns folk som inte vågar säga vad dom tycker och sedan stå för det!

Kan även låta så här
"Nej men ja skämta ju bara" "Men tror du ja va seriös?" osv.. det är ju då jag fäller mina komentarer! OCH det är faktiskt så att 95% av det vi skämtar om menar vi igentligen, men vågar inte stå för det ! Rätt hemskt att veta.


NEJ fan nu ska ja ut å ta en rök.. håller på att dö :) Men vi hörs
Lav ja ;)
/ Dumbo

Måste<3



Vissa tror att kärlek bara är varma känslor
Men det är inte sant
Kärlek är inte bara rosor, kramar, choklad och pirr i ditt hjärta
Nej
Jag lovar
Jag har själv blivit sviken
Jag har själv varit där
Jag har själv känt den smärtan
Den smärtan att vara kär... </3

Kvällen!

Ikväll har jag vikkie och linus bara suttit framför tvn och pratat osv :) Har varit FETT nice :D Vet inte vad det är men jag blir så lugn i ditt sällskap gumman ! Det är bara du som får mig att må på det viset :) Visst att jag mår bra med andra men det är något speciellt med dig :) Är så glad att du är min bästa vän ! Kommer vara du och jag livet ut <3


JOBBA PÅ VISSLINGEN STUMPAN! :D du ser förjävla rolig ut men det tar sig :) träna träna träna.. drygt som satan men när det väl sitter så sitter det ordentligt :D

Älskar dig gumms <3

Hare bra
/ Dumbo

Jahapp!

Nu var det skola igen ! fy fan va kul.. eller? ;)
Jag RÅKADE försova mig idag.. typ en hel lektion för mkt.. så Elna va ju inte så glad ! Fattar inte vad som händer när ja aldrig får mig upp på morgonen ! JA BLIR GALEN. Sen hade vi vanliga lektioner å vider mat var de på skolan ! så jag och vikkie bestämde oss för att dra en moppe ragg till linus å äta macka :) Men innan det körde jag om och köpte cigg! Och vikkie for och lämnade linus på skolan. Så jag satt ute hos linus å väntade på vikkie ! Så jag passade på att ta mig en rök :) Sen kom vikkie tillbaka å berättade att hon hade hunnit ramla med moppen !!: O HAHAHA gullig stumpan :)

så jag fick mig lite skratt där, sen åt vi macka och körde tillbaka till skolan, var där i 2 minuter sen skulle ja iväg och köpa cigg IGEN till Kent för han orkade inte själv.. ÅH :O meen en ursäkt till att driva mer moppe ! Inte helt fel :P Sen när vi kom tillbaka gick vi ut på en rökare och sedan hade vi lektion, och då va åttorna där! så vi satt och hade vanlig lektion å dom fick dela upp sig så en av dom va med i varje grupp.. om ni fatta? :P Så då satt jag vikkie och Oscar ? tror ja han hette :)
Satt vi vid datorn å leta åt typ en massa saker till min å vikkies lektion ! :P Och efter den lekitonen gick vi ut på en rökare, sedan körde jag hem och somnade ! Blev väckt kring 5 av vikkie för att vi skulle på stallet för hon skulle ha ridning :) Så då steg ja upp och när ja skulle kicka igång moppen hann jag tappa humöret å sparka till moppen ! MEN han startade sen ;)

Så då körde vi på stallet å ja satt å såg på när vikkie "Hoppade" om man nu kan kalla det för hoppning haha !
Och när hon hade ridit klart satt vi ute å rökte en stund sen körde vi hem å nu sitter jag här ! Försöker få igång folket så vi ska göra nånting, men Knet är lite negg idag :D haha !

Men men nu ska ja sluta leka smart å sitta vid denna förbannade dator ! Åker ut genom fönstret snart! Ska gå å göra någe vettigt, typ fara ut å röka eller nå haha :D

Men ni få ha det så bra pusshej
/ Dumbo

<3



Måste bara få berätta hur mkt denna tjej betyder för mig ! Hon är mitt ljus i mörker, min syster, min andra halva!
Utan henne hade jag inte klarat av vissa saker, vi har gått igenom mkt vi två ! Men det bevisar bara hur mkt vi är
beredd att offra för varandra ! Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig, du är min ängel och kommer alltid att vara vi två!
Är så glad att du har orkat med mina dagar.. för jag vet att jag är riktigt jobbig att umgås med då ! Men du har alltid stannat vid min sida och stöttat mig igenom allt ! Du är verkligen allt för mig gumman, och du vet att jag finns för dig till 110% och kommer alltid göra ! Du är min livsglädje, Utan ViktoriaMarklund ingen MariaHolmberg ! Det är vi två livet ut, och det är så det ska vara !
Är så glad att vi har hittat varandra, du betyder allt för mig gumman <3
Jag kommer alltid finnas för dig och aldrig lämna dig, i regn och storm så finns vi för varandra! Det är de riktiga vänner är till för.
Du är min bästa vän, nu och föralltid <3

/ Dumbo

Helgen !

Nu är jag hos caritha igen !  Har varit soft fast ändå slitigt. Vart på tävling idag, och jag blev så stolt över både ryttare å häst :) Det gick flytande bra :P Blev plasserad i 80cm å felfri grundomgång i 1 m :D

Det har inte vart lika bäst som de va förra gången ja va här.. men va kan man förvänta sig ? Ingen HAN å förälder ? :D haha de tar man ju för givet att de inte är lika kul då liksom. Men jag älskar att vara här iallafall :) Sen kanske jag ska få ta deras varmblod hannah å ha henne i sommar :D De skulle va svin kul för vi kommer verkligen överens, och jag trivs med henne ! Så det är helt klart något att fundera på :)


Längtar efter min mamma tro det eller ej :/ Dummaste bråkat vi hade hittills, jag ska försöka skärpa mig mot mamma nu ! det är ju endå den enda jag har! Och som sagt man vet aldrig när det är sista gången man ses ! Så ja ska börja ta tillvara på de å bli bästa kompis med min mamma igen ! Så det blir som förrut !


Nu har man iallafall ny duschat å ätit middag ! :O Så nu blir de chips osv resten av kvällen.. göööööött ! :)


MÅSTE berätta hur mkt ja saknar min Vikkie <3 Skulle aldrig klara mig utan henne känner jag ! Så lämna mig aldrig snuttan <3<3

Hare bäst! Pussar
/ Dumbo

RSS 2.0