Fredag!! :D

Äntligen fredag ! :) Ikväll blir det taco kväll med flickorna !!

Idag har vi varit duktiga och varit ute å gått ända till arnberg?kanske de hette !
De va tungt som fan och satt inte dåligt med en dusch efter, Min käre man ( Ante ) fick också lite motion så han var helt död då vi kom hem ! Stackars liten :)

Och nu är Camilla på g att hämta mig så vi kan fara till affären å köpa MATEN :D sen blira att laga den, och efter det blir det att se alla Amercian pie filmerna :O Dryygt har redan sett alla :) Men ja står nog ut !

Imorron blire fest! TAGGA!!!
Måste dra in mer folk dock.. så om ni e intresserad på fest så hör av er :)

Måste dra nu så Camilla slipper vänta på mig :)

Puss puss hare gött ;)

/ Dumbo

Nyvaken!

Nyvaken med rufsigt hår! Så det ska vara eller hur ?
Måste erkänna  att jag sket i skolan totalt igår, var ensam hemma så vem kunde stoppa mig ?  Sket i att äta sket i att ta hand om mig själv! Satt bara och försökte få henne att må bättre! Tillslut funkade det, men det tog även igår kväll innan det gick riktigt bra! Kommer nog att vara samma visa idag, men det spelar ingen roll för jag har sagt att jag ställer upp till 110% och då menar jag det verkligen !

Just nu skiter jag helt i hur jag själv, och hur jag mår och hjälper dig, tycker inte alls om när mina kompisar mår skit och jag inte har något att göra åt saken, förutom att bara prata med dig och få dig att lugna ner dig! Jag är glad att du berättade för mig, och nu när jag vet vad som har hänt har jag tänkt att göra allt för att få dig att må bra igen! För tro mig det är möjligt!!  KOmmer alltid finnas vid din sida gumman! Släpper dig gör jag inte. Men kom bara ihåg att tro på dig själv, annars är det inte så lätt att komma igen från sånna här saker, tro mig jag vet!

Vi halv 6 igår anlände jag hos Jessie :) Vi åt en fin middag ( Makaroner och köttbullar) sedan så satt vi och prata om allt och inget, vi satt vid tv:n men dvd:n ville inte riktigt funka så vi tog in datorn och satt oss där och så på Wating, rätt komisk film. Hann även sitta vid datorna och få oss några rejäla skratt, mobbade lilla elvis :) Sedan var det som dags att åka hem, men innan så bestämde vi att vi skulle göra om detta, och typ ha en riktig tjejkväll ! Och det lät ju toppen :)

Nej ska man pallra sig på skolan, eller berätta för mamma vad som pågår ? ... Skola blir det nog!!

Ha det bäst
/ Dumbo

Tisdag!

Jaha det blev inte Jessie ikväll! Men jag vet varför och jag förstår gumman <3 Så vi bestämde för att ta det imorron istället. Och tro mig vi har inte bara LITE att prata om :P tiden kommer inte att räcka till :)

Grattis till min BRODER som fyller 23 år idag :) Happy birthday :D


Så idag har jag bara legat hemma och softat, typ suttit vid datorn osv !
 Imorron blire då skola senare jessie :) Tack Camilla för att du ställer upp :) Mycket snällt gumman ska gottgöra det på nåt vis :P vet bara inte hur ännu hehe!!

Nä nu tror jag att jag ska börja leta mig till sängen! Eller ja det lär jag ju inte göra, men man kan ju försöka lura sig själv! Har inte sovit ordentligt på 5 dagar nu! Är less så in i helvette! Trött och slut och det gör inte att allt som pågår blir lättare för mig... känner inte peppen för något just nu! Men ska bli mäkta skönt imorron att få fara till Jessie och bara prata om ALLT mellan himmel och jord :) Älskar att prata med dig gumman. Ibland känns det som om vi är en och samma person, för du vet hur jag känner innan jag gör det själv ibland ! Uppskattar att du finns här för mig och jag hoppa du aldrig lämnar mig <33


Ha det bäst
/ Dumbo

Jahapp!

Ja tack för idag!!!!


Nu sitter jag iallafall och väntar på att Jessie ska komma och hämta mig, så ska vi fara å handla lite och sen vara hos henne hela kvällen typ :) Vara ute å gå och prata sönder varandra :D

har saknar dig så enormt mkt gumman! Glad att allt kommer att bli som förut igen <3
 
Nytt inlägg ikväll

Har det bäst!
/ Dumbo

Jag fattar inte!

Jag kan inte förstå hur mitt liv har blivit så här! Aldrig har jag mått så här dåligt, även fast jag har vänner som verkligen bryr sig om mig! Och hur ska jag kunna förklara så att någon förstå hur jag mår? Eller vad jag har/går igenom?
Hur ska jag göra för att få ett normalt liv ? Jag vet ärligt inte hur länge jag orkar med att ha det så här!

Jag önskar att du bara kunde försvinna så jag bara får glömma och gå vidare! Jag orkar inte med alla känslor som vimlar runt i kroppen! Hur ska jag hantera det här ?


Som ni säkert märker så är jag mäkta utvecklingsstörd just nu! Men oroa er inte, jag ska inte visa något! Ska bara vara den vanliga flickan som alltid ler! :)


Älskar mina flickor över allt annat! Och jag vill inte att ni ska lida för min skull! <3



It´s just a Beutiful disaster!

/ Dumbo

*SUCK* Nu vare måndag!

ÅH Måndag igen ? :O Helgen går aldeles för fort jag blir ju helt galen!

Idag har jag iallafall varit i stan och kört på bilskola! Det gick suveränt. Körde lite i rondeller, trafikljus, och parkering! Blev så förbannat stolt att jag fickparkera helt perfekt första gången jag någonsin gjorde det! :) Helt klart ett stort plus till mig!
Sen när jag hade kört i TVÅ timmar :/ Så skulle vi bege oss hem, och då hade mamma varit och köpt tåv nya piercingar till mig! Och dom va jätte söta, men den finaste var förstås trasig. Det var typ nå fel i gängorna så kulan inte gick att skruva på staven!! MÄKTA otur!! Så jag ska se ifalla Mami har kvar kvittot så ja kan lämna tillbaka den och få med ett nytt smycke! För det är klart har mna betalat 130 spänn för två smycken vill man ju att dom ska funka! eller ?

Hetaste låten för mig just nu är Adore You - Lill Rain

När vi kom hem så åkte jag om skolan för att träffa brudarna! Ser nu så beroende jag är av er ? :O Galet mycket iallfall! Men det blev inte länge innan dom skulle ha teori så då åkte jag med Camilla hem och då satt vi ock prata!
Tack gumman för att du är på min sida! Det är svin jobbigt det här för mig, och jag vet inte vart jag kan vända mig, men jag vet att jag har dig och brudarna som jag kan lita på!! Men jag lovar att det ska lösa sig UTAN att någon ska bli skadad :) Älskar er för mycket för att lämna er nu ju <3

Sen ikväll ska ja... ja jag vet inte riktigt vad jag ska göra!! RING och hitta på någe med mig för fan :) Eller ge iallafall förslag på nånting :)

Nu ska jag ut och gå med vovven en sväng och se om han vill kissa :)
Men ni får ha det så bra alla!!

/ Dumbo

En Mycket Soft Helg!

Jassi! Då blev det fredag äntligen helg. Fredagen började iallafall med att jag gick med Vikkie hem från skolan å vi snackade om allt mellan himmel och jord! :)
Sedan när ja kom hem åt ja middag osv, satt bara och softade och tog de lugnt :)

Och i lördags så var jag med anna, och det hade ju varit soligt på dan så vi bestämde oss för att gå ut och gå! Why not liksom ? :) så när hon kom och vi skulle bege oss iväg till stallet för att hämta täckbyxor så var det SNÖSTORM ute! Men tuffa som vi är gick vi ut ändå, det ångrade vi typ halvvägs men då vare försent så vi gick om på uffes för att jag behövde SNUS! :) så jag köpte det och sedan gick vi vidare till stallet, och när vi då väl kom fram så var täckbyxorna borta, helt väck :O Och då ringde Camilla och hörda ifall vi ville komma om hos petra och se på film, så då började vi gå dit, sen när vi då kom in och tinade upp så var vi typ dyngsura, kändes som att man hade ny kommit ut ur duschen! :) Satt vi där och såg på *RoadKill 2* :D SVIN BRA!! Ett måste till er som inte har sett den :) Sen var anna tvungen att fara hem, så vi andra bestämde oss för att spela lite kort. Sedan var klockan mkt så det var dags att fara hem, men då fick Camilla skjutsa mig :) Så vi drog raggen lite sen gick ja in och satte mig vid datorn och såg på en film * Over her dead body* sen sova :)

Och i söndags/igår så var jag med Kelly baby :) och vi gick till statoil och köpte godis och blev feta :P sen spela vi lita kort och lite sånt. Och sen då när vi satt oss vid datorn började vi kolla bloggar, och då tänkte vi JA vi gör en gemensam blogg!! Så då gjorde vi det :) www.sugminfete.blogg.se Check it out ;)
Och när ja då kom hem tänkte jag.. varför inte göra en egen blogg? Där man kan skriva ner sina tankar och så att det är lättare för kompisar att följa med ALLT som händer i mitt liv! Så då blev jag som precis alla andra och skaffade en blogg!

Och nu ska jag försöka sova för jag ska upp imorron/idag och fara till stan och köra :)

Hare bra pussar

/ Dumbo

Välkommen till min nya blogg!

Halloj! Dumbo baby här ;)

Kommer att prata om mitt liv! Vad som händer osv!

Så ha så kul ;)


RSS 2.0