Nu.. räcker det!

Nu är jag så förbannade less på att du ska behandla mig som om ja vore 12 !! ska snart fylla 19 och jag har kontroll över mitt liv ! Jag vet vad jag håller på med och jag har fattat konsekvenserna!! LÄGG DIG INTE I SÅ FÖRBANNADE MKT!!

Blir galet jävla förbannad på dig när du kommer in å skriker för att jag har varit ute å rökt!  BIG DEAL du vet att ja röker, det ha du vetat länge.. men ändå så är det NU du ska haka upp dig på det ! Är det för att de känns som om du kommer att förlora mig ? Eller är det bara för att du ska ha kontroll på alla omkring dig ? KAN du vara snäll å berätta vad fan det handlar om ? DU gör det bara jobbigare för mig att orka kliva upp ur sängen varenda jälva dag! Det är DU som drar ner mig i det här mörka jävla hålet !" När faan ska du börja inse fakta ? När ska du inse att det är just du och denna familj som gör att jag vill flytta? NÄR?? Har verkligen inte orken till att bråka med dig! SPECIELLT inte just NU! denna tidpunkt.. "du är inte dig själv, du har aldrig varit så här förut! " NEJ ha du tänkt på att ja kanske alltid ha varit sån här men har inte vågat släppa fram det förrän nu ? "bara för att du har fått kompisar som ränner run å bla bla" KLAGA på mina kompisar en gång till och jag svär på mitt liv att det är det sista du ser av mig !! "Hur kan du ens säga något sånt där?" INTE så jävla svårt när du retar mig !! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH JA blir galen på kvinnan altså !!!!!!! Den dagen jag flyttar ut kommer ni aldrig behöva se röken från mig igen! JAG kan lova dig att när jag får mitt egna ställe kommer jag inte att kolla tillbaka en minut och tänka på tiden som har varit, för helt ärligt! DEN SUGER! Jag hatar att bo i detta förbannade jävla hus! Jag har haft chansen å flyttat här ifrån! Anledningen till att jag stannar är min bror! Men så fort jag har EKONOMI för att flytta så drar jag.. fine de blir inte en lång bit, men det blir tillräckligt långt ifrån er !!


Kommer förmodligen aldirg bli lika bra mellan oss som det var förut! Men tro det eller ej, det är DITT egna fel!
Du kan inte bara klampa in i mitt rum å tror att du äger MIG! för vet du vad ? Jag orkar inte höra, mit"så länge du bor under mitt tak bla bla bla" BULLSHIT! Säger endast så för att ha kontroll! du har varit så här hela mitt liv men det är först nu jag börjar inse ! När jag fylde 18 förändrades ALLT i detta hus, jag blev osynlig! Jag blev missförståd! Jag blev oviktigt! Och nu är jag tydligen kärnan i familjen som håller ihop allt ? VAD ÄR DE FÖR SKITSNACK!!!!
ÅH skulle kunna sitta å avreagera mig i evigheter men vad lönar det ? Du läser inte denna blogg! Tur är väl det, då skulle ja fått ännu mera skit! Du lyssnar inte ens på mig när jag snackar med dig! Men vet du vad ? JAG BRYR MIG INTE LÄNGRE!! Orkar inte lägga ner energi på dig! Imorron är allting likadant igen.. och jag som vanligt, låter det bara gå!!


/ Dumbo

BTW

Vill bara säga att du måste vara den fulaste personen som någonsin har funnits ! Och nu menar jag inte utsidan!

Hur kan du ens kläcka ur dig något sånt ? VÄX UPP, SKAFFA ETT LIV, BÖRJA TA HAND OM DIG SJÄLV!!!

Tycker synd om dig men allting är ditt eget fel! Ge tillbaka allt du har som är mitt.. Vill aldrig mer ha något med dig att göra!
Och hur kan du säga till mina kompisar att jag FEJKAR att jag är ledsen för att Josefine har gått bort ? Du hade sjunkit lågt, men du bara fortsätter ner ! Du är såååå död i mina ögon ! Snälla ta aldirg kontakt med mig igen ! Du har förstört för dig själv!! DU VET VEM DU ÄR

/ Pisst off Dumbo

NIKOTIN!

Jag som säger att man kaanske borde börja dra ner på att snusa.. eller ja jag säger det för mig själv ! Det skulle aldrig funka för mig, för nu när jag har utan snus har jag: tuggat på läppen, sovit grymt mkt, ätit ännu mer. gnissla tänder! Plus att jag har varit en sur fitta mit min mor ! :O SÅ jag kan ju säga det att den dagen jag slutar snusa... då kommer det att bli cancer pinnar i stället ! ÅH jag håller på att avlida här i min ensamhet ! Måste säga tack till Camilla och vikkie som bjuder mig på snus :) Och ett STORT tack till Martina som räddade min dag genom två cigg :D du är guld värd :]

Men nu? sitter ja här ensam hemma.. utan snus, utan cigg! Inte ens ett tuggummi paket ! Överlever jag till imorron tro ? HMM det är den stora frågan!!


Jag har aldrig varit så här beroende EVER! Jag har sanrt gnagt igenom läppen ! Och det värsta är att jag får inte pengar förrän på Torsdag ! Då blir det både snus och cigg ska ni se :D YESS! Maria till ELIIIIIIT ;)


Ska snacka med Jessie nu.. spännande fakta som man får fram ;)

Pusshej
/ Dumbo


Trevlig start på veckan ! NOT

I natt fick man veta att en fin person och en underbar vän har gått bort ! Hur reagerar man på det ? Klart man tror det är ett skämt, man vill ju inte tro annat.. Jag är inte en sådan som vill visa känslor! Håller gärna allting inne, Men det går verkligen inte att hålla inne sånna här känslor !

Vill ge Josefine Persson några rader! Du var en underbar människa, bland dom trevligaste och gulligaste typer jag har träffat! Du kommer alltid att finnas kvar i mitt hjärta gumman ! Det skulle vara vi livet ut right ? Blev kortare än vad jag trodde.. Kommer hur som helst alltid att vara vi<3 Du är saknad och älskad stumpan <3<3

Kan inte förstå hur nåt sånt här kan hända ? det är ju förjävligt rent ut sagt!
Och när sådant här händer så börjar jag ju tänka hur det skulle se ut ifall jag skulle dö ? Eller en ännu närmare vän till mig skulle dö ! Hur skulle folket reagera? Det är djupa tankar som går i mitt huvud! Orkar knappt med dom själv så jag skriver inte ner de ikväll !

Ville mest bara säga att vi alla tänker på dig Josefine <3 Och jag hoppas att vi träffas snart igen <3

Vila i frid Gumman <3

/ Dumbo


Helgen!

Jaassi folket ! vad händer ihelgen ? Känns som att de kommer bli en sån här helg där man verkligen inte gör något alls! Utan bara sitter å chillar me vänner typ !
Blir iallafall att göra något med Vikkie ikväll, vad däremot de vet ja inte.. Kanske dra en ragg med "SNYGG" epan ? ;)
Blir nog Us möte också ! Om ja inte är helt ute å cyklar, menmen märker väl ! :)

Har nyss ätit mat å känner mig större än aldrig förr :O ! Meen så skare va efter man ha ätit right ? Speciellt när man nu har blivit tvingad till att gå upp i vikt!! KUL!!! Fattar inte problemet, är ja nöjd med vikten är de väl mitt problem eller ? :S Ajja sluta tjata på det nu maria ! det har gått så långt att ja måste säga till mig själv!

OCH nåt mer ni måste få veta är att min MAMMA ska tydligen sluta städa mitt rum :O Iallafall sluta plocka undan om jag har dragit fram ! JAHA kläck ur dig det tidigare kasnke!! Hade tomma glasflaskor, och burkar + en madrass med kudde å täcke framme i mitt rum i en veckan innan jag kände att de kanske inte är så fräsch ;) SÅ ja har städat mitt rum själv ! Applåder till mig :) Men sen idag (redan) säger hon att hon har satt en ribba.. jaja hur länge kommer DET att hållas ! Hon sa de själv att hon hade några ångest attacker där när hon gick in i mitt rum MOHAHAHA :D
Kommer att knäcka hon innan hon vet ordet av det ;) TA mig inte fel, ska knäcka hon på ett BRA sätt. Så jag slipper städa själv! NEJ fy fan va man längtar till egen lägenhet nu altså ! MEN det stora problemet blir ju städningen, fast det kanske är enklare när man vet att mamma inte är där och städar och diskar åt mig ! ajja de få man väl se hur det går när man nu FÅR skaffa lägenhet!
Sen drog jag upp för mamma att jag hade hittat en hund på blocket som ja vill ha jätte jätte mkt. Jag sa att om dom kunde köpa hunden så betalar jag allt annat själv ! MEN de går ju inte eftersom vi redan har en hund å bla bla... massa skitsnack men inget som håller i längden ! Men så länge ja bor här får jag då minsan inte ha en egen vovve att ta hand om ! det sög snopp, världens finaste hund på blocket :( ajja.. kommer väl fler chanser! Nåt mer ja störde mig på då är att dom har lovar att ja ska få köpa häst ! Om vi har nånstans att ha den, dom tror inte det är dyrare med häst ? JOOO inte bara lite heller ! Men inte tackar ja nej till att få en egen häst heller :) Men de blir nog till sommaren isåfall.. pallar inte ha häst nu :/ men till sommarn skare nog bli så..ska se om ja köper eller har på foder! beror på hur jag och pållen trivs ihop och så ! :)

EN annan sak jag drog upp med mamma var att få ha fest hemma ! Men de skulle minsan inte gå för att det och det hade hänt när danne hade haft fest hemma och det hade kommit för mkt folk som ingen kände å bla bla! ÄR jag min bror eller ? NEJ tack det är jag ej! Har LITE bättre koll än så troo mig :) MEN hon där sa att tiden inte var rätt ?:O och det betyder ? Jaja.. måste väl lyssna på henne eftersom jag bor hemma !
Fatta friheten när man har egen lägenhet! HUNDAR i sinne kommer de finnas :) eller ja, 2 kanske !

DAGENS låt är cartoons - witchdoctor det är en måste lyssna på låt ! SÅ BRA :D

Dagen film är lätt den nya fast and the furious filmen, även med dålig kvalla så är vin diesel alltid lika läcker som vanligt ! :O Blir ju jävlart galen när ja ser han ojoj :O !



NU vill ja träffa dig mannen ;) har saknat dig nog mkt :] <3

Hare bäst pusshäääj
/ Dumbo

Natt!

Jaha ja.. då vare natt igen då :/ ÅH ja blir galen på att ja aldrig ska kunna känna mig trött eller slut ! Känner mig alltid trött i sinnet, men inte kroppen :/ Då går de inte så bra att sova heller!
Har även märkt stor förändring på mig själv nu bara de här senaste dagarna ! Märker att de inte förändras till det bättre ! Sur fitta med andra ord, sur och arg mot allt och alla. Kan inte förstå alla som står ut med mig ! Har ju redan börjat bli less mig själv, what to do ? Vet liksom inte hur man ska kunna förändra tillbaka när ja inte ens vet vad som är fel ? :/
Help me someone!



Har även kommit på mig själv med att tänka på HELT fel banor genom livet, tillexempel här om kvällen ! Så började jag sitta å tänka om det verkligen är tänkt att alla mäniskor ska få vara lyckliga? Speciellt jag ?!?
Vet att de finns många som tycker att jag är orimlig när jag tänker så här! Men VADÅ !! Ja är sån, lär känna mig innan ni dömer okej ? SE surfitta! börjar bli riktigt riktigt less på det här nu!
Gladast jag har vart på länge var när jag va hos Caritha♥, har inte mått så bra på hur länge som helst. Ja visst klart att en stor del av det var Han, men bara så skönt att få umgås med någon som har det jobbigt också, inte bara umgås med sånna som livet är perfekta på! Nu menar ja ju inte att alla som är med mig ska vara olyckliga! Men visst kan ni hålla med om att det är förbannat jobbigt när alla hela tiden säger *de går över*, *det löser sig!* VAD fan vet ni ? HAR ni vart med om samma saker? NEJ klart som fan de inte går över, sånna saker sitter kvar livet ut! Löser sig gör det alltid på ett eller annat sätt, men komigen vem vet INTE de ? :/ ÅH blir galen på folk som tror att dom är något som dom verkligen inte är, snarare motsattsen.
Och visst när ja pratar med någon som har de svart, klart ja säger att de löser sig! Men ja menar det verkligen, för ja brukar ofta ha varit med om samma grejer, eller åtminståne ha en aning om vad dom snackar om!


Mitt liv är och kommer att förbli ett enda stort problem! Klart att jag mår bra ibland, ta mig inte fel! Men nu när man inte mår så på topp, även fast jag inte vet varför! Så är sånna här saker extra känsligt. Och självklart uppskattar jag allt mina vänner försöker göra för mig, vet att ni inte ens kan förstå lite grann vad det är jag har fått igenom! Och jag är så glad att jag har er!

Men jag behöver verkligen kunna snacka med nån som har varit med om samma sak, det underlättar så enormt mycket å sådana här fall! Vet inte vad ja ska ta mig till längre, men de löser sig ?!?! Mm brukar låta så!


NEJ fan nu har ja slutat deppa för ikväll..eller? Ska hur som helst sova nu och hoppas att ni alla får en toppen dag! Älskar er för att ni försöker, ni vet vilka ni är <3
Pussar å kramar
/ Dumbo

Oj så trist!



HUR TJEJIG ÄR JUST DU?

[x] Du har fler än 10 nagellack.
[x] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[x] Du har eller har haft lösnaglar.
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[x] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[x] Du brukar gå på stan med din mamma.
[x] Du har haft rosa på ditt rum.
totalt: 7

[x ] Du har färgat håret.
[x ] Du har slingat håret.
[x] Du har alltid din mobil med dig.
[x] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[/] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[/] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[x] Du älskar att gå till frisören.
[x] Du solar hellre än att bada.
totalt: 7

DU ÄLSKAR:
[x] Skor
[/] Färgen Rosa
[x] Shopping då och då
[x] Dekorationer
[x ]speglar
[ ] Skolan
[ ] Delfiner
[x] Disneyfilmer
[x] Ljus
[/] Blommor
[x] Mjukisdjur
totalt: 8

Du shoppar/har shoppat på:
[x] MQ
[x] Kompaniet
[ ] Victoria's secret
[x] H&M
[ ] Aima
[ ] New Yorker
[x] Gina Tricot
[ ] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[x] sisters
totalt: 5

DU SÄGER OFTA:
[ ] Whatever
[ ] Oh my god
[x] Vet inte
[ ] Cuite
[ ] Hot
[x] Visst
[x] Säkert
[ ] Ursäkta?
[ ] Fabulous
totalt: 3

DU LÄSER:
[x] Frida
[ ] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[ ] solo
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash
totalt: 1

DU GILLAR DESSA FIMER:
[ ] Elizabetown
[x] Eva och Adam
[x] Freaky Friday
[x] Ciao Bella
[x] A Walk To Remember
[x] Sweet home Alabalma
[ ] Where The Heart Is
[x] Just My luck
[x] John Tucker Must Die
[x] The holiday
[x] Girls United
[x] How To Lose A Guy In 10 Days
[x] The hot chick
[x] My girl
totalt: 12

DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[ ] Lost
[x] Top Model
[x ] Projekt Runway
[x] Desperate Housewives
[x] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[x] Grey's Anatomy
[x] The OC
[x] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[x] Gilmore Girls
[x] One Three Hill
[ ]Heroes
totalt: 9

DU TYCKER .. ÄR BRA:
[ ] Paris Hilton
[x] Jessica Simpson
[x] Mariah Carey
[x] J-Lo
[ ] Britney Spears
[x] Beyonce Knowles
[x] Christina Aguilera
[x] Hillary Duff
[x]Lindsay Lohan
[x] Gwen Stefani
totalt: 8

Totalt:

0-20 mer pojke än tjej
du 20-30: pojkaktig tjej
Får du 30-40: rätt så tjejig
Får du: 40-50: du är en tjej!
Får du: 50-60: du är riktigt flickig


Helgen!

Ikväll blir det fest ! :)  Kommer bli sviin kul..Tagga tagga tagga :!!

Vikkie är på g hit, och caritha står i duschen å gör sig redo :) Sen ska ja in i duschen sen blir det att sminka sig och börja dricka så smått ;) Kommer bli kul ;) Om någon vet om nån fest är de ju bara ni ringer !

Du sjunker för lågt !! Du sa att ja betydde allt.. är de här tacken för allt jag har gjort för dig ? Jag kommer alltid tänka på dig gumman ! Men du vet vad jag har sagt </3




Saknar dig :]

Pussar å kramar
/ Dumbo

Veckans slut!

Jag har aldrig mått så här bra i hela mitt liv altås! FATTAR inte hur man kan må så här bra.. ÅH vill inte hem nästan!

Allt började med lördag då ja kom till caritha å vi åt tacos å bara pratade om allt mellan himmel å jord! sen bara va hemma å softa, gjorde även sama sönda och måndag ! :D
Sen tisdag fick vi ett ryck att vi skulle in till bygdsiljum som ligger 5km bort, så vi tog hästarna å började rida iväg :) Sen när vi kom fram till ica, så gick vi in å handlade lite grillat och tuggummi å två drickor :) sen träffade vi Carl å stod å snakcade med han en stund! SEN kom HAN.. åh hans ögon fick mig att smälta.. å han leende ? :O GUUD! Men så stod vi å snacka, sne kom vi på att dom kunde ju komma å grilla med oss ;) Och dom gick med på det :)
Men sen ringde dom å sa att dom inte orkade ta med kött! Men att dom skulle komma förbi å säga hej!
Så dom kom vid typ 7 kanske :/ sen satt vi å såg på tv å bara myste, sne blev de lite pussar i soffan :) INTE helt fel måste jag ju säga, så va dom här till NATTEN :) sen åkte dom hem. Och då gick ja å Carro upp å sov, för vi va DÖ trött! :)
Sen kom dom ju även onsdag och vi höll på å små dricka osv :) hade de göö bra ! kan verkligen inte klaga på något! :) sne åkte dom hem typ vid halv 3 ungefär, och en halvtimme efter knackar de på dörren å nån börjar gå upp i trappen :O Då var de peter som undrade vart kalle å ante var! vi bara men dom ha gått hem åk å hämta dom :) så han fick göra de :) sen somnade vi på RIKTIGT!
Dom hade kört hit med skotern, så dom fick komma idag också å hämta den :) då blev det lite mer pussar å lite mys i soffan ! sen var dom tvungen att åka för dom skulle göra en massa :( Men nu funderar vi på att fara till dom, ungefär 2 mil bort :O Men men vi få tänka vidare på saken ! Vill ju som träffa han innan ja ska hem :(
VILL INTE HEM !! FAN OCKSÅ !

MEEEEEN nu måste vi snacka lite här :)
ses eller hörs imorron pussar
/ Dumbo

Början på helgen!

JADU vakna rätt tidigt för att fara iväg och KÖRA till Caritha, och när jag kom blev det en jääädra kram! :) Sen när föräldrarna slutade va jobbigt, ohc EFTER dom gav mig pengar ;) Så gick vi in å chillade en stund å gjorde klart i stallet å så :) Sen efter så gjorde vi middag, och det blev SVIN GOTT! Vill fan äta mer nu :P TACOS.. vad annars ? :)

Försöker även tagga folk till att dricka med oss på måndag! Det skulle va soft, så om ni e sugen så äre bara ni hör av er fan! :) Nästan alla e välkommen !
Just nu sitter man här å chillar innan man ska ut för att ge hästarna mat! Och resten av kvällen kommer bli lugn, med dricka och chips om jag har tur ;)


Ni få ha de så bra alla :) Pussar å kramar
// Dumbo

Lovet!

Ja nu under lovet är det ju som tänkt att jag ska till Caritha! På lördag förhoppningsvis :)
Bara det att jag måste ju få mig hem också! Ingen som vill hämta mig i slyberget ? :O Vill ju dit som bara den! Har inte träffat henne sen typ i SOMMAR :O Jag kommer blir på CP humör ifall jag inte få fara dit altså! Men det ska lösas!

Det som kommer att hända där är iallafall att vi ska ha FF hela tiden jag är där! LITE bra kanske ? jaoja ;)
Och så klart blir det ju fest då! Förhoppningsvis ;) så då måste jag ladda upp med snus och cigg innan jag far dit. För annars kommer jag aldrig att överleva !

Sen nu är det ju lite tjafs mellan oss, men ja hoppas att du inser snart att du kan lita på mig! För du vet så mkt om mig som ingen annan vet om! Men jag hoppas att du mognar så mkt att du inse att ja aldrig skulle svika dig!! Upp till dig att lita på mig, kan ju inte precis tvinga dig! MEN som sagt, tiden får avgöra vad som händer! Tycker bara att det är så onödigt!

MITT tangentbord cp sig nyss så att ja inte kunde skriva å eller nått annat typ :O
så ja fråga typ ALLA på msn hur ja skulle trycka! Och så klart kunde min kusin svaret ;) så nu funkar det igen och jag är glader än aldrig förr... nästan !

Imorron blir det att gå till kläppen fram och tillbaka haha ! MEN VOVVEN, friluftsdag igen.. säämst!
Kommer ändå va soft altså :) gå där ute å röka med Camilla å bara chilla och gå i våran takt! INTE helt fel måste jag ju säga :)

Men nu ska ja ta och planera vidare för påsklovet! Ha det så braa alla :) Pusshej

/ Dumbo

ÅH

Jag blir då jävla galen! Att det alltid ska hålla på ? Blir så less på detta ställe så det är sjukt altså!! Ska bli skönt å dra iväg ett år.
Sen förstår ja inte hur man kan vara sån? som bara går omkring å hittar på å fittar sig ? :/ Jag blir så förbannad att ja skulle kunna skjuta nån altså! Och varför kan ingen lita på mig då när jag säger hur det är ?
förstår mig inte på det här altså! Men imorron ska vi tydligen reda ut allt. Får väl se hur det går!!!

Idag har jag vart på stallet på ett möte! Det sög verkligen snopp... Så har ja ju pratar med Mr.X genom hela mötet också, så lite bättre blev det allt ;)  Och nu sitter jag är och typ svär för mig själv !

Fest blir de till helgen iallafall, ska bli rätt skönt :) bara gå ut me vännerna på hotellet osv :) hel bra :D
Fast de blir ju så klart för fest hos Kelly! :)  Men jag är även fattig denna månad också så hur det ska gå runt de kan man ju undra haha! Men det är senare problem. Just nu har ja ju pengar så det räcker iallafall :)
Nu ska ja då sociala med alla på msn som BEHÖVER mig :) Ha det bra!

Pusshej
/ Dumbo


ÅHHEJ

Nu var det ett tag sen ja skrev ett inlägg! Så VARFÖR inte nu ?

Ja jag och kelly ska då till jump in för att sola oss ÄNNU mera neger :D Har även fått en ny telefon! SOM jag ännu inte har betalt :) ska göra det nästa månad då jag har aningen mer pengar ! Men så här går det när man bor i norsjö.. då blir man en fattiglapp HAHA !!


Nä men annars hare väl inte hänt så mkt.. som ja vill tala om iallafall ;) Just nu sitter jag och kollar på sex and the city :)

Måste bara berätta hur galet förbannd jag blir på Mr.X när han här så här.. fattar inte vad han riktigt håller på med! Men det är ju ändå upp till han, stör mig ändå att ja inte har något att säga till om, eller något att göra!! MEN sånt e livet ? :S


Ja å kelly har då suttit ute å sjungit idag.. Jonna da rapper glider in på takten bla bla orkar inte skriva mer :)

PUSSHEEEJ
/ Dumbo

RSS 2.0