Lördags Godis :)

hej hej ! sitter nu här och käkar lite lördagsgodis :) Mycket gott, minns inte sist jag köpte en godis påse, så jag njuter fullt ut ! :)

Idag har det då varit ett helvette kan ja ju säga ! Steg upp halv 8, for till stallet direkt, väntade på jour medhjälparna. Dom kom och vi började täcka alla hästar, Kanon fick panik och började stegra och hålla på i boxen, så nu är Ridskolan ett grimskaft fattigare ! Sen plocka vi ut typ alla hästar och tog han i stall gången och gosa med han så vi skulle få på han täcket. Och det fick vi  tillslut !

Sen när alla va ute började vi mocka, och sen kom alla som skulle vara på kurs idag !
Satt och kollade på medan dom hoppa, sen satt jag och prata med Janine ett tag till vi gick in i klubbstugan, då hade ingen gett hästarna lunch så då var ja ju tvungen att göra de !
Sen hade vi möte och de gick snabbt, efter de åkte jag hem och sov, det var väl behövligt kan ja ju tala om :)

Kl 4 var det middag så då åkte vi dit igen för att snöra ut hö ! Då står de inne tre hästar, en i vintertäcke och grimma, en hel svettig, UTAN svettäcke, och den sista stod med ett svettäcke ! Så ja vi gav dom mat inne, och inte nog med det ! De första vi ser när vi öppnar stall dörren är att det är ÖVERSVÄMMNING i hela jävla stallet, nån IDIOT har lämnat på vattnet och hon har släppt från väggen så det forsar vatten från den !

Så det var en mindre glad mamma idag, ja va inte heller så nöjd riktigt !
Iallafall så åkte vi hem och åt, och nu har ja kommit ut från badet och vart å köpt godis ! Så allt har väl löst sig, men jag hatar att ha stalljour !


Skriver sen


Glamourama !

Sitter och ser på glamourama för tillfället :) Det är typ 10 min kvar sen ska jag sova eftersom jag ska ställa väckarn på 7 imorron, kände inte peppen före ! :)

Men men jag skriver imorron!
Sov så gott :)

*Pussah*





Njuter

Sitter här och njuter med en kall cola. Finns de nå bättre ? :)

Har stalljour i helgen så det blir typ att bo där :/ nä men de bli mkt iallafall. Har varit där ikväll och tagit in hästarna, och stackars Jet som inte hade på sig nå täcke för mamma trodde inte att de skulle behövas ! Men sista gången ja lyssna på henne dåre gäller om hästen iafl :)

Nej nu ska jag se på en film. Skriver senare :)






Äntligen Helg :)

hej hej :) Slutade halv tolv idag men åt på skolan innan ja åkte vidare till stallet. Jet skulle få nya skor och snösulor och vi hade fått tid vid tolv. Men de gick bra och fort, jag mockade medan mamma stod med Jet. Sen när jak om hem så har jag som bara chlllat. Och nu blire mer så eftersom jag är trött som ett svin så ska jag nog passa på och sova lite :)

Ha det gött så skriver jag sen :)





ZzZzZz osv

nu är jag trött som ett cp ! Så jag ska ta och sova nu hade jag tänkt :)

men jag skriver imorron :)





On my way !

som det står, On my way..till vad undrar ni ? Jo till körkort. Är inte mkt kvar nu :)
Alla faser avklarad, bara några få körningar kvar så snart gäller det altså ;)

hoppas bara att jag klarar det direkt, som det känns nu kommer jag nog göra det ! Så håll tummarna för mig ! :)

nu ska ja köra lite repetition :)
skriver sen.

*Pussah*


Dyka ner

Nu hade jag tänkt lägga mig i sängen och göra lite mer faser, C-fasen är avklarad, två gånger utan bok till och med :) Det börjar som gå framåt nu ! :)

Men jag skriver nog lite senare :)

*Pussah*


Underbart lycklig !

hej hej ! Måste bara säga att jag är så lycklig man bara kan bli ! Veterinären kom idag och skulle kolla på Jet..kan ni gissa vad hon sa ? JO jag ska få börja rida igen ! LYCKLIGA mig altså. År så glad att jag vet inte vad jag ska ta mig till. Åh så kul !
Jet blev busig när vi skulle longera han så han studsa, och han stod på två ben och sprang och ja ja vette fan !
Tänkte bara kul när ja ska sitta på :S haha kommer hinna dö innan ! Men det äre värt bara få rida han igen :) Så grymt skönt altså ! Imorron blir det hovslagarn för han så på lördag ska vi ta oss en liten ridtur :) Blir nog bara på uterid banan, ifall han skulle börja tjollra känns de lite säkrare :) Nej men min dag är toppen iallafall !
Så nu ska jag sätta mig med teorin och plugga och plugga ännu mer så ja kan ta körkortet snart :)

Ha det så great så skriver jag sen :)

*Pussah*



Jims värld

hej hej och god morgon :) Hoppas ni har sovit gott, för det har jag ! även om jag inte har sovit länge, typ 6 timmar som max, så är jag ändå rätt pigg idag ! Men det lär ju gå över när jag åker till skolan haha :)
Jag sitter iallafall i min morgon rock och dricker ett glas O´boy, medan jag ser på Jims värld. De är som gode bra program kan jag tala om !

Och jag gissar att min mamma har suttit uppe sen 6 typ eftersom det är hockey, hon sitter i rummet och det låter typ så här

" ja kom igen då, NU DÅ, förbannad. NU neej"

Kan va rätt kul att lyssna på ändå, men jag förstår däremot inte hur man kan stiga upp kl 6 bara för att se på en hockey match. Endast tråkigt ! Enligt mig altså :)

Nej nu ska ja fortsätta mysa med min vovve, han ligger här halvdöd typ !
Skriver mer sen :)

*Pussah*


Ciao !

Nej jag tror jag ger upp med det här att vara vaken..

Ska hoppa ner i sängen och snarka jäkel nu hade jag tänkt !

Men hare så najs ( bajs ) så skriver jag imorron azzå ;)

*Pussah*

btw, tack till alla söta komentarer, det gillas :) <3






Cola har räddat min dag

hej hej ! :)
sitter här och njuter av ett glas cola..mums !
Ska strax hjälpa mamma att flytta över några kontakter på hennes mail på andra datorn.
Sen blire duschen och sängen :)

skrive sen :)

*Pussah*


Going Crazy

Blir galen, inget funkar för mig idag !
Teorin går bajs, plus att jag fick motorstop för första gången på...ett lååångt tag !

:(


kastar..

..in handuken för ikväll. Ligger redan i sängen med den bärbara och känner hur svårt det är att hålla ögonen öppna, så nu blir det godnatt !
sov gott allesammans så skriver jag mer imorron :)


Bilskolan !

hej hej ! Idag ha jag var i stan för at jag skulle köra, och det gick super tyckte både jag och körskole läraren.
Efter det åkte vi till royal för att vi skulle köpa snö sulor, men det vart ett vintertäcke också !
Så när jag kom hem, droppade vikkie förbi och vi drog raggen till stallet och gjrode allting klart ´där, och provade de nya vintertäcket..och de passade :)
Sen efter det låg vi på raggen i Norsjö med Linus och några till en stund ! Sen åkte vi tillbaka till mig för att fortsätta med projket arbetet, Och vi kom på att vi skulle göra om allting från början !
Så det ska vi börja med på Torsdag, hoppas bara att inget mer bli fel för det skulle då inte jag orka med just nu iallafall !

Men men, nu ska jag dricka min cola och se på One tree hill !

Hare göttans så skriver jag mer sen :)

*Pussah*


Gud så bra !

hej hej :) vet att det va några timmar sen jag skrev, men vi ha hållt på med projekt arbete typ hela dagen, ja sen tre iallafall ! till halv tio då Vikkie åkte hem.
Så nu har jag sett på desperate housewives och Simpsons ! Allt som återstår är nu att hoppa i säng ! Blir stan imorron, för då ska jag köra, sen ska vi typ köpa lite saker till hästen också ! Mamma ska klippa sig med.
Så om nån är i stan och vill underhålla mig äre bara att slå en pling ;)

Nej nu ska jag isäng..trött som ett sär !

*Pussah*


Slut för dagen !

hej hej ! nu sitter jag här med Vikkie och hon försöker kirra min kub som är med massa olika färger haha kom inte ihåg vad dom heter..nån som kan hjälpa mig ? :)

Iallafall gåre inte så bra för henne just nu, hon bara kastar om dom haha ! Ja ser kul ut iallafall :)
Det här var de senaste hon sa

* Balle, anus, kuk* Jaa u name it ! INTE HAPPY ! :P

Snart blire stallet sen projekt arbete :) hörs senare Y´all :)

*Pussah*


O´boy !

Hejsan allihopa :)
Jag har varit vaken sen 6, var tvungen att stiga upp då för att halv 7 skulle vi på stallet och släppa ut alla hästarna :) Och det gick bra och fort, min bebis är bäst ! :)
Men TINA...var lite lat igår kväll märkte jag och lämnade hästen på stallet..ajjabajja ! ;)
haha nä men de va typ mysigt att va där idag, alla hästarna va som go´! Speciellt Jet och my..My försökte äta upp min jacka, och Jet myste i min nacke ! :) Ville inte där ifrån kan jag ju tala om.
Vet inte riktit vad dagen har att erbjuda, jag börjar då typ halv 11 tror ja att de va, sen ha jag en lektion sen slut ! :) Får se ifall de bli projektarbete idag eller not ! :)

Åh fick nyss reda på att jag har stalljour ihelgen..ta mitt liv :(

Nej nu ska ja dricka upp min O´boy sen duscha..SEN lägga mig ett tag :)
Hare bra så skriver jag sen!

*Pussah*


Internet..

Halloj !
Jag har försökt skriva ett inlägg hela dagen typ men mitt internet har varit fucked up ! så jag gav upp ideén när ett tag och Voila... nu funkar det ;)
De ha väl inte hänt så mkt idag, förutom att jag har varit på så dåligt humör att jag har blivit less mig själv så jag börja grina ! haha vissa dagar altså..nej men ja vet inte vad som vart riktigt utan de var mer bara att jag blev sur för allt och inget osv..så ja ! F it !

Jag har nu blivit bokad den 5-6 mars om inte ännu längre av Julia :) Det är typ nånting i lse då och hon ville att JAG skulle vara med..jag känner mig hedrad haha !
Nä men det kommer bli kul, de blir typ hotellet och massa roliga grejor ! sen blire att sova hos Julia då. Så det är nånting att se framemot jao ! :)

Nej nu ska jag ut och röka sen sova. Ha det så bra så skriver jag imorron :)

*Pussah*


It´s me or the dog!

hej hej :)
Idag har jag som bara slöat, typ lega i sängen bara och prata med mamma lite osv :)
Men nu har jag iallafall ny kommit ut ur duschen och ser på It´s me or the dog. De är riktigt bra faktiskt !
Jag ha fått veta att hovslagarn kommer på fredag så på tisdag ska jag och mamma till stan och köpa snösulor, plus att jag ska köra en lektion, och se hur det går !
Utsläpp på stallet imorron, jobbigt men nödvändigt tydligen haha !
Nä men nu ska jag fortsätta se på tv, sen blire stallet :) Ha det bra!

*Pussah*


R.I.P Stallkatten dante <3


OLW

Ha ni fest eller ? för tänk att de ha jag ! Jag sitter här med en OLW chips påse och känner hur livet leker. ELLER så är kl 2 så jag sitter bara och käkar i brist på annat..your choice ;)
Nä men iallafall ska ja nog ta och lägga mig i sängen nu och se på tv eller liknande !

aah dålig uppdatering efter dagen. Fick iallafall åka till stallet och ta hand om Jet idag, de va mys på hög nivå altså !
Men tre dåliga saker som var medan jag var där

1. Jet hade INTE fått sin mat i morse..
2. Dom som vi delar hö förrådet med, har i princip lämnat INGEN plats till mitt hö..kul !
3. De kom två killar som skulle ta bort stallkatten :( R.I.P Dante <3

Aaah va väl typ de !
Men min plutt var iallafall mycket glad över att få röra på sig, kanske lite för glad ?!? :)
Nej men busa må han ju få göra, om han bara kunde vika undan så han inte springer PÅ mig. but he loves it tydligen !


Nej som sagt sängen nu..här får ni en bild på sötaste Dante <3

5 min senare...

ELLER så inte eftersom det är något stor fel med blogg.se så jag kan inte ladda upp bilder !
Kastar in en imorron istället då !

Hare göttans så hörs vi imorron :)

*Pussah*

It´s all about me
/ Dumbo


Mot stallet ! :)

Nu ska jag börja bege mig till stallet för att ta hand om Jet, ska nog gå lite med han på ute ridbanan så han får röra på sig lite ! :)
Det kommer iallafall att bli en sen middag idag för mamma slutar inte förrän 5, så vi äter typ vid 6 kanske, och det blir Kebabtallrik ;) Men nu ska jag dra mig ! Hare bra ås länge så hörs vi snart :)

*Pussah*


Absolutly on purpose !

hej hej :) Eller för vissa kanske jag borde säga godmorgon :) För mig är det iallafall så hah !
Har varit vaken en halvtimma typ och börja se på Absolutly on Purpose ! Det är en rå bra serie som jag verkligen rekomenderar :) Jätte rolig osv.

Vet inte riktigt vad som händer idag, men jag känner mig inte sjuk så jag borde få fara på stallet och mysa med plutt ! Jag hoppas då det :) Sen vet jag inte vad som kommer att hända..only time will tell :)
Ja hittade tre kort igår som man fick ta på den här mässan vi va på med skolan, där Tomas Dileva prata osv :)
Och dom är ganska smarta ändå :) Så här står det på dom

* Med båda fötterna på jorden kommer man inte långt.
* Världen är för rund för att sitta i ett hörn och sura.
* Alla människor är färgade annars skulle man inte se dem.

Om man tänker efter så stämmer ju allihop :) Gilla den första bäst faktiskt, vilken tyckte ni lät bäst ? :)

Nej nu ska ja fortsätta nörda mig vid tv programet ! :)
ooh btw, mamma har köpt en bärbar dator (A) som jag SKA ha haha, nä men ja säger det att när jag tar körkortet kan jag få den ! Så då hoppas jag att dom gå med på de :)
Men nä nu ska jag dra 4 real ;) hare bra så hörs vi snart :)

*Pussah*



Måste passa på ! :)

Måste bara passa på att lägga in videoklippet på min hund som jag spelade in i onsdags när ja kom hem från skolan, som ja lova att jag skulle visa er ! :)
Det hann gå ett tag innan ja börja spela in för nu måste även jag låta lite innan han låter ! Men direkt jag klev innan för dörren var det ett jävla liv ! Fick inte ens gå på toa ensam haha ! Men nu ska ni få se vilken Idiot ja måste stå ut med varje dag..But i love him :) <3




*Pussah*



tjenis penis :)

hej hej allihopa ! Hur är det med er ? :)
Ja jag är fortfarande sjuk, men hoppas jag blir frisk snart för att jag saknar min Jettis <3
Saknar att kunna rida han, så nu hoppas jag att han blir frisk snart så det blir upp i sadeln igen och leva livet med min plutt !
Nej men det är faktiskt riktigt jobbigt att ha en häst som man bryr sig om så mycket, som ska vara dålig så.. ja. han inte funkar som han ska..jag förstår att det är svårt för vissa att fatta hur jag menar, ( om ni inte själv har häst vill säga ) men jag ska göra allt för att han ska bli bra igen. Nånting som mer är svårt är ju ifall att det blir så att han inte kommer bli bra..vet bara inte hur jag skulle klara av att måsta avliva ännu en häst som betyder mycket för mig ! Vet inte om jag har berättat för er om Pretoria, men det var iallafall första varmblodet jag hade och ja hade henne i 6 månader sen var vi tvungen att ta bort henne på grund av hennes vänstra knä var helt slut..Och samma problem med Jet nu, han har också problem i vänster knä, men förhoppningsvis ska vi kunna fixa till det så jag slipper förlora honom !

Ni får ta och ursäkta för jag är lite känslosam just nu haha, men jag började bara tänka på allt de där ! Fick fara till stallet idag en snabbis och ge han äpple och mysa lite ute i hagen. Sen när man ser hans underbart fina ögon så vill man verkligen göra allt för killen !

Nej nu ska jag sluta tråka ut er, men jag ska snöra in två bilder så ni ha något att kolla på ;)
Love you guys :) <3

*Pussah*



Jet <3


Pretoria <3



Hola :)

Tjenare på er !
Har nyss kollat om jag hade feber och det hade jag. Men jag förstod nästan att jag skulle de, ha varit slut.trött och haft ont i huvet hela dagen !
Får väl se hur det blir imorron, ifall de bli skolan eller inte !
Måste iallafall hjälpa mamma och släppa ut hästarna imorron bitti ! Så jag ska hoppa i säng nu !
Men vi hörs nog imorron :)

*Pussah*


Home again ! :)

Nu har ja kommit hem från skolan, jag gick förbi konsum på vägen hen och köpta japp och cola..ovanligt nog ;)
Ante blev iallafall glad att se mig, ska försöka komma iåg och lägga upp ett video klipp på min tokiga hund hah ! :)
 Men nej, nu ska ja se på tv och gotta mig som fan ! :) Hare bra så hörs vi senare :)


*Pussah*


Goddag ! :)

hej hej ! årets första Semla idag, den satt rätt ok i magen asså :) Jag gör ju en liten specialare med chokladröra och grädde :) Ska ta kort nån gång så ni förstår..idag hade mamma lyxat till det lite så vi fick små hjärtan på Semlorna (A) <3 Så mys !
Iallafall vare ju Piteå idag, de började med en 2 timmars buss resa till Nolia hallen i Piteå, sen efter vi hade gått runt ett varv gick jag anna och vikkie ner till stan och käkade på Subland..åh mycket minnen osm väcks till liv där altså :) Gott vare iafl, sen gick vi runt på några affärer och sen tillbaka :)
Efter det träffade vi Tomas DiLeva HAH ! vilket skämt..nä men de va kul..eller ? Nä men seriöst var de ju lite kul att se han,. för han har en stark personlighet kan man ju säga ! Tog kort och filmade när han sjöng LOVELY ! :)
Nej fan nu ska jag se på ett nytt tv program som jag har upptäckt, sen röka, sen sova :) Men ha det bra så skriver jag mer imorron :)

*Pussah*



Glad alla <3 dag !

Glad alla <3 dag allihopa :)
De va ungefär de ja orkade skriva nu ! röka sen sängen :) Hörs imorron ;)

*Pussah*


Home sweet home :) <3

Nu är jag hemma efter en hel helg med Simone, har varit både dåligt och bra, men för det mesta har jag haft det riktigt mysigt :)
Till och med ägt ut alla på wii ! AWSOME :P helt klart bäst i skidhopp, oj oj ! :P
Nej men nu ska ja dushca osv, sen ska jag väl till stallet och se till så att min lilla gubbe lever eftger helgen :) Ska även ge han medicin !
Hare bra så höres vi senare :)

*Pussah*


weho ! :)

Hallå :)
nu har jag sminkat mig osv så bara pappa pallrar sig hem så bär det iväg till Malå för att hämta Simone, sen åka vidare till Kriberg haha kommer nog bli kul :)
Men jag hör av mig när ja ha kommit hem till Simone och så :) hare bra till dess ;)

*Pussah*


Nu är jag så där..

Dålig på att uppdatera igen ! Nu får ursäkta mig stor för att jag är knäpp just nu :)
Men idag har jag varit på skolan till halv tio sen hade jag hål, och då åkte vi till stallet för att det var lösa hästar ! Så då fick ja ta och plocka in dom, sen kom veterinären och kollade på jet och vi fick metacam som vi skulle ge han varje dag ! Och ihelgen ska jag iväg till Simone så det bli mamma eller pappa som får klara av de där, men det tror jag nog att dom gör :)
Ja imorron åker jag till Kristineberg haha ! De kommer bli mys tror jag, fast nu är jag så jävla trött så jag tror att jag ska sova faktiskt !
Men jag LOVAR att jag ska höra av mig imorron :)

Godnatt och sov gott alla :)

*Pussah*


halloj !

hej hej ! nu får ni förlåta mig för att jag inte har skrivit på huuuur länge som helst ! Men jag har typ knappt sutte vid datorn, och om jag har suttit vid datorn så har jag sett film eller gjort lite teori. Meen iallafall i tisdags sovde anna över hos mig och vi hade det riktigt mysigt med cola, popcorn och film :) De va myspys faktiskt :) Sen igår höll jag Petra och Vikkie på med projektarbete från 1 till typ halv 7 på kvällen, så de va rätt skönt att börja på och göra klart iallafall en del av det stora :)

Idag kommer veterinären och ska kolla på Jet, hoppas att vi får något till hans inflamation, skulle som vara skönt om det kunde bli bra nån gång !
Men men, sitter på skolan nu iallafall och väntar på att första lektionen ska börja !
Imorron ska jag vara "sjuk" för jag var inte så super sugen på att dansa och tjollra på ! Så det blir skönt med en extra lång helg !

Men nu ska jag gå vidare och se vad som händer. Får höras senare :)

*Pussaah*


Nu ska jag !

KASTA in handduken och sova..dör snart !

Godnatt.

*Pussah*


Hoola ! :)

hej hej ! Idag ha vart en seg dag. Vaknade 11 och såg fin vädret ute och tänkte JA ja ska rida ut...tog ungefär 5 minuter innan ja kom på " visst ja, får ju inte rida min häst nu" Så vädret sög i mina ögon !
Fast mamma kom hem vid 12 och då åkte vi på stallet och for ut och gick med han istället :) Så de va rätt mys ändå !
Efter de ha ja gjort klart till honom för kvällen och varit på us möte !
När ja kom hem vid 5 så ringde vi till pizzan..våra pizzor skulle va klar 20 över 6 :/ LITE ruttet ! Så jag, Pappa och Danne for och hämta ved och bar in det ! :) Jag ha vart duktig som fan idag känner jag :)

Pappa säger även att han börjar känna av hjärtat igen :/ Känns mindre kul!! Kämpa på Papi <3

Men men.. nu ska ja se hannah montana ;)

*Pussah*




Hallå !

Ja vet att jag är dålig på att skriva nu för tiden ! På ett sätt har ja typ mycket att göra men ändå har jag tråkigt, förstår som inte hur det går ihop hah ! :)
Men iallafall ha inte hänt så mkt idag, va i malå med Vikkie till typ 3 sen åkte Jonas med oss hem till Fredrik, sen drog vi raggen i norsjö en stund sen åkte hon hem med bussen !
När ja kom hem igen så åt vi sen drog jag och mamma på stallet och gjorde iordning allt på typ MAX en halvtimme :) Så de gick fort idag..men imorron ska ja  ta med han ut och gå lite grann, för ja var för lat idag. Så de måste bli imorron :)

men men ikv ha ja bara sett film osv typ softa.. :) Kommer bli en lugnt helg känns de som. Men de behövs !!

Nej nu ska ja gå iväg :) hare göttans ;)

*Pussah*










Ny telefon :)

Har tage brorsan gamla/nya telefon :) Så nu har ja den ! AWSOME !

Nu blire kvälls rök sen sängen..för jag är så trött.
Tummen upp för Avatar btw..loove it !

*Pussah*


Idag...

är den sån dag då man bara vill sova ! Jag är så trött och på dåligt humör så det är bäst att jag sover !
Jag och Mamma ska väl iväg till stallet ikväll och göra klart till Jet osv..sen ska vi plocka in alla hästar ! Och när ja kom hem ska ja fan hoppa i badet altså ! Vi ha köpt en sån spa kudde som man har på kanten av badkaret, som man ska ha huvet på altså :)
Så de kommer bli nice !

Neej nu ska ja kolla på tv ! Hare gött

*Pussah*


Godmorgon :)

God morgon godmorgon :)
Nu har man vart uppe sen sex och hunnit om på stallet och släppt ut alla 11 hästar ! Så när ja kom hem har ja hunnit duscha också, och druckit ett glas O´boy ofc :)
Idag vet ja inte vad som händer, ska nog fara och gå med Jet på hålet vi har !
Jag vet att ja inte skrev nånting igår men vi va i stan och tjoa runt, köpte en massa grejer till Jet sen köpte vi en toa ! Jo på riktigt..en toastol ! Meed soft lock, så den stänger sig själv HAHAH ska filma och lägga upp ett klipp bara jag kommer ihåg det :)

Men men nu ska ja se ifall ja hinner så nåt bra program innan jag ska susa iväg på skolan !
Hare så bra så hörs vi snart :)

*Pussah*


Skolaah

Hallå hallå ! sitter på skolan just nu i datasalen och väntar på att petra ska bli klar så vi kan gå och äta nån gång :) FAST det är en timma kvar innan matan öppnar så det sög ju som smått !

Iallafall så vet ja inte vad som händer idag, eller ja ska va ledig från idrotten för att Maria Öhman ska komma och titta på Jet ! Hoppas bara hon kan fixa till han !

Nej nu ska ja se ifall de går att ladda ner spotify här :) Hare bääst

*Pussah*



Sexiga brandmän ;)

Hola ! Idag när ja va på stallet så kom sexiga brandmän dit..ME LIKE ! Fast de va bara en som var sexig, och han va inte riktigt sexig utan lite små söt ! Men ni vet vad jag menar.
Iallafall så skulle dom typ bara kolla hur dom skulle göra ifall de börja brinna.. INTE kul att höra när man själv har en häst som står där, känns som att dom har fått in ett anonymt tips av nån som ska bränna ner stallet ungefär..Not kul !

Sen när ja kom hem så klara jag äntligen några faser på teorin så nu jäklarns ! Har hållt på i nån vecka nu men inte klarat av nån, så när ja gjorde de idag så sa jag att mamma skulle bjuda mig på choklar ! Så de fick jag ;)

Imorron blir det att kliva upp 6 för jag ska vara i stallet halv 7 och släppa ut hästarna ! Bajs jobbigt..

meen det sista jag ska säga är !


GRATTIS TILL MIN VIKTORIA MARKLUND SOM KLARA KÖRKORTET IDAG !

Nu ska jag röka sen typ sova :)
höres later !

*Pussah*


dagens början !

Hallå ! Idag börja jag dagen halv tio då jag vaknade, gick ut och rökte sen duscha..fixa håret och sminka mig lite !
Sen GICK jag till skolan, tro det eller ej. Sen hade jag en lektion. EFter den gick jag, anna, martina på frasses och där satt även elin och sabbo så då satte vi oss med dom och åt :)
Sen blev det rök och efter det ha ja bara chillat på skolan. Blev lat så pappa fick hämta mig och nu sitter jag här ! :)
Imorron blir det nog att ta ledigt en stund från skolan eftersom Maria Öhman ( equiterapeuten ) ska komma och kolla på Jet  sen på onsdag ska jag också vara ledig för då ska ja till stan och köpa nytt foder till honom :)

men nej nu skka lyssna på musik och bara tare lugnt en stund nu. hörs senare  ;)


*Pussah*










RSS 2.0