Hjälp

Herregud så dålig jag börjar bli på att blogga..det är ju helt sjukt !
Idag ha vi haft projektarbete uppvisning på skolan..äntligen är det klart ! Vi kom fyra så jag tog en Komun väska haha ! VÄRT.
När jag hade vart på skolan kvar så gick jag till min brors lägenhet, som jag mamma och pappa håller på att
lägga golv i. Så om ni vill ha någon som lägger golv som en kung..ring mig ;)
Jag och mamma drog iväg till stallet en snabbis och fixade klart för kvällen till Mr Jetset. Sen drog vi tillbaka till lägenheten..det är som skönt att vara där ! Bara umågs med mamma och pappa.
Jag blir själv lite = ( JÄTTE MYCKET ) sugen på en lägenhet.. men än så länge får jag nöjja mig med ett större rum iallafall, ska ta över brors när han flyttar !
Sen ha de inte hänt så mkt, när vi kom hem hoppade jag i duschen. När jag kom ut stod det grillade mackor på bordet..MUMS !
Och nu sitter jag här.

Men de bli tidig dag imorron, så ska ta och lägga mig nu. Alla ni som är ute och super..drick med måtta ;)
Godnatt på er ! PUSS



bilder

Godmorgon !
ska se om jag har orken och tålamodet för att ladda upp bilder. Så här kul hade vi igår ! :)



Jag och anna

Jag och tina


Ohja..vi är normala !


haha, ja jag ville dö !

Bänken va jävligt härlig efter
Bänken va jävligt härlig efter "Rid turen"


Sen tog tina mig...bakifrån !


Sen va vi bara allmänt söta !


Nu blir det skola. Så vi hörs när jag kommer hem ! PUSS






Fick en känsla av att vara gammal

Godmorgon ! Jag känner mig som en OLD ! Går i säng före 10, vaknar klockan 8 utan väckare..vad har hänt med mig. Jag brukar alltid vara den som går i säng vid 1 och vaknar med tvång en kvart före skolan börjar, men inte nu längre..har börja få så himla lätt att vakna ! Till och med när jag hade vart ute å druckit så jag kom hem vid 2 så steg jag upp kl 7 dagen efter och åkte på stallet för att släppa ut hästarna..mycket knepigt :/
Brukar väl bli så när man börjar bli 20.

Ajja nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite ! ha de bra så skriver jag senare !
Puss



Jobb, jobb

Jobbigt som fan idag ! Fast det är ju alltid kul att leka med barnen, men det är drygt att flänga fram och tillbaka från skolan och dagiset. Men nu är jag iallafall hemma. Jag ska nog sussa en stund, eller vi ser väl hur de bli med den saken ! Skriver senare :) Puss


Flingor

Godmorgon. Sitter här just nu och käkar lite flingor, väntar mest på att tiden ska gå så jag kan börja bege mig till dagiset som jag nu ska praktisera på i 14 dagar..altsåå närmare 5 veckor, eftersom jag bara jobbar typ 3 dagar i veckan. Men de ska väl gå det med, sen vid halv elva ska jag fara på skolan och vara på samhälls lektionen. Sen ska jag försöka hitta en lärare som jag måste prata med ! 

Annars vet ja inte riktigt vad som händer idag, ska väl om på stallet och rida osv.. mer än det har jag då inte in planerat ! Mamma och pappa är i Umeå idag så dom kom hem rätt sent låter de som, så de blir massa cykelturer  för min del idag. Nej men nu ska jag gå, så jag hinner käka upp min skål med flingor och röka osv innan ja ska iväg ! Ha de bra så skriver jag senare :) Puss



God eftermiddag !

Hade tänkt berätta dagen i bilder.. eller ja nästan hela dagen ! :)
Jag vaknade, hoppade i duschen och drog på lite smink.. SEN Mötte jag Elin på busstation..( Nu kommer bilderna )
Vi gick på pizzan för att fira att den gamla tanten = elin ska bli faster


Det blev kebab pizza och cola för min del ;)


Elin diggar cola !

När vi hade käka klart så gick vi till busstation, och vad såg vi där ? :O
JO EN

precis..en BUSS :O

Sen satt vi oss ner, och började njuta av cigaretter och sol ! THE END



Och nu ska jag iväg på stallet..så vi hörs senare ! PUSS



Dålig dag = Dålig uppdatering

hej på er ! Har mest vart på dålig humör idag, varför vet jag inte ! Känner bara att jag ha sovit grymt dåligt de här två nätterna. Haft mardrömmar om spindlar och sånt äckligt. Nä vet ni.. inte är de kul att vakna upp och tro att en mega spindel är under din säng. Huvva ligen!

Ha inte gjort så mkt idag, vart om på dagiset och fixat schema, tvär va om på skolan för att fixa till projektarbetet. Efter det så for jag och elin till stallet, men de börja typ snö/regna så ja va inte så sugen på att rida. Så jag mockade bara och efter det drog vi hem och käka lite ! Elin va här till tre sen åkte hon hem med bussen.

Imorron vet ja inte vad som händer..har iafl stall jour ! Och för tillfället låter det som att Julia inte kommer till mig förrän på lördag.. men men !

Hatar denna dagen !

Godnatt


tjao bruschan

haha hej !
Igår vad det en mycket jobbig dag, har nog aldrig vart så ledsen i mitt liv måste jag säga ! förutom då mamma fick veta att hon hade C..men men ! De gick bra och familjen är samlad idag, och det känns underbart !
Sitter iallafall här med Elin och vi ha nyss vräkt i oss en jävla massa käk haha ! Typ en andra middag, mätt som ett svin är jag iallafall.
Nu hade vi tänkt att se på huset fullt lite och bara ha mys pys. Frågan är om jag vågar ta fram godiset.. ( Hon äter som ett svin ) Nej nu ska jag gå :) Här får ni en bild på oss ;)






Scho bree !

Har hackat sallad idag.. min speciallitet fö fan ! Sen käka vi grillat, så grymt gott.
meen nu ska jag nog ta och dra iväg till stallet.. OCH jävla Julia som har överraskning till mi på fredag..de är en person.. hmmmm ! Knepigt läge !
Nej jag funderar på att ta mer bilder på mig typ varje dag och lägga upp, fast finns intresset ? Snör in en komentar så jag vet vad ni tycker.. sminkad som osminkad, mjukis klädd som fin klädd.. aah ni fatta ! Dra in en coment så ska vi se vad jag kan göra för er ! ;)

Hare najs så hörs vi senare. Puss på er <3



Godmorgon på er

Godmorgon, haft en bra natt ?
Jag har typ ny stigit upp, tvättat av ansiktet men orkar inte sminka mig haha !
Satt upp håret i en knut och känner mig allmänt dryg, men det är nog likest.
Vad som händer idag vet jag inte riktigt, blir väl skola ( en lektion ) sen ska jag ta mig i kragen och fara iväg och rida, både jag och Jet behöver det. Får se ifall de blir att bege sdig ut eller om vi håller till på ute ridbanan.

men nej, nu ska jag fika = Dricka ett glas O´boy. De konstiga är att jag har nu börjat bli hungrig på morgonen, de gå ju över lika fort men jag brukar aldrig va hungrig direkt på morgonen, så det är lite wierd för tillfället !

Hare bra så hörs vi senare :) kramar <3



Drygt

Kändes förbannat jobbigt att gå på skolan imorron haha, måste prata med elna om en sak. Så det är väl lika bra att ja far dit ! Är så grymt skolless, men snart är de slut för gott ! MOHAHAHA :P
så om det går min väg..som de kommer att göra ;)
Så ha ja bara en lektion imorron.. SOOOFT !

Fredag kan ju inte komma segare altså..JULIA kom hit då ! Kommer bli RÅ kul :P
Ska nog få upp hon på min pålle ;)Vare sig hon vill eller inte :P

Nej nu ska ja gå och kissa ! ha de najs!



buhu

Nu är mina serier slut..håller på att ladda ner nya men de tar ju som en stund !

Få se hur jag gör idag ifall ja ska rida eller kanske longera han eller nånting, är ändå nyfiken på hur han känns nu efter behandlingen, men men vi lär se !

Har vart och kolla på tapeter idag till mitt nya rum ;) Ska ha en rååå snygg fondvägg sen lite ljusare taper på resten av väggen. Så de kommer bli fett najs ! Längtar som shiit !

Danne har också valt tapeter..han ville ha svarta ( !! ) Men de fick han inte haha, så nu blir de lite ljusare tapeter för hans del.

nej nu ska jag skriva ännu mer på samhällsen. HADE bra så hörs vi sen :)



Bakis dag idag !

Hade kul som fan igår.. de va ös, nästan från början till slut ;)
Kom iallafall hem idag vid tre typ, va om på stallet och vägde upp hö ! Sen for jag, mamma och pappa på ica för att köpa hem lite mat för tacos..sen lagade JAG maten eftersom mamma har ny kommit hem ! De är så härligt att ha henne tillbaka :)

Imorron blir det att arbeta hemifrån, orkar inte fara på skolan då jag bara har en lektion som jag liks håller på med hemma. Sen få vi se ifall de bli elin eller inte, only time will tell !

Nej nu ska ja ut och röka sen sova, hare najs ! :) Godnatt



Dagens

Godmorgon, sovit bra ?
Jag har då nyss städat mitt rum..jag vet JAG ?!?! :O haha bäddat sängen. damsugat, kastat kläder i tvättkorgen osv. Känner mig stolt!
Snart ska jag dra iväg till stallet för att göra klart där, eftersom...jag ska till skellefteå idag ! ;) Kommer bli svin roligt, hoppas jag då haha ! :)

Nej nu ska ja städa färdigt sen dra, så vi hörs senare :) Puss på er <3


WIHO !

MINA SKOR ÄR HÄR ! Nu ska ni få se bild på dom..jag kan ju säga att jag är förälskad !







LOVE LOVE LOVE <3 <3

ingenting kan någonsin förstöra denna kväll ;)

Skriver senare :)



Gäsp

Nej nu måste jag säga godnatt ! Tror jag dör snart av trötthet, om möjligt ?
Utsläpp imorron sen en dag i stan, jobbigt men ändå !

Hare bra så hörs vi tomorrow :) Godnatt



Regn

Ta mitt liv det regnar... hatar hatar regn !!

Va iafl på skolan en snabbis i dag, helt i onödan ! Efter de gick ja å Elin och ficka på petras, de v mums som fan. Sen satt vi på busstation och lekta frän. Och tro mig de va vi ! ;)
EFter de gick ja till mormor och fick glass och cola..mums ! Nu sitter jag här och ska snart snöra in pizzan i ungen  ! Hare bra så skriver jag senare :)



Videoinlägg ?

hej hej, fick en komentar på förra inlägget om ett förslag på ett videoinlägg, ja vi får väl se hur det blir ! Kan försöka göra ett, kommer dock inte att kunna va seriös men ja ni lär ju se :)

Idag ha de inte alls hänt mkt, vart på skolan, pratat med elin typ !
Och nu kom ja nyss hem från stallet, va möte där sen tog ja in min galna häst ! Han stod själv ute så han bocka och kicka och ja han va tokig, sen blåste han upp sig som fan på vägen in och blev "rädd" för allt. AJJA ! cp häst :P

Imorron blir det stan hela dagen, plus att mamma ska opereras, hoppas de går bra mamma <3
Sen kommer Maria öhman igen och ska kolla in jet förhoppningsvis en sista gång :)

nu ska ja se på gossip girl och massa andra serier, så jag skriver mer senare :)



blogg förslag?

Ni kan ju snöra in en komentar och berätta vad ni vill ha av mig i bloggen
Mer bilder ?
Videoinlägg ?
Ja vad som helst, ska försöka uppfylla det mesta :)

ha de bra så länge ! :)




BAD

bad toooo da bone !! lala
hah hej ! :P sry för dålig uppdatering idag, den är nästan obefintlig :P Men jag ha inte haft orken till att sitta här faktiskt, men nu är jag här !
Va om på skolan en snabbis och sa att ja skulle jobba hemma..skriver tre sidor ;) WOW till mig ! Efter de gick ja å elin på frasses och käka, de va mums. När vi sen kom hem till mig så drog vi över jessica en stund, sen gick jag och jessica med Elin till apoteket där hennes mamma var, och då drog elin :( Då gick jag å Jessica hem igen, och sedan börja pappa laga mat, så då käka vi sen gick jag och pappa ut på en promenad med ante, och de va skönt som stryk ! Sen vare lugnt ett tag, halv 8 ungefär for vi till stallet och ja mocka osv, sen tog vi in alla privat hästarna. De va väl som de :P så nu ska ja se på en film sen sova ! godnatt :P


// It´s all about me
Dumbo


Klarrt

då var höet på plats ! Nu har min älskling ( Jet ) börjat få gå med hans flickvän igen ( Sparkie ) och han ser så mycket gladare ut, tänk att till och med hästar kan bli deprimerad utan sina kärlekar ! Ja helt underbart att se iallafall !
Det har då hunnit tina mycket i hagen sen igår !" :)

Men men nu sitter man och väntar på att kebabtallriken ska bli klar ;) Mamma är så seeeeeeeeg..
sen blir det att fara på stallet igen för att rida. Kommer bli mys :) Skriver mer sen !



Goodmorgon ! :)

Godmorgon, sovit bra ?
Jag sitter just nu och sminkar mig ,och när jag äntligen är klar med det så ska jag nog börja klä på mig.
Jag och mamma har klickat ett ett par studentskor till mig nu, och jag älskar dom! (A)
Kan inte vänta till dom kommer hem till mig, det är

Wildflower: Friday Night 2 by Kenza


så här ser dom ut :)



LOVELY !

Nej nu ska jag fixa till mig klart, och drömma mig bort haha
Blir att hämta hö sen, så jag skriver när jag ha kommit tillbaka därifrån. ha det så bra :)


illa

Dålig med uppdatering idag jag vet. Ha inte gjort nånting men ändå känns de som att jag har haft fullt upp, tjah så kan de va ibland !
 Jag va iafl i stallet idag och red, de gick bättre än väntat, vi skutta över några små hinder sen träna vi mycket på galoppen också, och det börjar bli bättre och bättre. Hmm vad mer ? ha väl itne hänt så mkt, eller ja å pappa va ute och gick en sväng. Jag gick lite längre eftersom de va så fint väder så fick pappa vända om när han ville sen fortsatte jag senare :) De va skönt att va ute och gå faktiskt. Ska försöka göra de till en vana, att va ute och gå varje dag ! Det är ju skönt och även bra för kroppen.

Nej nu ska jag ta och se på new moon för 100000000 gången, sen ska jag sova ! Hare bra så hörs vi imorron :) Godnatt



Talang

Godmorgon, har varit vaken ett tag nu. Jag ha nyss sett på Talang, rätt coolt program, har typ inte sett de förut, bara nån gång så där. Men då finns de ju människor som är talanglösa som ställer upp, ja ja fattar inte altså !
Sen finns de även dom som är så sjukt duktiga så ja får gådhus typ. Helt otroligt !
Men men nu ska jag hoppa in i duschen, de blir att stanna hemma idag, inge stan för mig. De få bli en annan helg :)

Hörs senare !



Remember me !

WOOOW... Mature twist i filmen hah I did not see that hända..okej borde kanske inte skratta för de va ju som inge kul som hände men altså VAA :O

Ni som inte har sett den redan MÅSTE, det är med Robert Pattison och nå andra typ B skådisar ! eller han i jamesbond är med också..iallfall SE DEN !! Jag dog i slutet, jag svär. Har dock återuppstått nu och ska kila ut på en kvällrök sen bädda ner sig i sängen !
Blir nog skellhell imorron, lr mest skehamn kanske ? ja vi märker ju hur de blir ! Iallafall
Godnatt



Vampire diaries

ååh ja blir tokig !! Hatar att det ska ta en hel vecka innan de kommer ut nya program, de får ju bara inte sluta så !
Nu ska jag dränka mina sorger i cola, och ugly betty !



Ändrade planer

emh, ändrade planer med tatueringen ja ! haha blir nog så att jag ska skriva Faith i nacken men nån snygg text, ska bara hitta texten som speaks to me ! Ah ni vet, himla viktigt :)

Nu vill jag bara att han ska svara på mitt andra mail, så ja kan få reda på vad den kostar på ett ungefär, den kan ju inte va så dyr ! Men men vi lär se. Nu ska ja göra nå nytta, typ fara ut å gå ! Köpa en glass..haha nä, men ja ska nog ut och vandra. Ska se ifall Jessica e sugen på att haka på :) hare bra så hörs vi :)





Fredag

Godmorgon :) Sovit bra ? Jag har iallfall ny vaknat, har hunnit göra upp en eld oc hvart ute och rökt ! Vet inte riktigt mina planer för idag, men just nu ska jag se klart husetfullt sen blir de nog att hoppa in i duschen och fräscha till sig lite ! :) Hade även tänkt fara ut och gå idag. Får se hur det blir ;)

Jag vill hitta en bra galopp väg så Jet kan träna på galoppen lite,för de behöver han..men men, får tänka vidare på de där ! Skriver senare :)



Usch ändå

Nu ha vi vart och hämtat hö, eller ja de va ju ett tag sen vi kom hem igen ! Vi åkte här ifrån kl 7 och kom hem igen kvart i 10 :/ så rätt drygt, vi började med att hämta släpen, for sen till hemmingen och hämta lite hö, körde till stallet, lämnade det höet, började lasta på det gamla höet i släpen, vi var tvungen att köra två gånger till soptippen för att de blev så mycket löshö första gången. Sen sista vändan vi for så skulle vi snöra upp hö balen, och tänk då att den väger ca 250 - 300 kg. Vi va fyra stycken och det gick lätt som en plätt..är man stark så e man ;)

Men hur som helst, som slutsats har jag backat med släp, kört rakt fram med släp. Skrattat ner mig. PLUS lite styrketräning där ! lovely day :)

Nu blire rök sen mys i sängen..( HAHA ) film med chips altså ! Goodnight




hö, hö, hö

Nu var man då mätt ! Blev köttfärs paj idag, mega smarrit. Mamma och Danne ska fara och kolla på en lägenhet, efter det blir det raggen till hemingen för att hämta hö, eftersom våran sista bal var möglig. Och det är ju som en fördel ifall hästen kan få lite mat haha !

Men men, nu blire tv ;)



Årets första...

halloj ! Nu ha jag vaknat till igen hah :) Somnade ju där ett tag men nu är jag uppe igen. Jag och mamma körde till OK för att tanka, och då skulle visst jag få göra det..Jippi ! Nej men det gick bra, är ju inte så krångligt precis ;)
Efter det åkte vi till Ica för hon skulle handla nå grejer till middan, och jag gick där i affären och tänkte..va faan ska ja köpa ? eftersom jag har pengar vill jag slösa ! Så jag hittade en glass, en magnum ! Så idag, nyss faktiskt käkade jag årets första glass ! Och det var awsome ;)

Nu ska ja ut och röka sen se Huset fullt ! hare najs :)






IDIOTER

Godmorgon ! Sovit bra ? eller ni kanske sover fortfarande heh. Jag steg då upp kvart i 7 för att fara på stallet och släppa ut hästarna, när de var klart skulle jag och mamma sega oss lite så vi kunde få ha volvon hemma...men de misslyckades. Pappa kom tillbaka :( haha !

I natt typ 20 i 4 så ringde de nån/några idioter med dolt nummer till mig. Jag svarade inte plus att jag somnade om lika fort. Men komigen..respektlöst ? Jag tycker det ! men men ska inte sitta och tjafsa om detta. För nu ska jag dricka mitt O´boy glas och se på huset fullt ! hare bra så skriver jag senare :)



Movie Night

Tjollahopp :) N uhar jag nyss sett två filmer. *Happy Feet* och *The Ugly truth* har sett båda förut men var som sugen på film så de blev dom igen :) Nu vänter jag bara på att huset fullt ska laddas ner helt så jag kan börja se det. Jag vet jag är en tönt, men iallafall. Älskar att se filmer, kan se nästan vad som helst. Gillar inte action så mkt men vissa är sevärda ! men men nu ska jag hoppa in i duschen sen sätta mig här igen och hoppas på det bästa ! :)

BTW de fanns ingen sallad varken på Konsum eller Ica, så till middag blev det en risifrutti och en Japp ! lovely :)

hörs senare !


Back

Nu är jag hemma igen. De blev inte så att jag tog in han och red han. När vi först kom till stallet så började vi med att flytta hö balen så vi skulle rymmas att gå runt den, för att den inte skulle bli som den förra där amn va tvungen att slita och ändå fick man bara upp små tussar typ :/ As jobbigt ! Efter vi = pappa hade flyttat den så tog vi bort lite skit ur hagen, eftersom han har så liten hage så ser det ut som att de är så himla mycket skit, så då tog vi bort lite !

Efter det tog ja han först barbacka ( Utan sadel ) på uteridbanan och jobbade han lite där, men då fick mamma en idé att vi skulle fara efter vägen, jo tänkte jag de kan vi ! så de gjorde vi, vi hann kanske gå typ 25 meter innan han hamnade på vägen och tjollra, sen kommer det bilar och stannar för att vänta osv, så jag var tvungen att hoppa av han för att få han att gå dit ja ville, sen kom vi på att ja inte får mig upp igen eftersom han är 170cm kan ja inte kasta mig upp på han som ja gjorde på Zebben. Så vi gick tillbaka till stallet, drog på han sadeln och drog mot syltfabriken !
När vi hade gått nästa ända ner sa jag att mamma kunde börja vända så kommer vi ikapp, hade bara tänkt trava lite ! Men Jet hade andra planer och jag kände redna då jag vände han hur man börja ladda för att springa jävel. De blev lite galopp ibörjan men jag tog ner han till trav eftersom det var asfalt så är de inte så bra att han ska galoppera där ! Efter de att vi hade kommit i kapp mamma så kände jag bara hur taggad han var för att springa ännu mer !

Jag måste försöka hitta nå ställe där vi kan galoppera ordentligt så han får bort lite energi.

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem så jag kan spola av Ante sen bär det iväg till Ica för att köpa mat till mig ! :) De blir en ost och skink sallad om dom har.

Men nu ska jag börja sminka mig lite. Ha de så bra så skriver jag senare :)




Mozilla

Godmorgon ! :) Jag har ett litet problem för tillfället, jag kan inte ladda ner msn..förstår inte varför. Det står bara att de inte går, så nu har jag laddat ner Mozilla firefox för att se ifall det blir annars. Så det ska jag prova nu !
Sen ska jag äta och efter det bär det av till stallet, ska försöka rida igenom han ordentligt idag och se om det går bättre sen ! Ska försöka att inte ge upp som jag typ alltid brukar (A) men jag skriver mer sen när jag kommer hem och så, då får ni ju se hur det går ! Ha det bra så hörs vi :)



värk

Nej nu har min värk tagit över min energi. Så nu ska ja lägga mig i sängen på en värmedyna !
Sov gott så skriver jag imorron :)



sminkningen

Här kommer bilderna jag lovade ! :)



Intense


MEGA gröna mina ögon blev


Och här ska ni få en bild på min hund !



När han är nybadad ! :)


Skriver mer sen :)



Stan !

Tjenare ! Ha vart i stan idag och kört lite, sen har jag även shoppat lite nytt smink ! Och även provat sminka mig :)
Så jag kommer lägga upp bilder på det sen ikväll. Just nu letar jag och mamma ( Och med jag och mamma menar jag mamma ) en pincett som är spårlöst försvunnen. Jag tror att saker har börja rymma ifrån mig !
Men den dyker nog upp, mamma som ha lagt bort den säkert !

Ska snart på stallet och göra iordning till heesten, sen blire att bara tare lugnt. Är helt slut idag, känner mig bakis. men men nu blire tv en stund ! harne



Godmorgon och Godnatt

hej hej ! vet att jag inte ha skrive nå idag, men ha vart borta sen ätit, vart i stallet osv så har typ inte haft tid ! Sen så ha ja varit sjukt trött hela dagen så ja, jag ha inte orkat hah :)
Imorron blire stan typ hela dan, ska köra sen blir det att fara om till kusin och gratta henne ! Så de blir mys.

Men nu ska ja sova, tidig dag imorron ! Puss och godnatt på er



4e April

Goddag ! Jag och mamma for iväg och gick till stallet, så mockade jag och gjorde allt klart, efter allting var klart så jag ut jet på ridbanan och red lite ! Och det gick väl sådär, han är så jävla tung i vänster och jag förstår inte varför ! men men, nu ska jag se på tv en stund sen ska jag dra iväg till janine ! Hare bra så skriver jag senare



mm nöjd

Nu har jag sett twilight, för 10000000 gången ungefär, lika nöjd och sprallig efter varenda gång ! Längtar bara till alla filmerna kommer ut. Vill att det ska bli oändligt med filmer typ ! haha jo jag är lite besatt i dom kanske (A)
Men jag tröttnar aldrig på dom, iallafall inte på dom som kommit ut ! ååh Edward kan äta mig anytime ! graow, haha gud nu måste jag behärska mig ! Nej nu ska jag iallafall lägga mig  i sängen och drömma om ett liv med Edward..han ger mig ståpäls !

Imorron blire nog Janine, inget säkert än men jag skriver när jag har vaknat tomorrow ! Godnatt med er <3



Feel good

Känns som att allting börjar vända nu, till det bättre altså ! Hoppas allt går som jag vill, för då kommer mitt liv bli under :) ( <3 )



Glad påsk

glad påsk kanske passar ? hah !
Sitter iallafall och väntar på mamma nu så att vi kan dra iväg till stallet så ja kan rida min man ! Blev inte så att jag red förr idag då pappa vänta på mig på stallet, men ska fara och rida ikv, hoppas bara till GUD att de går bra. Skulle verkligen sitta sjukt fint om de kunde gå super nu !

Men men nu tror jag att ja hörde dörren öppnas, så nu bär det iväg till stallet igen !  hare najs



3 april

Godmorgon, sovit gott ? :)
Jag förstår verkligen inte, hur länge jag än är uppe så är det nästan omöjligt att sova längre än till tolv, och de fattar jag verkligen inte ! förut har jag allti kunna sova till typ 3 halv 4 på dagen, men inte nu då vaknar jag före 12 varenda dag. Det är så störande !
Vet inte vad jag har för planer inför dagen men det lär märkas, ska iallafall på stallet och rida min man och se hur det går idag ! Och nu ska jag se på Christine så vi hörs senare :)



Kort

Nu blire bara kort här för jag är så trött att jag vill dö !
Amanda och Julia ha iafl dragit hem, vi käka kladdkaka, spela kort och pratade :) ! Men som jag sa är ja trött så nu säger jag godnatt.
Nu cpar sig blogg.se så det få bli såhär.


It´s all about me
/ Dumbo






Wunderbar

Idag är det underbart väder, så jag funderar nu på att käka lite, sen ta mig en promenad till stallet och en ridtur i det sköna vädret ! Tror det blir så. Hare najs så skriver jag senare :)



Wierd dröm inatt

godmorgon ! Idag hade jag världens konstigaste dröm altså, vi var ett gäng som var nere på en fotbollsplan nära mig, och typ chillade, jag skulle iallafall tatuera mig. Vi håller ju på med projektarbetet rätt mkt nu, och vi har en logga till den, det är tre små flickor som är animerade. Och vi är som var sin av dom, och dom andra tjejerna som är med i projektarbetet tvingade mig att tatuera in min tjej på ryggen, bara en liten då men iallafall ! för dom hade gjort det och då var jag också tvungen, så jag gjorde det, och under stod mitt namn. haha helt sjukt ! EFter det skulle jag tatuera in en stor svampbob på en killes rygg, och han tyckte de va så grymt fränt att ha den där så oj ojoj ! haha ja det var bland de sjukaste drömen ever. Går inte att beskriva hur konstigt de var att vakna upp, jag var tvungen att kolla ryggen i spegeln nu när jag vakna för att se så de inte var sant haha, har de hänt er nån gång  ? att ni måsta kolla på morgonen så att de ni drömde inte var sant ? :)

aaah helt sjukt altså ! Men nu ska ja chilla ett tag med att se vad som finns ute på ch ! Hare najs så skriver jag sen :)



Sleep

nej fan, nu ska jag slagga ! Eftersom min riktiga msn inte funkar och min film aldrig laddas ner så ger jag upp ! hoppas nu på bra tv...Och med detta säger jag godnatt

ps, ska försöka bli bättre med bilder,vad säger ni ? :)


Sommaren

Måste få skriva av mig lite nu !
Sommaren 09 vad den bästa sommaren i mitt liv måste jag få säga, hade en vän som jag spenderade varenda dag med nästan hela sommar, det var under <3
Hade en annan vän som jag åkte och hälsade på några gånger, det var under där med !
Frågan är ju vad som hände ? Jo båda flytta och då glider man tydligen isär :/
Förstår inte vad 8 mils avstånd gör, det är ju liksom små potatis, en timma med buss och du är där juh! Men alla tänker väl olika osv, men jag tycker bara det är så grymt jävla synd eftersom jag verkligen hade en bästa vän den sommaren. Visst jag har bra vänner nu med men nästan ingen kan jämnföras med henne, saknaden är så stor. Och nu känns de försent att reparera det liksom !

Men ni två som jag prata om borde förstå vilka ni är, och jag säger bara det att jag saknar verkligen tiderna med er. Ridturerna ute i skogen, och en massa roligt festande !
Känns bara som att man bli bortglömd, och det är en känsla som jag verkligen inte gillar !

´Nej nu ska jag fara ut och gå en sväng, känns som att det behövs.



fikaa :)

Godmorgon på er :) Sovit gott ? eller vissa sover nog fortfarande !  Nu blir det iallafall att fika nånting sen åka till stan för att köra på bilskolan, sen ska ja gå runt på stan en liten stund me :) men jag skriver när jag kommer hem ! Hare bra tills dess :)






RSS 2.0