Bra dag? NEJ

höööj !!  Ska berätta varför min dag är så dålig !

 Anledning nr 1. Vaknade av att jag grät
Anledning nr 2. Det plingade på dörren så jag blev klar vaken
Anledning nr 3. Kunde inte somna om
Anledning nr 4. Nån rolig filur tyckte visst inte att Kerstin behövde lunch idag..men alla andra fick ! Kul !! ( Gav henne då jag kom dit dock )
Anledning nr 5. Ännu en rolig filur tyckte inte att Kerstin ville ha täcke på sig idag..Så inte roligt !!

Och jag kan lova att dagen bara kommer bli sämre..

Tack och hej !


HERREGUD !!!

I natt har jag drömt..inte normaöa grejer NEEJ..typ fjolliga saker !

Jag drömde att jag va på fest hos vikkie för hon fyllde typ 18 kändes de som, sen blev hon arg på mig för att ELIN hade smygit in någon annan när vikkie stod å snacka med en..mörkhyad. Så jag skulle gå å snacka med Elin då sa hon bara : Åh börja inte du också.. ! Sen gick hon iväg..jag följde efter henne och börja förklara vad jag kände osv..och helt plötsligt snackade jag med Julia och han blev arg å snörde skor på mig..sen prata jag och bla bla..men hon blev ännu argare och skulle sno mina skor och börja typ slåss och då skrev jag : OM INTE DU HADE VARIT GRAVID blablabla... sen börja jag grina och då vaknade jag !

Så ja..normal svar nej !
Eller jag vaknade inte riktigt, men sen gjorde jag det när nån sak plingade på dörren..jag orkade SÅ inte gå och öppna, Ante bara kolla ut sen la han sig igen ! Ja han är smart han :)

ajja nu ska jag.. försöka få liv i mig själv. FEST IKVÄLL JÖÖÖH !!!

pöss på er :)



tjadåå

Fick en komentar..vet vem det är från behöver dock inte skriva namn !

Och så här lyder den:

men ursäkta så hemst mkt då, men det är din häst=ditt ansvar.vill du att den ska komma in får du väl ta in den. Kanske är fler än du som har brottom? vill inte tjafsa med dig, men kände bara att jag skulle säga de.

Nu känner jag att jag måste förklara mig lite ! Visst det är min häst..tack jag vet ! MEN om jag ber om en liten grej tycker jag att man kan ställa upp, speciellt när du inte vet vad som händer runt om kring ! Hade du bett mig göra samma sak hade jag gjort det även fast jag inte ens gillar din häst..
Det jag vill komma fram till är att jag ser dig som en vän och då tycker ju jag att man kan ställa upp !

Som sagt det är min häst..men jag har ju inte hjärta till att se någon annans häst stå ute när det regnar på kvällen och veta att det kan bli så att han/hon blir sjuk ! Men det är ju jag det..du är väl tuffare än mig så !  Och jag tycker även att du kunde ha sagt detta öga mot öga eftersom du känner mig !!



Men men..orkar inte tjafsa om detta..vill bara att du ska veta hur jag tänker !


Idag har det iallafall inte hänt mkt alls, drog på stallet på dan för att se så att svett täcket var av och det var det :) Hon hade till och med fått på sig regn täcket..vilket var bra tänkt ! Dock däremot av det senare på dan eftersom det var så soligt ute ! Jag åkte och hämta mamma och då beställde vi hem pizza IGEN..snart blir jag less på de ! Iallafall så åt jag sen såg jag vad klockan var så jag började stress äta..skyndade mig iväg till stallet för hästarna ville ha middag, gav dom middag, mockade och vägde upp hö till Kerstin ! Sen skulle jag hjälpta Tina med lektionerna hon hade..gick super första, sen när andra lektionen började så kände jag att jag inte mådde så bra..så jag gick upp i klubbstugan och spydde... Så blir det då jag stress äter ! fy fan asså..men nu mår jag då bra, sitter och dricker ett glas cola höhö ! Och nu ska jag se ifall mitt program har laddats ner för annars kommer jag ha det fett tråkigt ! :)

ajja..FEST IMORRON wiihoo ! Finally ..som jag har väntat ! :)


Nä nu säger jag hejdå 4real
PÖSS


Vill gråta

Vill bara gråta nu ! Är så less och förbannad på allt och alla. Mamma säger..gör det här, gör så här, do this, do that bla bla ni fattar !
Ber jag en människa om hjälp för att jag har bråttom så kommer det 18 miljoner ursäkter till att den inte kan ! NÄ okej..äre svårt att ta in en häst och kasta på ett svett täcke ? JA tydligen... Nu vill jag att anna ska komma hit så ja få tänka på någe annat ! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH


jag har verkligen inte haft en bra dag sen 4ever ! OCH jag hatar detta...FUCK OFF !

Mår illa..

Häj ! Jag mår illa.. jag känner mig som en hemsk människa just nu ! Vad har jag gjort ? vad har jag kastat mig in i ? Varför gör jag så här ?  Jag känner att jag sviker mig själv och vissa i min närhet ! Och jag hatar mig själv för detta !

kommer måste ringa ett samtal imorron..och det kommer vara det jobbigaste någonsin ! Jag sitter här nu kl 12 på natten och gruvar mig för att gå i säng, för jag vet att jag kommer börja tänka ! börjar gråta..och vem kan jag vända mig till ? Jag känner att jag inte har någon jag kan ringa till mitt i natten och bara gråta till... Tina har varit en ängel både igår och idag..har fått prata ut och hon detsamma ! Hon ha gett mig råd osv..och du ska veta gumman att det betyder en jävla massa för mig ! DU betyder en jävla massa för mig ! Tack för ditt underbara stöd vännen <3

Jag vill inte göra det som måste göras..jag har sån stor ångest och mår inte alls bra över detta..känner att jag sviker "den" om jag gör det jag har tänkt göra ! Men gör jag det inte så kan det bli dåligt..mycket dåligt. Imorron kommer vara den jobbigaste dagen på väldigt länge..fy fan ! Känner mig verkligen hemsk !

Men vem orkar lyssna ? vem orkar sitta vid min sida då jag gråter hysterisk över detta ? Och det är inget som skadar någon på nåt sätt..det är lite svårt att förklara då jag känner att jag inte kan skriva ut något än då jag vet att vissa personer läser den här bloggen ! 
 Jag vet verkligen inte vad jag ska ta mig till...vem finns för mig ? Jag känner mig otroligt ensam..en känsla jag verkligen inte gillar !!!


Helgen ska bli skön..festa med vänner och bara ha kul, hoppas det kommer ROCKA ! Om inte så kommer det bli jobbigt..
ajja ska försöka sluta va så här nu, måste bara skriva av mig ! Ni få ursäkta mig, ska bli så mycket färre sånna här inlägg det lovar jag !

puss på er !


Saknar..

Hallå ! Ber om ursäkt för den grymt dåliga uppdateringen..har på riktigt inte haft varken tid eller ork ! Ska försöka bättre mig nu under helgen dock..Är hemma i feber för tillfället ! Tvingade ut mig själv till stallet , där träffade jag Tina och Julia så vi bestämde oss för att käka på frasses..efter det provade Tina sina nya kläder, sen bar det av till hockey ! :) Och ajg känner nu att de var nog inte det smartaste mot min feber men whatever ! :)

Till något helt annat !
Jag saknar den här speciella känslan av att vara kär...jag saknar det så grymt ! Minns inte när jag kände den senaste, det var då ett bra tag sen iallafall ! För tillfället känner jag mig så jäkla upptagen med allt, jobb, häst osv !! Men iallafall.. ajja orkar inte sitta här å skriva ner allt vad jag känner..inte så kul att höra skulle jag tro !

JAG leter nu efter en pojke till min lilla Tina..tycker det är dags för henne att skaffa boyfriend nu ! :)



Vem skulle inte vilja ha denna söta kaka ? :)

ajja godnatt på er !
pöss



Shit..

.. vad jag är tråkig ! Jag vet och jag ber om ursäkt ! Ska försöka skriva på lunchen imorron, vill ju inte att ni ska tro att jag är död ! :P

Nu ska jag iallafall krypa isäng, tuff dag imorron med ! Jag är så sjukt sliten så det finns inte altså..helt galet !

ajja nu lockar sängen ! Jag svär att jag skriver imorron :)

pöss



Tjöööbba

halloj ! Ställde väckaren på kvar över 5 i morse, steg upp. Åkte till stallet för att släppa ut alla hästarna. Kom hem, duschade, drack ett O´boy glas och nu måste jag börja fara iväg till jobbet ! Hoppas ni alla får en bra dag !

Kram


jobb

halloj ! vet att jag ha vart sjukt dålig på att skriva idag ! kan bero på att jag inte ha haft tid..alls !
Jag steg upp halv 7 började jobba 7. Fick lunch mellan 11 och 12, åkte tillbaka och jobbade till fyra ! När ja kom hem han jag andas en stund sen blev det mat. Direkt efter maten blev det stallet ! Och idag var ja så trött att jag red inte..men imorron ska jag försöka åka dit direkt efter jag har slutat ! Då har jag ju inte hunnit lugna ner mig och känna att jag är trött ! :)

Ajja nu ska jag iallafall sova :)

GODNATT


nighty

Nu blire sängen..ska upp tidigt som fasiken imorron för att äntligen börja jobba ! Hoppas det kommer bli så kul som ja vill att det ska vara ! men det lär vi ju märka efter morgondagen ! Godnatt folket :)



waga wgaga ! !!

tjo bra..whats up ? höhö !
Nä fan ha ny kommit hem från stallet, eller ja ha hunnit käka med. Blev rätt länge på stallet men det va skönt att slippa stressa liksom ! Vet inte hur fan jag ska börja kirra allt med jobb, hästen, gymmet, vänner osv ! Ah juste, ha ju glömt att säga att jag och anna ska börja gymma ! Kommer bli fett skönt..men den tiden då man var vältränad hehe ! Ska nog lyckas igen må ni tro..nä känner att jag har lite bråttom nu,,hunden står och gnäller. Tror han vill gå ut och bajsa kanske ! OCH det ska han mycket väl få...så vi hörs senare :)




PEACE !!!!



ÄFROOH

Hoppas ni förstår vad jag menar när jag säger afro !! kolla detta


Så här bra ser de ut....




Så här bra känns det !!! AAAH




Råkade ta en bild på min tatoo med ! :P




PÖSS !!!!


doftar underbart ! :)

Jag och anna tog oss ett bad igår då vi kom in eftersom vi frös så förbannat mycket, fick prova lite hårförpackning av henne. Och ja måste säga att mitt hår luktar så jäkla gott altså ! Nog för att det är stor som fan eftersom jag sovde i flätor ! Sen gjorde jag misstaget att borsta håret när jag hade släppt ut dom..så jagha typ afro idag ! Måste altså duscha igen innan jag kliver utanför dörren...men som sagt, håret luktar underbart ! Vill bara sniffa på det hela tiden ! Det kan bli min drog vetja, kan lägga av med snus och börja sniffa på mitt hår istället..smart idé va ? :) Nä fan döm mig inte, jag är nyvaken och då kan ja bli så här ! :)

Godmorgon på er.
pöss



Mys

Nawh..fick en söt komentar av en anonym. Hon tyckte at Spring Kerstin är ett fint namn, låter hemtrevligt ! :) Tjah..ja kan väl nästan hålla med. Eller ja tycker inte att namnet är så fint faktiskt, men känner man hästen så är hon en Kerstin. Altså det går verkligen inte med ord att beskriva hur jävla bra jag mår när jag kommer mot hagen, jag ser att hon tittar på mig och gnäggar ! Jag blir så glad att jag bara vill gråta. Mitt liv är så jävla bra just nu ! Helt galet underbart måste jag säga !!
Har ju fått jobb nu med, börjar på måndag. Har underbara vänner som alltid finns vid min sida ! sjukt skönt.
Det enda som saknas är någon att komma hem till på kvällen, något att dela sina känslor med, någon att älska helt enkelt ! Och ska jag vara ärlig så har jag börja tvivla på om kärleken faktiskt existerar, eller om det bara är att man känner att man kan tänka sig att leva med denna person ! Jag kan inte svara på den frågan, tror aldrig jag ha vart kär på riktigt ! Vad är kärlek ? nån som kan förklara det för mig ?

Jag vill kunna säga att jag har älskat en person, men med tanke på vad han har gjort mot mig så vore det ju sjukt att jag skulle kunna vara kapabel till att älska honom. Men livet är sjukt, känslor kan man inte styra över ! tyvärr..

Jag vill känna så som dom sjunger i denna låt ! Jag har alltid och kommer alltid att älska den här låten. Den är så sjukt klockrent ! Blir ledsen och glad på samma gång då jag hör denna ! Helt underbart altså <3 Så lyssna på denna och njuut ! Hoppas ni alla har ett underbart liv. För det förtjänar varenda människa <3 puss !







Dum på burk !

halloj ! Ha vart vaken ett bra tag, hunnit va på stallet, mockat, ridit osv! Gick bra som vanligt :) Nu försöker jag bara hitta på något att göra resten av dagen..helst inget som kräver att jag ska köra bil då jag har sladdat mig igenom varenda jäkla kurva som finns, även garage uppfarten när ja kom hem igen! Fy fan..vinterdäck ja tack ! Men nu är då pappa hemma så jag hoppas att han byter under helgen !!

Och på måndag börjar jag jobba, hur fan ska jag orka med det ? hjälp, kommer typ dö juh. Det lär nog ta ett tag innan man ha kommit in i rätt dygns rytm skulle jag tro ! men men, det ska nog lösa sig ! Kommer bli skönt att få lite pengar..så man kan leva !

ajja nu ska jag se om ja ha nån bra film eller så ! Hare gött !

pöss




Night time !

Nä fan..nu ska vi sova ! Vi= jag då..endast ! tyvärr..ajja whatevaah :)

Godnatt på er iallafall ! Imorron blir det att rida Kerstin för första gången som ägare ! AWSOME ! :)

puss å kram på er ! :)



Ägare...

..Nu mera är jag ägare på Kerstin ! skrev på kontraktet nyss och nu är hon i mina händer ! :) Rätt sjukt när man tänker på det, jamena.. hennes liv är i mina händer ! Galet som fan..

Iallafall är jag världens lyckligaste person för tillfället ! Äntligen är hon min, bara min ! Känns för jäkla bra ! :)

nu ska jag chilla lite, sen blire bus me anna ! :)
pöss



Go morron !

Idag är världens bästa dag ! tänkte bara säga det till er !
Den 15 Oktober kommer jag alltid att minnas <3 :D



Lökit värre !

..Rubriken säger inget ! Kom fan inte på något bättre ! :)

Jag ska börja skissa på min tatuering ! Själv suger jag på att rita, men om ja skissar upp den så kan ju någon annan rita till den lite hade jag tänkt ! :) ingen av er där ute som är skön på att rita ? All hjälp uppskattas :)

Det ska iallafall vara tre blommor, tre olika blommor då ! Och tänk er att allt ska klättra upp för benet liksom ! Skit svårt att förklara. Men är det någon som ha tråkigt och känner för att kludda lite får ni mer än gärna hjälpa mig ! :) ska som sagt prova mig fram och se..är värdelös på att rita så vi få la se hur de går !

Är så sjukt taggad på en tatuering så det finns inte !
Blommorna står föresten för pappa,mamma och min bror :) hare gött dudes

pöss



God afton !

Hej ! Nu är det så att jag vill ha en macka..någon där ute som ej är lat som skulle kunna tänka sig att göra en åt mig ? Det är nämligen så att jag är bara för jäkla lat för att kliva upp från min stol !!  Okej ! Till något seriösare nu

Jag har kollat in youtube..kolla på hästar osv, vanliga hästar då. Inte typ flippan osv..för er som inte vet så är flippan Malin baryards hopp häst ! Butterfly flip heter den egentligen :)
Iallafall, tillbaka till saken nu ! Har kollat in en massa hästar som rids i ridhus och lite så. Och jag måste vara ärlig att säga att för en gångs skull önskar inte jag att de va min häst ! För..jag har redan en häst. Och hon är underbar må ni tro. Visst, tänker ni då ! vi har sett videoklipp jöh ! MEN klippen gör henne verkligen inte rättvisa, det går inte att beskriva känslar när man rider henne, klart man har bättre och sämre dagar ! Men på en bra dag så flyger jag på rosa moln !!!

Ah tänkte som bara berätta för er alla att imorron skriver jag under ett kontrakt, och då det är färdigt så är Kerstin min ! bara min :) Hade tänkt hålla på denna hemlighet till efter imorron..men det är ju klart jag inte kan göra det !! ;)

Så imorron är jag den nya ägare på Spring Kerstin <3 ååh mitt hjärta känns fullt :)

pöss på er alla :D






Äntligen !

Nu börjar allting ordna sig ! Ska få börja jobba på måndag. Det ser jag framemot :) Det ska bli så himla skönt att få ordning på dagarna. Nu sitter ja ju bara hemma eller är på stallet, och just idag känner jag inte peppen för stallet då det är typ 18 meter snö ! eller nej..men nästan !

Nu ska jag chilla vidare, vi hörs

pöss



SNÖ !!!

Ta mitt liv ! Det har kommit mycket snö undernatten, det har altså blivit vinter..jag som trodde att det inte skulle hända ! Eller ja det är klart jag fattar att det ska bli vinter ! Men jag vill så gärna inte, det är jobbigt, allt är jobbigt ! Det är jobbigt att ha häst på vinter, det är jobbigt att ta sig nånstans då det är vinter, det är jobbigt att skotta bort all snö osv ! BLÄÄÄH !!!!! Enda positiva med snö är att man snart kan köra skoter :D hehe. Dock har vi ingen skoter..så hur jag hade tänkt de vet ja inte ! Eller vi har en men den har sitt eget liv, på riktigt ! Startar man den så kan den köra iväg utan att man gör nånting, så det är ju kul. Bromsar man för hårt så dör den osv ! Ah ni fattar..

för tillfället säger jag fy fan för snö !

Nu ska jag krypa ner i sängen och dö lite inombords.
pöss



Helt sjukt...

.. Har typ börjar skriva mer här än på facebook, då äre de fan illa asså !
Det luktar linement i hela mitt rum så nu har jag ont i huvudet också ! Va snäll och smörde in mammas vader med det eftersom hon har sjukt ont ! Men tjii fick jag för nu ha jag huvudvärk och denna lukt i näsan ! Inte kul.

Nu börjar sanrt kungarna av tylösand !

pöss


naawh :)

Måste bara säga tack till alla sötnosar som skrev på min Gäsp !  Ni är skit söta allihopa, och jag hoppas att ni are here 2 stay liksom ! :) Svengelska..äre inte för skönt ? :)

Nej nu blir det mys framför tvn tror jag :)

pöss



Min dag i videoklipp !

Hallå ! Jag förstår ju att ni har saknat att se videoklipp på Kerstin, ja mena ha ju aldrig lagt upp något ;) HÖHÖ !!
Nu ska jag iallafall berätta våran dag. Jag åkte dit kring tolv första gången för att mocka och så ! Sen tvingade jag med mamma runt 2 att åka dit så jag fick rida, men då var de andra som också skulle rida ute så jag bestämde mig då för att longera henne i ridhuset ! Och nu till videoklippen ! :)

Beskrivning: andra gången hon är i ridhuset, lite nytt fortfarande ! Mycket energi i hästen och lite så ! Men så här såg hon iallafall ut :)








Sen blev det lite busigare :)



Sen tänkte vi att hon få springa av sig lite extra energi hon tydligen har ! Och det började så här :)



Sen blev det så här ! :)



Sen tog jag fast henne och försökte lugna ner henne ! :) Det ligger föresten ute mer klipp på youtube, ni kan söka på TheMysnalle90  det är min kanal ! Då kan ni kika på allt ! :)

Men hon blev lugn tillslut, tog jag in henne i boxen och borsta henne ännu mer och bara gosa ! :)

Hoppas ni skrattar, för de gjorde jag ;)

pöss


Gäsp !

Shit va trött jag är, sitter och gäspar hela tiden ! Helt galet..ska snart se en film som gå på tv iallafall :) Sen få ja väl se vart kvällen tar mig höhö ! :)

pöss


nananaaaa

Come here rude boy lalal ! :) Sitter och lyssnar på musik och bara tar det lugnt, ska snart dra mig till stallet om jag kunde sluta frysa nån jäkla gång ! Fett störande att frysa jämt. Har iallafall käka lite lunch, mamma drog hem frasse mat..tog en mellan strips meny, men de sluta med att mamma käka upp den hehe ! Nej nu ska jag få upp värmen och sen dra på stallet :)

Sånna här dagar saknar jag våran bastu ! :)

pöss


Godmorgon !

Smått jobbigt att stiga upp i morse, men jag lyckades ! Klev ut ur dörren och ville döööööö..såg att de va SNÖ ute ! Bad till någon att Kerstin hade på sig täcke..nix ! Så de var de första jag gjorde när vi kom till stallet, att springa ut å ta på henne täcke, sen började jag och mamma täcke ridskolehästarna och plocka ut dom ! Så på en halvtimma var vi klar..dock va inte höet uppvägt då vi kom till stallet så de va rätt jobbigt ! Men nu ha ja vart hemma i typ 45 min..mamma är ute å gå med ante ! Och jag funderar, vara vaken ? Eller sova en stund till ?
Finns ju inte så mkt att göra den här tiden på dygnet om man säger så..för alla smarta personer sover..eller jobbar, eller är på skolan ! DAMN bara jag som inte ha något liv höhö !

Ajja nu ska ja nörda å se om de ha kommit ut något på ch..

pöss !





Godnatt !

Måste säga godnatt nu !! Ska upp tidigt och släppa ut hästarna, ska nog ta med mig en liten morot till Kerstin med :) <3 Godnatt


Gaadh !

Hallåå !! Idag ska Kerstin få vila, mest för att jag inte vill rida i stormen, men också för att ja ha ridit hon rätt mycket nu så ja tycker hon förtjänar att vila, även fast för tillfället skulle kunna trosta snöstorm för att få rida henne. Så underbar som hon va igår ! AAAH ja dog :) eller nej..ja började leva !

Det går på riktigt inte beskriva hur glad jag är att hon är hos mig ! Helt galet sjukt jävla glad jag är !!
Hon är så fin, lilla smulan ! Och det är så kul att alla ser hur fin hon är i kroppen så väl som i psyket, hon är verkligen världens snällaste ! Och nu vet ju att om man ska ta en häst, köpa eller på foder, dom flesta säger ju att det är världens snällaste häst och han/hon skulle aldrig göra nånting osv..så man bli lita vaksam och försöker skaffa en egen uppfattning ! Men i detta fall är allting ägaren har sagt sant ! Hon är världens snällaste, skulle aldrig vara elak med mening, försöker sitt bästa i ridningen osv ! Usch är så himla glad att jag åkte och provred henne ! :)


Har en liten överraskning till er. Men det kommer inte upp nu ! Så bli nyfikna ;)

Nu vill jag ha mat !
pöss



Min finaste ägodel <3


BÄSTA.RIDNINGEN.EVER

OJ så fin hon gick idag!!! Jag prova det tredelade bettet och hon gick så himla mycket finare med det ! Helt otroligt vad ett bett kan göra egentligen..det enda är att hon kan bli stark ibland men det leker man bort rätt snabbt så det gick super !! :)

läntar till imorron så ja få rida igen ! Det var en upplevelse må jag säga ! Hon har aldrig gått så här bra med mig någonsin ! Helt otroligt ! :)

Nu ska ja duscha !!
pöss










Kallt och spänt !

Kallaste och spändaste ridningen EVER !!! Blev tok lat idag så ja skippa sadeln, de var mörkt och kallt och blött..men hon va duktig, hon va lite spänd eftersom de va så mörkt ute ! Sen kom en traktor och började hålla på och skotta in spånet, så då blev hon lite tittig ! Men när han körde iväg så gick vi in och myste en stund, sen släppte ja ut hon i hagen igen ! Och nu sitt ja här..fundera på att ta mig ett varmt bad. Men de är drygt !

ajja vi ser ju ! :) pöss



Kan nog inte säga godmorgon nu !

Men hej iallafall ! :)  Idag har jag vaknat än så länge, har inte hunnit med så mycket mer faktiskt ! :)  Jag såg igår att jag börjar få mer läsare, and i love it ! :) <3  Så jag tänkte att en gång i veckan borde jag göra nånting. Men vad ? veckans låt ? veckans kläder ? veckans blogg ? veckans videoklipp ?  jaa ni är som små dålig på att komentera så jag måste helt enkelt gissa mig fram vad ni vill ha här ! Jag ska försöka vara lite  på hittig och se vad jag kan komma på ! :) En sak som jag nyss fick i hjärnan nu är ju att jag och anna håller på med en lista, man skulle ju kunna försöka göra en grej varje vecka och sedan lägga upp det här ! Men då äre vissa grejer vi inte kan göra nu, som att resa till new york eller typ duscha i regnet osv :) Men vi får helt enkelt se !!

Nu tror jag att jag ska ta å lägga mig å  se tv en stund, vänta till mamma å pappa kom hem så ja få tag i bilen. Få hoppas att träningen på stallet ha slutat så jag kan ta å rida Kerstin ! :) ajja hare bra så skriver jag sen

pöss





Vad vill ni..

..ha här på min blogg ? :) haha säg vad som helst ! Okej inte sjuka grejer kanske ! :) Men typ, vad lyssnar jag på mest just nu, eller min garderob eller liknande ! :) säg till så levererar jag i swear ! Känner att det går lite trögt på bloggandet ! Men skriv vad ni vill ha så blire lättare !

pössisar



Rosa moln !

Ridningen var underbar idag, hela hon var underbar ! Vet inte vad som har hänt, men de var amazing :)
Om jag bara kunde få lite muskler och kondis så jag orkar, känner mig typ överkörd av ett tåg efter jag ha ridit ! Men de kanske kommer med tiden ! :)

DOCK är de något fel med tränset, nosgrimman hade jag på sista hålet och den satt bra, efter en stund känner jag hur stum hon blir i bettet så jag hoppar av och kollar, och då gapar hon för fullt ! Sen var de helt plötsligt förstort..hmm..undrar om man kanske borde sätta dit nosremmen och kolla ? För det är smått störande att inte kunna styra hästen för hon gapar haha ! :) Men annars va hon helt underbar idag. Till och med lugn då ridskole hästarna kom in ! :)

Så jag måste säga att jag flyger på Rosa moln fortfarande. Sen fick jag umgås med min undebara Anna Sjögren <3  

Nej nu ska jag sleepa tror jag ! Hare gött :) här har ni en låt som jag har fastnad för ! lite lame men helt underbar :)




I love the sound of violins
And making someone smile







bajs dag




On the outside I´m smiling..but on the inside I´m dying

Nu äre löst !

Hej hej ! nu är äntligen de här med hagarna löst ! Nu mera ska hon gå med Cassandra, tror det kommer funka himla bra..det är synd att det bara är ca en vecka kvar innan ja måste bestämma mig ! Har lite svårt att komma¨ på vad ja vill för tillfället, hon är ju fin och så. Men orkar jag med en häst som har så "dåligt" psyke som hon har ? det kan gå bort men ändå inte, åh så jobbigt ! Önska ja fick ha henne längre..men måste ta vara på denna vecka och riktigt känna mig för! Det är ju som sagt ett stort beslut, hoppas bara jag väljer det rätta vad det än blir ! Jag ser att hon börjar bli trygg i mig för blir det något inte inte gillar, tex då hon stod med Sparkie så sprang hon alltid till mig och sökte skydd, tyvärr kan ja som inte göra något då det kommer en häst på ca 170cm mot mig. Men det känns bra att hon tyr sig till mig då det händer grejor !

Hon är ju så himla fin i ridningen med, och det är ju ett MEGA MEGA plus. Men som sagt,  har mycket att tänka på just nu. Jag har ju totalt kärat ner mig i henne ! Hon är ju för underbar, det är ju just när psyket spökar det känns lite neråt. Men men, vi får se med tiden ! Blir det så att jag köper henne få man helt enkelt träna bort det, hur nu det ska gå ! :)

Nej nu ska jag se film och bara ta det lugnt, vi han ju bygga en hage idag, typ sjuk hage ! Mega dålig, som hon stod i..ja typ en halvtimma, sen provade vi släppa ihop hon och Cassandra och jag tror det kan funka ! Jag hoppas att det funkar !!

nej nu film ! pöss :P










Nu ska vi bli torr

Så här gör min fina smarta hund efter ett bad ! Enjoy




tjaah..visst finns de dummare..men han ser så rolig ut ! :)


God morgon !

Hej hej och god morgon på er alla ! :) Nu är jag utvilad och ska strax fara på stallet, blir tyvärr ingen ridning idag då det är tävling¨på stallet hela dagen och jag börjar jobba kl 5 ! :) Men det ska bli så grymt roligt och skönt att få jobba lite. Kanske lite stort att börja med men jag gillar en utmaning :)

Nu ska jag he mig i väg till stallet så jag hinner duscha och lite så innan jag ska till Jobbet :)
hare bäst !

pöss

ps. är på fett bra humör idag ! :)



slut i kropp å sinne

Hej ! Vet att jag ha vart sjukt dålig på att blogge, men igår hade jag verkligen inte någon ork alls till att ens sitta vid datorn ! Låg bara i sängen och dog...
Va i stallet idag och skulle rida med Janine, gick väl inte alls bra måste jag ju säga !
Kerstin blev rädd för allt och började springa iväg med mig, bocka lite och så ! När jag då sen hoppade av och skulle gå in med henne slet hon sig och börja busa runt, försökte få med Tildha som Janine fortfarande satt på ! Till slut fick jag fast henne och jag kan säga att jag inte var nöjd. ( Oj nu lät de som att jag gick in och typ misshandla hästen haha ! ) Inte alls något sånt, utan jag blev bara lite besviken eftersom det har gått så himla bra sen händer detta liksom ! Men det är klart att det är inte första och inte sista sned steget som kommer hända. Antar att hon blev rädd för något och sedan bara flippade ur ! Hon slet sig för att Janine började galoppera med Tildha ! Så än så länge kommer jag passa på att rida ensam, gick ju som ni kanske förstår inte så himla bra med sällskap !

Men men, nu ska jag chilla lite å så. Ser väl om jag skriver mer ikväll !



RSS 2.0